KATERI SO PO VAŠI MERI?

Vzemite glasbo vedno s seboj

Si ne predstavljate dneva brez glasbe? Bluetooth® brezžični zvočniki so kot nalašč za vas! Trpežen dizajn in visoka zmogljivost baterije je kot nalašč za sprostitev v naravi.

VEČ

Uživajte z glasbo v udobju svojega doma

Če najraje uživate v glasbi doma, v miru, kjer se lahko popolnoma sprostite, je čas za linijo pametnih in povezljivih zvočnikov. Nadgradite svoj domači glasbeni sistem!

VEČ

NAŠ NAJBOLJ UPORABEN PAMETEN ZVOČNIK

Portable Home Speaker je brezžični zvočnik, prenosni Bluetooth zvočnik in zvočnik z možnostjo glasovnega upravljanja*, vse v enem.

Potovanja bodo manj stresna s kakovostnim zvokom!

SoundLink niso klasični Bluetooth brezžični zvočniki – kljub temu, da so majhni in prenosni, dajo kvaliteten zvok – kjerkoli si. Lithium-ion baterijo lahko polniš, napolnjena pa ti bo igrala več ur.

Velik zvok v malem pakiranju

Kako lahko nekaj tako majhnega predvaja tak zvok? Ključ je v posebni tehnologiji, ki oživi vsako glasbo!

Katerakoli pesem – iz katerekoli naprave

S katerimi napravami lahko povežeš SoundLink® brezžične zvočnike? S pametnimi telefoni in tablicami – svojimi ali tujimi! Če ima Bluetooth povezavo, imaš vse, kar potrebuješ za užitek v glasbi. Brez prekinitev lahko poslušaš iz naprav v rangu 9m.

Najbolj uporaben pametni zvočnik

Brezžični zvočnik Portavle Home Speaker predstavljajo zvok v novo smer. Povezljivost v domače WiFi omrežje, Bluetooth®! povezava ter da globok 360° zvok mu daje predznak široke uporabnosti. Vgrajen mikrofon zagotavlja tudi klice, kakor tudi uporabo glasovnih pomočnikov kot sta Google Now in Siri.

Majhen zvočnik z velikim učinkom

Globok in glasen – SoundLink® Revolve ti omogoča poln 360° zvok za popolno predanost glasbi. Z vgrajenim mikrofonom ga lahko uorabljaš tudi za klice, Google Now in Siri.

Prenosen in vodoodporen

Najboljši popotnik na tvojih podvigih – z vgrajenim mikrofonom ga lahko uorabljaš tudi za klice, Google Now in Siri.

MAJHEN,
DOKLER GA NE VKLJUČITE

SoundLink® Micro Bluetooth® zvočnik. Ne glede na to kaj počnete –se sprehajate, kolesarite, kuhate ali enostavno poležavate v naravi, želite poslušati glasbo.

SoundLink® Micro Bluetooth® zvočnik

€129,95 | Barve: . . .

VEČ

OBČUTITE ZVOK, KI VAS OBDAJA

Ne samo, da slišite zvok iz Bose zvočnika ali zvočne letve, ampak ga čutite, kako vas obdaja. Torej začnite z enim in potem dodajte naslednjega. Kadarkoli ji lahko dodate še več. Nič ne naredi domačega počutja domačega bolje, kot če vsak prostor v svojem domu napolnimo z osupljivim iz zvokom Bose zvočnika.

Prostorski zvok iz enega zvočnika

Znotraj novega Bose Home Speaker 500, sta dva po meri oblikovana zvočnika usmerjena v nasprotne smeri, tako da se zvok odbija od zidu. -Presenetljiva stereo izvedba.

Oglejte si izdelek

Najbolj uporaben pametni zvočnik

Portable Home Speaker je brezžični zvočnik, prenosni Bluetooth zvočnik in zvočnik z možnostjo glasovnega upravljanja*, vse v enem.

Oglejte si izdelek

Zasnovan, da postane najboljši na svetu

Vsebuje neprekosljivo kombinacijo prefinjenega oblikovanja in izjemnega zvoka. Prekipeva od vgrajenih tehnologij, ki v njem prebudijo polno moč v vsakem trenutku vašega zabave.

Oglejte si Soundbar 900

Prevzemite nadzor z Bose Music aplikacijo

S pametnim telefonom ali tablico nastavite svoj pametni zvočnik po svoji meri. Z lahkoto brskajte po ponudnikih internetne glasbe, enostavno na enem mestu in neopazno preskakujete med postajami, seznami predvajanj in storitvami. Nastavitve na aplikaciji so enostavne. Večuporabniški vmesnik omogoča, da tudi drugi uporabniki lahko nastavljajo vsebino svojim željam.