QuietComfort® 45 brezžične slušalke

Najkvalitetnejše delovanje in brezkompromisno udobje slušalk, ki so zasnovane, da te približajo zvoku, ki ga obožuješ.

Boljša tehnologija za boljše slušalke

Noise cancelling brezžične slušalke so izdelane za življenje na poti. Odporne na udarce in korozijo, z udobnim oblazinjenjem. Slušalke Noise Cancelling 700 pa imajo še več – peresno lahek naglavni trak, ki bo ostal udoben skozi ves dan in celotno potovanje.

Sport Earbuds sušalke bodo tvoj nepogrešljivi športni rekvizit. Izdelane, da trajajo, ti nudijo udobje in stabilnost tudi na nazahtevnejših treningih. Posebna tehnologija s hidrofobno prevleko, ki ščiti pred vlago, te ne bo pustila na cedilu po napornih podvigih.

QuietControl® 30 brezžične slušalke

QC 30 so popolna inovacija! S temi slušalkami lahko sam/a nadziraš, koliko zvoka iz okolice želiš slišati poleg svoje glasbe. Posebna tehnologija omogoča uravnovešen zvok pri katerikoli glasnosti. Lahkoten ovratni trak se prilega tvojemu telesu za celodnevno udobje. StayHear®+ QC® ušesni del ostaja stabilen čez celotno 10-urno baterijsko dobo. Povežeš jih lahko prek Bluetooth ali NFC – brez kablov, brez žic, samo glasba!

BOSE QuietControl® 30

Pogosta vprašanja in odgovori

Kaj pomeni možnost nevtralizacije hrupa, ki jo ponujajo brezžične slušalke?

S pomočjo majhnih mikrofonov, ki merijo, primerjajo in ustrezno nevtralizirajo okoliški hrup vam dobre brezžične slušalke omogočajo manj motenj in več užitka pri poslušanju glasbe. Izbirate lahko med različnimi načini nevtralizacije, od tihega načina za polno nevtralizacijo, do načina, ki omogoča, da se vseeno zavedate tudi zvokov iz vaše okolice.

Kako dolgo zdržijo baterije v slušalkah?

Novejše brezžične slušalke omogočajo daljši čas uporabe in lahko (odvisno od načina in glasnosti, ki jih izberete) z enim polnjenjem prenesejo tudi več kot 24 ur aktivne uporabe. S pomočjo USB-C priključka lahko dobre brezžične slušalke napolnite v približno dveh urah in pol. Že 15 min hitrega polnjenja vam omogoča tudi do 3 ure aktivne uporabe. Po potrebi lahko brezžične slušalke tudi priklopite na avdio kabel in jih tako uporabljate še dlje.