Akcija!

Objektiv serije G SONY SAL-70400G2

Garancija zadovoljstva

2.479,99 2.355,99

Ni na zalogi

Stekleni elementi ED učinkovito preprečujejo odstopanje. Plast Nano AR zmanjšuje odseve in bleščanje. Krožna zaslonka z 9 ploščicami za privlačne učinke zameglitve. Supersonični motor (SSM) za hitro in tiho samodejno ostrenje. Gumb za zaklep ostrenja in omejevalnik razpona ostrenja za natančen nadzor.

  • 70–400 mm super teleobjektiv z zoomom F4–5,6 G SSM II – 2. izdaja priljubljenega super teleobjektiva z zoomom ima plast Nano AR, ki zmanjšuje bleščanje, in še hitrejše sledenje predmeta za samodejno ostrenje – idealno za posnetke divjine.
  • Oglejte si razliko z objektivom G – Objektivi serije G slovijo po opisni zmogljivosti, zagotavljajo odlične obrobne svetlobne značilnosti in najvišji kontrast tudi po robovih okvirja.
  • Tekoča zameglitev – Ta objektiv ima namesto standardne mnogokotne zaslonke krožno zaslonko s 9 ploščicami, ki zagotavlja naravnejše in bolj uravnotežene učinke zameglitve ozadja.
  • Prefinjena optična zmogljivost – Plast Nano AR zmanjšuje neželene odseve za manj bleščanja. Stekleni elementi z izjemno nizko razpršitvijo (ED) zmanjšujejo odstopanje po celotni sliki.
  • Še hitrejše samodejno ostrenje – Hitrejše sledenje predmeta za samodejno ostrenje, notranje ostrenje in vgrajeni supersonični motor (SSM) zagotavljajo prilagodljivo, tiho in odzivno ostrenje, ko je to najbolj potrebno.
  • Poslovite se od zamegljenih posnetkov – Objektiv uporabljajte s fotoaparatom Sony z vgrajenim stabilizatorjem slike SteadyShot™ ter iz roke snemajte tekoče in nezamegljene posnetke.

Nastavek objektiva

Serija A

TIP senzorja

Full Frame

Lastnosti objektiva

Zoom objektivi

Goriščnica

Telefoto

Tehnologija

G Lens