Moč slike s fotoaparati Sony

Kjerkoli ste in karkoli se dogaja, lahko s Sonyjevim fotoaparatom α ali Cyber-shot™ trenutke ujamete na edinstven način, natančno, priročno in elegantno.

Sony fotoaparati

fotoaparati

Novi objektivi, nove možnosti

Steklo za vrhunske fotoaparate

Od zooma do makra – z različnimi objektivi Sony lahko fotografirate različne svetove. Od arhitekturnih podrobnosti na četrtem nadstropju do rosne kapljice – z našimi objektivi lahko uresničite vizijo.

Vsi objektivi

Ustvarjalnost z dodatno opremo

Fotografijo nadgradite z različno dodatno opremo – na vgrajeni nastavek namestite iskalo, zunanjo bliskavico, mikrofon ali drugo dodatno opremo in ustvarjalnosti pustite prosto pot.

Dodatki

Pogosta vprašanja in odgovori

Kakšne funkcije ponujajo Sony fotoaparati?

Sodobni Sony fotoaparati vam omogočajo praktično vse, kar bi si lahko zaželeli. Seveda so funkcionalnosti odvisne od tega, kateri model boste izbrali. Fotoaparati v naši ponudbi so primerni tako za občasne, ljubiteljske fotografe, ki želijo zabeležiti spomine, kot tudi profesionalne fotografe, ki potrebujejo bolj zmogljive naprave. Fotoaparati ponujajo vedno več funkcionalnosti, kot so samodejno ostrenje oči, 4D fokus, ostrenje oči živali, prilagajanje osvetlitve, zameglitev ozadja in še mnogo več.

Ali so Sony fotoaparati primerni tudi za snemanje videoposnetkov?

Seveda, s fotoaparati Sony lahko posnamete tudi kakovostne videoposnetke. V naši ponudbi so na voljo tudi fotoaparati, ki so bili oblikovani samo za vlogerje in zato vključujejo dodatke kot so poseben mikrofon, vrtljiv zaslon in druge funkcionalnosti, ki so koristne za snemanje »vlog« videov.

Ali lahko fotoaparat povežem s svojim pametnim telefonom?

Nekateri Sony fotoaparati vam omogočajo povezavo s pametnim telefonom. Povezavi Wi-Fi in NFC vam omogočata predvajanje in deljenje narejenih posnetkov, fotografije lahko prenesete direktno iz fotoaparata v telefon ali tablico. Ker fotoaparati omogočajo povezavo z mobilnimi telefoni, lahko telefon uporabite tudi kot daljinec za upravljanje naprave, kar je še posebej koristno pri snemanju avtoportretov in skupinskih fotografij.

5/5 - (11 votes)