NOVO

QuietComfort® Headphone 700
brezžične slušalke

Najkvalitetnejše delovanje in brezkompromisno udobje slušalk, ki so zasnovane, da te približajo zvoku, ki ga obožuješ.

Bose Headphone 700

Naslednja generacija Noise cancellinga

Izkusi, kaj pomeni pustiti ves hrup za sabo. S samo enim gumbom hrup izgine in glasba je samo tvoja. Vse to je moč Acoustic Noise Cancelling® tehnologije, ki neprestano meri, primerja in reagira na zunanje zvoke – nato jih blokira z nasprotnim signalom. S QuietControl 30 brezžičnimi slušalkami pa prihaja na dan še nekaj bolj revolucionarnega: sam/a lahko kontroliraš, koliko zunanjih zvokov spustiš notri!

VEČ

QUIETCOMFORT® 35 brezžične slušalke

QC® 35 so odporne na udarce in korozijo, zato so idealne na poti. Z mehkimi blazinicami so tako udobne na ušesu, da jih lahko uporabljaš ves dan!

QuietComfort 35 II

QUIETCONTROL® 30 brezžične slušalke

QC®30 slušalke so brezžične, z lahko vratno oporo, ki se popolnoma prilega tvojemu telesu. Predelan StayHear®+ QC® ušesni del ima edinstveno obliko, ki se nežno prilega tvojemu ušesu, podaljšana krilca pa zagotavljajo več stabilnosti.

QuietControl 30

Poln nadzor nad količino zunanjega zvoka, ki ga prejemaš!

QC® 30 slušalke uravnavajo zvok pri katerikoli glasnosti. Lahek vratni obroč se udobno prilega telesu pri celodnevni uporabi, StayHear®+ QC® ušesni del ostaja stabilen ves čas. Omogočajo Bluetooth in NFC povezavo brez žic in brez problemov!