Dostava

Dobavni rok začne teči ob 14.00 uri na dan prejema plačila oziroma od takrat, ko ste dobili po elektronski pošti obvestilo, da je vaše naročilo “V obdelavi”. Dobavni rok je takoj iz zaloge ali v izjemnih primerih do največ 21 dni. Artikli, ki so na zalogi, bodo odposlani že isti dan ali naslednji delovni dan po prejetem naročilu. V primeru, da izdelki niso na zalogi, vas bomo po elektronski pošti obvestili o nameravanem roku dostave.

Strošek dostave za naročila v vrednosti nad 50 € je že vračunan v znesek naročila, tako da po opravljenem plačilu nimate več nobenih dodatnih stroškov. Cena dostave za manjša naročila je vedno enaka ne glede na težo paketa in znaša 4,50 EUR  z DDV (razen, če ni drugače dogovorjeno). Dostava velja za področje Slovenije. Za hitrejšo dostavo ali dostavo izven države Slovenije se je potrebno dogovoriti po telefonu oziroma elektronski pošti.

Dostava blaga se vrši v dopoldanskem času, zato je priporočljivo, da navedete naslov za dostavo, kjer boste dosegljivi v dopoldanskih urah – lahko pa Vam dostavijo paket tudi na delovno mesto. Če dostava ni uspešna oziroma, če ste ob času dostave odsotni, vam  dostavna služba pusti obvestilo, kje lahko prevzamete blago. Priporočamo tudi, da ob naročilu navedete telefonsko številko na katero ste vedno dosegljivi (npr. vaš GSM).

Blago dostavlja dostavna služba POŠTA SLOVENIJE. Naročene izdelke lahko osebno prevzamete tudi v naši poslovalnici (plačilo z gotovino ali kartico), ob prehodnem naročilu in sicer na telefon: 01/51 404 72 (v dopoldanskem času). Naslov za prevzem je v tem primeru:

Lorex d.o.o.

Prodajni Salon LOREX
Cesta v Kleče 9
1000  Ljubljana
Tel:  01 4392975

E-pošta: prodaja@lorex.si
www:  https://www.lorexcenter.si