Slušalke Sony WH-1000XM4 Bluetooth z odpravljanjem šumov

#WH1000XM4

Garancija zadovoljstva

299,99

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 12,04 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
24 x 12,04 €
Odplačati želim čim prej
6 x 48,17 €
Želim si izbrati svoje obroke
6 x 48,17 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Črna
Zlata
Počisti

SONY WH-1000XM4

SAMO GLASBA. NIČ DRUGEGA.

Ko uporabljate slušalke WH-1000XM4, vas obdaja samo glasba. To je enostavnejši način za čistejši zvok z manj šuma, ki s pametno tehnologijo za poslušanje samodejno prilagodi vaše doživetje.

Najboljša funkcija odpravljanja šumov v panogi

Slušalke WH-1000XM4 odpravljajo še več visoko- in srednje frekvenčnega zvoka, zato je funkcija odpravljanja šumov najboljša doslej, ne glede na to, ali ste na dolgem poletu ali pa le sedite v kavarni.

Kontrolnik okoljskega zvoka

Z aplikacijo Sony | Headphones Connect lahko prilagodite okoliški zvok, da med poslušanjem glasbe na poti odpravite šum in hkrati ne preslišite pomembnih zvokov, kot so obvestila za potnike.

Sprotna restavracija vseh stisnjenih datotek

DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) z uporabo umetne inteligence Edge-AI, razvite v sodelovanju z družbo Sony Music Entertainment, zviša ločljivost stisnjenih datotek z digitalno glasbo v realnem času. Z dinamičnim prepoznavanjem instrumentacije, glasbenih žanrov in elementov skladbe, kot so vokali ali interludiji, obnovi zvok visokega razpona, ki se je izgubil med stiskanjem, zato je doživetje bogatejše in popolnejše.

Slušalke, ki se odzovejo na vas

Senzor bližine v slušalkah zazna, ali slušalke uporabljate ali ne, in temu primerno prilagodi predvajanje, s čimer varčujete z energijo. Ko snamete slušalke, se predvajanje glasbe samodejno začasno zaustavi. Ko si slušalke znova nadenete, se predvajanje glasbe samodejno nadaljuje.

Energija za dan in hitro polnjenje

Dolg čas delovanja baterije, 30 ur, omogoča uporabo slušalk na dolgih potovanjih. Če jih morate na hitro napolniti, lahko z dodatnim napajalnikom v 10 minutah napolnite baterijo in slušalke uporabljate 5 ur.

Gumbi na dosegu prstov

Zamenjajte skladbo, povečajte ali zmanjšajte glasnost in opravljajte ali sprejemajte klice tako, da se s prsti dotaknete plošče ali podrsate po njej.

Zložljiva zasnova

Čašice se zložijo navznoter, zato jih je mogoče priročno spraviti v kompaktno torbico.

Tehnologija izza odpravljanja šumov

Tehnologija z dvema senzorjema hrupa, ki vključuje dva mikrofona v vsaki čašici, zajema okoliški šum in prenaša podatke v procesor QN1 za odpravljanje šuma visoke ločljivosti, ki nato v realnem času z novim algoritmom obdela odpravljanje šumov v najrazličnejših akustičnih okoljih. Skupaj z novo tehnologijo Bluetooth Audio SoC (System on Chip) zazna glasbene signale in signale šuma ter jih prilagodi, tako kot tudi akustične značilnosti med zvočniško enoto in ušesi, in sicer več kot 700-krat na sekundo.

Zvok, ki mu lahko verjamete

Vgrajeni analogni ojačevalnik, integriran s procesorjem QN1 za odpravljanje šumov visoke ločljivosti, omogoča najboljše razmerje med signalom in šumom z nizko stopnjo popačenja in izjemno kakovost zvoka v prenosnih napravah. Zmogljive 40-mm zvočniške enote z membranami s polimernimi tekočimi kristali (LCP) poskrbijo za kakovostne močne ritme in frekvence do 40 kHz.

