brezžične slušalke

QuietComfort® 35 brezžične slušalke

Najkvalitetnejše delovanje in brezkompromisno udobje slušalk, ki so zasnovane, da te približajo zvoku, ki ga obožuješ.

VEČ

Brezžična svodoba in moč zvoka

Izgubi se v glasbi namesto med kabli. Odlična kvaliteta in udobje, ki ga potrebuješ na delovnem mestu ali med športom. Bose tehnologija omogoča, da se ti ni treba ukvarjati s problemi povezave, hitro dostopni gumbi na slušalkah pa ti bodo olajšali preklop med Bluetooth napravami, klici in posnetki.

Boljši materiali za boljše slušalke

Noise cancelling brezžične slušalke so izdelane za življenje na poti. Odporne na udarce in korozijo, z udobnim oblazinjenjem. Slušalke QuietControl 30 pa imajo še več – peresno lahek naglavni trak, ki bo ostal udoben skozi ves dan in celotno potovanje.

Soundsport brezžične slušalke bodo tvoj nepogrešljivi športni rekvizit. Izdelane, da trajajo, ti nudijo udobje in stabilnost tudi na nazahtevnejših treningih. Posebna tehnologija s hidrofobno prevleko, ki ščiti pred vlago, te ne bo pustila na cedilu po napornih podvigih.

QuietControl® 30 brezžične slušalke

QC 30 so popolna inovacija! S temi slušalkami lahko sam/a nadziraš, koliko zvoka iz okolice želiš slišati poleg svoje glasbe. Posebna tehnologija omogoča uravnovešen zvok pri katerikoli glasnosti. Lahkoten ovratni trak se prilega tvojemu telesu za celodnevno udobje. StayHear®+ QC® ušesni del ostaja stabilen čez celotno 10-urno baterijsko dobo. Povežeš jih lahko prek Bluetooth ali NFC – brez kablov, brez žic, samo glasba!

BOSE QuietControl® 30