Slušalke Sony WIC100 brezžične Bluetooth

#wic100

Garancija zadovoljstva

24,99

Taube
Bela
Črna
Modra
Počisti

ZNAČINLNOSTI

Poskrbite za bolj naraven zvok svoje glasbe

Pri stiskanju glasbenega vira se izgubijo visokofrekvenčni elementi glasbe, ki zvoku dodajo podrobnosti in globino. Tehnologija DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) jih pristno obnovi in ustvari visokokakovosten zvok, ki je bolj podoben izvirnemu posnetku.

Vaš zvok na vaš način

Zvok po lastnih željah. Izbirajte med raznovrstnimi prednastavitvami, ki ustrezajo zvrsti glasbe, ki jo poslušate, ali pa ustvarite in shranite prednastavitve po meri s funkcijo izenačevalnika v aplikaciji Sony | Headphones.

Dolg čas delovanja baterije do 25 ur

Glasbo lahko neprekinjeno poslušate do 25 ur. Če v vaših slušalkah zmanjkuje energije, jih lahko s hitrim 10-minutnim polnjenjem napolnite za 60 minut predvajanja.

Dobro uravnotežena nastavitev

Prilagoditev zvoka je namenoma dobro uravnotežena od nizkih do visokih frekvenc, glasovi pa so naravni in razločni. Slušalke WI-C100 se tako prilagodijo kateri koli zvrsti glasbe.

Kapljice potu – nič hudega

Te slušalke so vodoodporne z oceno IPX4 zato jih pljuski in potenje ne ustavijo, da se lahko nemoteno prepustite ritmu glasbe.

Natančno nastavite zvok s Sonyjem | Aplikacija Headphones Connect
Enostavno prostoročno klicanje in glasovni pomočnik
DSEE™ obnovi frekvence, izgubljene pri stiskanju, da ustvari visokokakovosten zvok, ki je bolj podoben izvirnemu posnetku
Čas delovanja baterije do 25 ur
Zaščita proti pršenju in znoju z oceno IPX4

Tip slušalk

Lastnosti slušalk

,