Boljša tehnologija za boljše slušalke

Noise cancelling brezžične slušalke so izdelane za življenje na poti. Odporne na udarce in korozijo, z udobnim oblazinjenjem. Slušalke Noise Cancelling QuietComfort Ultra imajo še več – peresno lahek naglavni trak, ki bo ostal udoben skozi ves dan in celotno potovanje, poslušalec pa dobi občutek, da se nahaja v središču dogajanja.

Earbuds sušalke so nepogrešljivi športni rekvizit. Izdelane, da trajajo, ti nudijo udobje in stabilnost tudi na najzahtevnejših treningih. Posebna tehnologija s hidrofobno prevleko, ki ščiti pred vlago, te ne bo pustila na cedilu po napornih podvigih.

Bose QuietComfort® Earbuds Ultra slušalke

Bose QuietComfort® Earbuds Ultra so naslednja generacija brezžičnega poslušanja. Uživajte v najboljšem zvoku in nevtralizaciji hrupa, prilagojenem samo vam.

Bose QuietComfort® Earbuds Ultra

Bose Quiet Comfort Headphones slušalke

Delujejo čarobno. A to ni čarovnija.

Vse se je začelo z našo tehnologijo Acoustic Noise Cancelling™, rezultatom 50 let raziskav. Vgradili smo majcene mikrofone, ki neprestano merijo, primerjajo in reagirajo na okoliški hrup. Hrup je nato nevtraliziran z nasprotnim signalom, ki omogoča manj motenj in več kakovostne glasbe. Uporabite tipko na levi slušalki in izbirajte med tihim načinom za polno nevtralizacijo hrupa ali načinom zavedanja, ki vam omogoča slišati tudi zvoke okolice

VEČ

Pogosta vprašanja in odgovori

Kaj pomeni možnost nevtralizacije hrupa, ki jo ponujajo brezžične slušalke?

S pomočjo majhnih mikrofonov, ki merijo, primerjajo in ustrezno nevtralizirajo okoliški hrup vam dobre brezžične slušalke omogočajo manj motenj in več užitka pri poslušanju glasbe. Izbirate lahko med različnimi načini nevtralizacije, od tihega načina za polno nevtralizacijo, do načina, ki omogoča, da se vseeno zavedate tudi zvokov iz vaše okolice.

Kako dolgo zdržijo baterije v slušalkah?

Novejše brezžične slušalke omogočajo daljši čas uporabe in lahko (odvisno od načina in glasnosti, ki jih izberete) z enim polnjenjem prenesejo tudi več kot 24 ur aktivne uporabe. S pomočjo USB-C priključka lahko dobre brezžične slušalke napolnite v približno dveh urah in pol. Že 15 min hitrega polnjenja vam omogoča tudi do 3 ure aktivne uporabe. Po potrebi lahko brezžične slušalke tudi priklopite na avdio kabel in jih tako uporabljate še dlje.