Slušalke Sony MDR-ZX110 naglavne

Naglavne slušalke za uporabo na prostem.

#mdrzx110

Garancija zadovoljstva

14,99

Svetlo rožnata
Bela
Črna
Počisti

30 mm kupolaste pogonske enote za uravnotežen zvok

Visokozmogljivi magneti iz neodima zagotavljajo mogočen zvok

Frekvenčni razpon 12 Hz–22 kHz
Oblazinjene ušesne čašice za udobno poslušanje

Različne barve, ki dopolnjujejo vaš slog

Dinamične pogonske enote iz neodima zagotavljajo natančen zvok – Lahke 30 mm dinamične pogonske enote iz neodima slušalkam omogočajo izrazit, ritmičen odziv tudi pri najzahtevnejšem posnetku. Z izjemno občutljivo membrano lahko brez ojačevalnika zvišate glasnost slušalk in uživate v čistem in natančnem zvoku po celotnem spektru.

Vrtljiva zložljiva zasnova za enostavno potovanje – Slušalke lahko vedno vzamete s seboj. Vrtljive ušesne čašice slušalk omogočajo enostavno shranjevanje, ko jih ne uporabljate, in boljše prenašanje med potovanjem. Ušesne čašice lahko povsem zložite in pospravite v kovček ali torbo, saj zasedejo zelo malo dragocenega prostora.

Vgrajen daljinski upravljalnik in mikrofon za prostoročno klicanje – Z vgrajen daljinskim upravljalnikom in mikrofonom na kablu slušalk lahko med poslušanjem glasbe prostoročno sprejemate klice z izbranimi pametnimi telefoni. Enostavno preklapljajte med glasbo in klici, ne da bi zato morali sneti slušalke.* *Samo pri modelu MDR-ZX110AP

Ušesne blazinice za popolno udobje – Poslušajte popolnoma udobno. Te slušalke imajo samonastavljiv naglavni pas in mehke oblazinjene ušesne čašice, ki pokrijejo celotno uho. Privoščite si popolnoma udobno poslušanje več najljubših albumov v zaporedju.

Prilegajoča struktura z zaprtim hrbtnim delom zatesni zvok – Prilegajoča struktura z zaprtim hrbtnim delom se povsem prilega ušesom, zato slišite samo glasbo brez zunanjih motenj. Zvok se odbija proti ušesom, zato vedno slišite tudi najmanjše podrobnosti. Čutili boste vsak takt, saj zasnova z zaprtim hrbtnim delom poudari nizke tone v glasbi.

Širok frekvenčni razpon za jasne visoke in nizke tone – Širok frekvenčni razpon (od 12 Hz do 22 kHz) omogoča globoke nizke tone, bogate srednje tone in izrazite visoke tone. Poslušajte podrobne skladbe in uživajte v vsej glasbi.

Tip slušalk

Lastnosti slušalk

Barva

, ,