Slušalke Sony WH-XB910N brezžične z odpravljanjem šumov

Prepustite se basom, ki bi bili v klubu, in začutite pristno izkušnjo glasbenega festivala z izboljšanim odpravljanjem šumov in brezžično svobodo.

#whxb910 #whxb

Garancija zadovoljstva

179,99

Modra kobalt
Črna
Počisti

Značilnosti

Zvok EXTRA BASS™ in digitalno odpravljanje šumov

Čas delovanja baterije do 30 ur za celodnevno poslušanje

Poslušanje z enim dotikom s povezavo NFC in brezžično tehnologijo Bluetooth®

Elegantna zložljiva zasnova

Priročno prostoročno klicanje

POGONSKA ENOTA
40 mm

S-MASTER HX
Ne

FREKVENČNI ODZIV (KOMUNIKACIJA BLUETOOTH®)
20–20.000 Hz (vzorčenje 44,1 kHz)/20–40.000 Hz (vzorčenje LDAC 96 kHz, 990 kb/s)

PASIVNO DELOVANJE
Da

NFC
Da

DOLŽINA KABLA
pribl. 1,2 m (47 1/4 palca) (priložen kabel za slušalke)

DSEE
Da

Vrhunska izkušnja glasbe s tehnologijo odpravljanja šumov

S tehnologijo dveh senzorjev šumov nudijo slušalke WH-XB910N funkcijo odpravljanja šumov na naslednjo raven. Zdaj lahko res izklopite svet okoli sebe in se popolnoma prepustite užitku glasbe.

Tehnologija za odpravljanje šumov

Izklopite zvoke zunanjega sveta in se prepustite zabavi samo zase s funkcijo digitalnega odpravljanja šumov s kakovostjo zvoka EXTRA BASS.

Kako deluje

Majhen mikrofon v slušalkah zbira okoljski zvok (na primer hrup zaradi prometa), vezje za odpravljanje šumov pa analizira valovno obliko signala (A). Slušalke nato ustvarijo invertirano obliko vala, ki je natančna negativna kopija okoljskega zvoka (B). Izvirni zvok in invertirani zvok (C) s prekrivanjem drug drugega nevtralizirata, zaradi česar slišite le svojo glasbo.

EXTRA BASS™ za impresivno globok in izrazit zvok

Slušalke z odstranjevanjem šumov WH-XB910N izboljšajo vse vaše nizke frekvence. Na ohišju slušalk je poseben kanal za nizke tone, izboljšali smo nepredušnost v prostoru med zvočniškimi enotami in bobniči, zato je zvok natančen, ritem izrazit, zven vsake skladbe pa na ta način še boljši. Te brezžične slušalke kljub temu ohranjajo čist zvok in ponujajo lepo bogato ter lepo zaokroženo doživetje ob poslušanju.

NFC in Bluetooth® za brezžično svobodo

Near Field Communication (NFC) in brezžična tehnologija Bluetooth® odpravljata potrebo po žičnih povezavah ter zapletenih zaporedjih nastavitve. Z napravo s podporo za NFC se enostavno dotaknite slušalk za hitro, brezhibno povezavo, nato pa začnite pretakati glasbeno zbirko. Nimate tehnologije NFC? Nič zato. Povežite se prek povezave Bluetooth in že boste pripravljeni.

Brezžično pretakanje s povezavo Bluetooth®

Brezžično pretakajte priljubljene skladbe z brezžično povezavo Bluetooth® tako, da povežete pametni telefon ali tablični računalnik.

NFC™ za hitro povezavo z enim dotikom

Z izbrano napravo NFC™ se dotaknite oznake N na napravi, da hitro in enostavno vzpostavite povezavo Bluetooth®.

Dolga življenjska doba baterije za celodnevno delovanje

S polnjenjem, ki traja približno 4 ure, imate na voljo celodnevno delovanje za približno 30 ur predvajanja. Po drugi strani si lahko z 10-minutnim hitrim polnjenjem zagotovite 60 minut poslušanja.

Elegantna zasnova in udobje ob dolgem času poslušanja

Enostavna, elegantna in prefinjena zasnova slušalk WH-XB910N z odpravljanjem šumov z enobarvnim poudarkom na ohišju se odlično ujema z vašim slogom. Mehke ušesne blazinice lahko dolgo udobno uporabljate in so kot nalašč za neprekinjeno poslušanje najljubših albumov.

Zložljiva zasnova za vsakdanjo priročnost

Ali ste končali s poslušanjem glasbe? Slušalke z odpravljanjem šumov WH-XB900N z zložljivo zasnovo so dovolj kompaktne, da jih hitro in zlahka pospravite v torbo.

Vgrajeni mikrofon za enostavne pogovore

Enostavno se lahko pogovarjate, tudi ko uporabljate slušalke, vgrajeni mikrofon pa omogoča prostoročno klicanje z izbranimi pametnimi telefoni. Preprosto dvotapnite desni del ohišja slušalk in odgovorite na klic, glasnost pa prilagodite tako, da podrsnete gor ali dol.

Gumbi na dosegu prstov

Zamenjajte skladbo, povečajte ali zmanjšajte glasnost in opravljajte ali sprejemajte klice tako, da tapnete ploščo na dotik na ohišju slušalk ali podrsate po njej. Za funkcijo hitre pozornosti se preprosto dotaknite desnega dela ohišja in glasnost glasbe se takoj zmanjša, vi pa lahko slišite okoljske zvoke – od osebe, ki vas nekaj vpraša v kavarni, do obvestil na železniških postajah.

Govorite z enim dotikom s hitro pozornostjo.

Komunicirajte, ne da bi vam bilo treba sneti slušalke. Če se želite pogovarjati takoj, lahko glasnost zmanjšate tako, da dlan položite na desno stran ohišja.

Sony | Aplikacija Headphones Connect

Prenesite aplikacijo Sony | Headphones Connect in prilagodite doživetje ob poslušanju. Med funkcijami je tudi Adaptive Sound Control, ki samodejno prilagodi nastavitve okoljskega zvoka trenutnim okoliščinam.

VEČ

Pomagajte si z glasovnim pomočnikom

Organizirajte svoj dan z glasovnim pomočnikom, s katerim se povežete prek mikrofona, ki je vgrajen v slušalke. Uživajte v zabavnih vsebinah, povežite se s prijatelji, poiščite informacije, poslušajte glasbo, nastavite opomnike in še veliko več.

Tip slušalk

Lastnosti slušalk

,

Barva

,