Prilagodljiv kontrolnik za zvok se samodejno prilagodi vaši lokaciji in temu, kar počnete

Prilagodljiv kontrolnik za zvok je pametna funkcija, ki se nauči prepoznati lokacijo, ki jo pogosto obiskujete, kot je delovno mesto ali priljubljena kavarna, in prilagodi zvok, da je doživetje ob poslušanju popolno. Poleg tega samodejno zazna, kaj počnete – na primer hojo, čakanje ali potovanje – in nato prilagodi nastavitve okoliškega zvoka trenutnim razmeram.

Vrhunsko udobje za celodnevno uporabo

Slušalke WH-1000XM4 združujejo prefinjen slog in udobno uporabo. Mehke ušesne blazinice iz uretanske pene ne pritiskajo na ušesa in enakomerno porazdelijo pritisk ter povečajo stik ušesnih blazinic, zato je prileganje stabilnejše. Ker so lažje, komajda opazite, da jih imate na sebi.

Jasnejše prostoročno klicanje

Uživajte v tekočih pogovorih z enostavnim prostoročnim telefoniranjem, za pogovor telefon le dvakrat tapnite. Po zaslugi tehnologije natančnega zajemanja glasu, ki združuje pet vgrajenih mikrofonov in napredno obdelavo zvočnega signala, je glas osebe na drugi strani telefona v slušalkah WH-1000XM4 čistejši.

Večtočkovna povezava

Popolno priročnost slušalk WH-1000XM4 dopolnjuje možnost istočasne povezave z dvema napravama Bluetooth. Ko vas torej nekdo kliče, vaše slušalke prepoznajo napravo, ki zvoni, in takoj samodejno vzpostavijo povezavo z njo. Z dotikom gumba pa lahko tudi hitro in nemoteno preklopite slušalke na eno ali drugo napravo.

Optimiziranje odpravljanja šumov

Slušalke WH-1000XM4 vključujejo dve tehnologiji za maksimalno zmogljivost odpravljanja šumov. Edinstvena tehnologija optimiziranja atmosferskega tlaka zagotovi optimalen zvok na visokih nadmorskih višinah, medtem ko osebna funkcija optimizacije odpravljanja šumov analizira edinstvene značilnosti zvoka, na katere vplivajo velikost glave, očala in lasje, da lahko zvok prilagodi vam.

Brezžična svoboda, vrhunski zvok

LDAC prenaša približno trikrat več podatkov (pri najvišji hitrosti prenosa 990 kb/s) kot običajna zvočna povezava BLUETOOTH®, kar omogoča poslušanje vsebin z zvokom visoke ločljivosti v izjemni kakovosti, ki je kar najbližje doživetju ob poslušanju z žično povezavo.

Priročne s funkcijo “Spregovori in klepetaj”

Ko z nekom spregovorite, funkcija “Spregovori in klepetaj” samodejno ustavi glasbo in prepusti okoljski zvok, da lahko začnete s pogovorom – priročno, če ne želite sneti slušalk ali imate polne roke. Pametna funkcija temelji na tehnologiji natančnega zajemanja zvoka in uporablja pet mikrofonov, ki so vgrajeni v slušalke, ter napredno obdelavo zvočnega signala za prepoznavanje vašega glasu ter odzivanje nanj. Ko se klepet konča, se glasba samodejno predvaja naprej.

Hitra pozornost

Če morate hitro prisluhniti glasovom in zvokom okoli sebe, z dlanjo enostavno prekrijte ohišje, s čimer takoj znižate glasnost predvajanja glasbe, da slišite okoliški zvok.

Pomagajte si z glasovnim pomočnikom

Pri organizaciji dneva vam lahko pomaga vaš pomočnik7. Prepustite se razvedrilnim vsebinam, povežite se s prijatelji, poiščite informacije, poslušajte glasbo in obvestila, nastavite opomnike ter še veliko več.

Sony | Aplikacija Headphones Connect

V aplikaciji Sony | Headphones Connect lahko s kontrolnikom okoljskega zvoka prilagodite glasnost zvoka iz ozadja, na voljo pa imate tudi možnost, da slišite le glasove. Medtem lahko z izenačevalnikom prilagodite ravni tako, da ustrezajo vaši glasbi.

Torbica s kablom

Priložena prenosna torbica je trpežna in vključuje kabel za poslušanje glasbe z žično povezavo.

Tip slušalk

Naglavne slušalke

Lastnosti slušalk

Bluetooth, Noise cancelling

Barva

Črna, Zlata