Slušalke

Sony slušalke?

Si želite doživeti vrhunsko kakovost zvoka in izkusiti glasbo na način, ki ga še niste doživeli? Izberite slušalke, ki bodo ustrezale vašemu življenjskemu slogu in ga obogatile z vrhunskim zvokom. Ne glede na to, ali boste slušalke uporabljali za poslušanje glasbe, igranje iger, gledanje videov, spremljanje podcastov ali pa za klice in pogovore, bodo zagotovile visoko kakovost zvoka. Izbirate lahko med različnimi modeli, kot so popolnoma brezžične, vodoodporne, naglavne ali slušalke za »v uho«. Posamezne modele odlikujejo različne lastnosti, kot so dolga življenjska doba baterije, zmogljive funkcije odpravljanja šumov iz okolja in samodejno prilagajanje dejavnikom iz okolja, odpornost na znoj in različne vremenske razmere ter še veliko več.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kakšne slušalke so najbolj primerne zame?

V naši ponudbi najdete Sony slušalke različnih modelov, oblik in velikosti. Kakšne slušalke boste izbrali je precej odvisno od tega, za kaj jih boste uporabljali. Pred nakupom razmislite, ali boste slušalke uporabljali za poslovne sestanke, poslušanje glasbe v prostem času, med športom ali pa za igranje računalniških iger? Pomembno je, da izberete take, ki vam bodo čim bolj ustrezale in vam omogočile uporabo vseh funkcij, ki jih potrebujete.

Ali Sony slušalke omogočajo funkcijo odpravljanja šumov iz okolja?

Slušalke proizvajalca Sony se ponašajo z najboljšo funkcijo odpravljanja šumov v panogi. Visokozmogljivi mikrofoni so sposobni zdržati več visoko- in srednje-frekvenčnih šumov, kot kadarkoli prej. Z uporabo funkcije Auto NC Optimizer bodo slušalke samodejno poskrbele za učinkovito odpravljanje šuma in delovanje prilagodile okolju in pogojem uporabe.

Ali lahko slušalke Sony uporabljam tudi za klice in pogovore?

S pomočjo natančne tehnologije za snemanje glasu in algoritma za zmanjševanje šumov, ki temelji na umetni inteligenci bodo slušalke izolirale vaš glas in poskrbele, da boste med pogovorom lahko sogovornika razločno slišali, prav tako pa bo tudi vaš glas jasen, razločen in razumljiv.