KATERI SO PRAVI ZATE?

brezžični zvočniki

Želiš, da je glasba vedno s tabo?

Si ne moreš predstavljati dneva brez glasbe? SoundLink Bluetooth® brezžični zvočniki so kot nalašč zate! Izdelani, da z njimi potuješ naokrog – s trpežnim designom in zelo dolgo baterijsko dobo.

VEČ

brezžični tv zvočniki

Želiš glasbo v udobju svojega doma?

Če najraje uživaš v glasbi doma, v miru, kjer se lahko popolnoma predaš, je čas za SoundTouch linijo zvočnikov. Izdelani, da jih lahko dogradiš v glasbeni sistem – najlažji način uživanja v glasbi!

VEČ

Tvoja glasba – kjerkoli si!

Uživaj v brezžični svobodi s SoundLink Bluetooth zvočniki.

Potovanja bodo manj stresna s kakovostnim zvokom!

SoundLink niso klasični Bluetooth brezžični zvočniki – kljub temu, da so majhni in prenosni, dajo kvaliteten zvok – kjerkoli si. Lithium-ion baterijo lahko polniš, napolnjena pa ti bo igrala več ur.

Velik zvok v malem pakiranju

Kako lahko nekaj tako majhnega predvaja tak zvok? Ključ je v posebni tehnologiji, ki oživi vsako glasbo!

Katerakoli pesem – iz katerekoli naprave

S katerimi napravami lahko povežeš SoundLink® brezžične zvočnike? S pametnimi telefoni in tablicami – svojimi ali tujimi! Če ima Bluetooth povezavo, imaš vse, kar potrebuješ za užitek v glasbi. Brez prekinitev lahko poslušaš iz naprav v rangu 9m.

Majhen zvočnik z velikim učinkom

Globok in glasen – SoundLink® Revolve ti omogoča poln 360° zvok za popolno predanost glasbi. Z vgrajenim mikrofonom ga lahko uorabljaš tudi za klice, Google Now in Siri.

Prenosen in vodoodporen

Najboljši popotnik na tvojih podvigih – z vgrajenim mikrofonom ga lahko uorabljaš tudi za klice, Google Now in Siri.

Samo 1 sistem za cel svet nove glasbe!

SoundTouch® brezžični zvočniki za brezžični dostop do glasbenih zbirk na Spotify, Deezer, internetnem radiu in tvoji shranjeni glasbi. Poslušaj glasbo s tablice ali telefona prek Bluetooth povezave, ali poveži zvočnike na svoj Wi-Fi in uživaj!

SoundTouch® aplikacija: hitra & enostavna kontrola nad tvojo glasbo!

Neposredni nadzor nad glasbo iz telefona ali tablice. Brskaj po Spotify, Deezerju, ali svoji glasbeni knjižnjici. Personaliziraj poslušanje z vnaprej shranjenimi seti.

SoundTouch® raste s tabo!

Začneš z enim zvočnikom in po želji nadgradiš z drugimi – enostavno in hitro! Vsi so med seboj kompatibilni. Na voljo tudi brezžični zvočniki za domači kino in zunanjo uporabo.

Najmočnejši brezžični zvočnik za popolno predanost glasbi!

Napolni največje prostore z najglobjim, bogatim in živim zvokom.

Tvoja glasba, po tvoji meri!

Wave® SoundTouch® sistem ti omogoča užitek v vsej tvoji glasbi, ne glede na vir zvoka – Spotify, Deezer, internetne radio postaje, tvoja glasbena zbirka na računalniku – ali celo CDji in AM / FM radio!