• Pameten.

  • Prenosen.

  • Glasen.

Bose prenosni zvočnik Home speaker portable
Videospot

NAŠ NAJBOLJ UPORABEN PAMETEN ZVOČNIK

Portable Home Speaker je brezžični zvočnik, prenosni Bluetooth zvočnik in zvočnik z možnostjo glasovnega upravljanja*, vse v enem. Lahko se premikate okoli hiše, iz sobe v sobo in ko odhajate zdoma, ga lahko vzamete s seboj. Kjerkoli je na voljo brezžično omrežje lahko predvajate glasbo direktno iz oblaka in ga upravljate z glasovnimi ukazi*. Izven dosega brezžičnega omrežja ga upravljate kot vsak drug prenosni zvočnik, s pametnim telefonom ali tablici in predvajate glasbo z vaše naprave. In ne glede na to kaj ali kje poslušate, slišali boste presenetljiv 360o Bose zvok. To je zvočnik, ki ga ne boste nikoli pustili doma.

black
Nakup
Triple black Silver luxe
1 / 5

Enostavne nastavitve
Popolno upravljanje

Prenesite si brezplačno Bose Music aplikacijo za navodila, kako korak za korakom nastaviti svoj zvočnik. Nato pa lahko isto aplikacijo uporabite za brskanje po vsej vaši glasbi, sprehajanje po radijskih postajah, seznamih predvajanja, glasbenih servisih in sprotno posodabljanje vašega zvočnika. Bose Music aplikacija vam tudi omogoča povezovanje v skupino s katerimkoli Bose pametnim zvočnikom ali soundbarom, za enovito glasbeno izkušnjo v vašem domu. Poslušajte različne skladbe v različnih prostorih ali pa zapojte ob isti skladbi v vseh prostorih vašega doma.

Bose connect app

Bose, Bose Frames and Bose Lenses are trademarks of Bose Corporation. 832029-0010B, 838211-0010A.
The Bluetooth® word mark and logo are registered trademarks owned by Bluetooth SIG, Inc. and any use of such marks by Bose Corporation is under licence.