Fotoaparat SONY ZV-1M2 za vloganje

#ZV1 M2

Garancija zadovoljstva

Od: 1.099,00

Mikrofon SONY ECM-G1 brezžični za fotoaparate

Privoščite si boljši zvok - Zajemite jasen, čudovit zvok pri vsakem snemanju

80,55

Na zalogi

Držalo za fotoaparate SONY GP-VPT2BT

100,00

Na zalogi

SD kartica SONY SF-G2TG 256 GB, TOUGH serije SF-G

450,99

Na zalogi

Na zalogi

ZNAČILNOSTI

Funkcije za dvig nivoja vašega vloganja

Postavite vse v kader

S fotoaparatom za vloganje ZV-1 II lahko snemate vse od skupinskih sebkov do širnih mestnih pokrajin. Širokokotni 18-mm objektiv zajame širše vidno polje kot človeško oko ter enostavno zajame vse v kader. Širokokotni objektiv spremeni vsakdanje prizore v dinamične posnetke – na prostem ali v zaprtih prostorih.

Vsestransko kadriranje

Fotoaparat ZV-1 II vam zahvaljujoč širokokotnem objektivu omogoči zajem natančno takega kadra, kot želite. 18 mm je izjemen za selfije, 50 mm pa je idealen za portrete in posnetke. Poleg tega pa bo največja zaslonka F1.8 pri širokokotnem in F4 pri telefoto objektivu omogočila gladko zameglitev ozadja za pravo vzdušje.

Ustvarjalne barve

Za izdelavo navdušujočega bloga s pravim videzom ne potrebujete nikakršnih izkušenj. Moj slog slike3 vam omogoči enostavno prilagoditev svetlosti in barv med ogledom načrtovanega kadra brez potrebe po iskanju po menijih. Ustvarjalni videz prek desetih prednastavitev zagotovi posnetke z bolj ustvarjalnimi barvami in razpoloženjem, ki se ujemajo z vašo vizijo.

Dodajte dramatičen pridih

Zgolj tapnite zaslon, da spremenite vsakdanje trenutke v kinematografsko sliko brez naknadnega urejanja. Z nastavitvami kinematografskega vloganja fotoaparat samodejno snema v razmerju višina/širina Cinemascope pri 24 sličicah na sekundo, kar je standard v filmski industriji. Barvo posnetkov lahko spremenite s preprosto izbiro med petimi možnostmi LOOK in štirimi možnostmi MOOD za takojšnje profesionalne rezultate.

Vgrajen mikrofon za razločno snemanje glasu

Novi vgrajeni inteligentni mikrofon s 3 kapsulami v načinu [Samodejno] spremeni smer vgrajenega mikrofona iz [Vse smeri] na [Spredaj], ko fotoaparat prepozna človeški obraz v kadru. Lahko tudi ročno preklopite na [Spredaj] za sebke ali [Zadaj] med snemanjem z govorom. Pritrdite priloženo zaščito pred vetrom, da zmanjšate šum vetra in zajamete jasnejši zvok zunaj.

Ustvarjalna svoboda

Preprosto prenosen

Fotoaparat za vloganje ZV-1 II je majhen in lahek ter je zasnovan, da ga povsod vzamete s seboj – tako kot svoj pametni telefon. S težo zgolj 292 g 8 lahko enostavno zajamete vsakdanje življenje in zgrabite vsebino na poti.

Enostavno, intuitivno upravljanje

Celo neizkušeni vlogerji lahko s fotoaparatom ZV-1 II takoj začnejo snemati, saj se jim ni treba učiti zapletenih nastavitev. Ikone funkcij na dotik, kot sta snemanje in samodejno odštevanje so prikazane na zaslonu. Prav vam bodo prišle pri snemanju sebkov oziroma v drugih primerih, ko ne morete doseči fizičnih gumbov fotoaparata.

Osredotoča se na vas

ZV-1 II s sledenjem na dotik samodejno zagotovi, da ste vedno izostreni. Prepoznava obraze in oči ljudi, zato lahko sledi glavnemu subjektu brez preklapljanja. Zgolj tapnite subjekt na zaslonu in aktivirajte funkcijo. Samodejno ostrenje lahko sledi celo obrazom in očem živali.

Učinkovita stabilizacija slike

Tresoči posnetki lahko uničijo tudi najboljše vloge, vendar zasnova fotoaparata ZV-1 II omogoča zajem izjemnih posnetkov tudi med hojo s fotoaparatom v roki Aktivni način pomaga zmanjšati zameglitev fotoaparata, kar omogoči bolj mirne posnetke brez potrebe po enostavnem naknadnem urejanju.

Izstopajte zgolj s tapom

ZV-1 II je zasnovan za lažje ustvarjanje vsebine. Aktivirajte Nastavitev za predstavitev izdelka in fotoaparat bo samodejno izostril izdelek, ki ga držite, pri čemer niso zahtevane dodatne kretnje. Ali uporabite stikalo za zameglitev ozadja – preprosto izberite [Zameglitev], da izpostavite subjekt, ali [Jasno], da ohranite izostritev celotne slike.

Ustvarite selfije

Preprosto prenosen

Naj ZV-1 II dela za vas in zajame neverjetne skupinske trenutke. Med zajemom sebkov v načinu iAUTO z dvema ali tremi osebami fotoaparat samodejno prilagodi nastavitve, da ohrani ostrino in jasnost vseh obrazov

Vedno si zagotovite najboljši videz

Za najboljši videz na vsakem posnetku. ZV-1 II bo tudi brez posebnih nastavitev natančno zajel vaš kožni odtenek za zdrav in naraven videz. Samodejna izostritev s prioriteto obrazov samodejno osvetli obraz, da vam ne bo treba skrbeti glede osvetlitve. Učinek mehke kože vam prek nastavitev izklopljeno/nizko/srednje/visoko omogoča izbiro gladkosti kože.

Vedno lahko veste, kdaj snemate

Poslovite se od nenamernega zamujanja akcije Ko pritisnete gumb MOVIE ali tapnete ikono za snemanje na LCD-zaslonu, lučka za snemanje zasveti rdeče in na zaslonu se prikaže rdeči okvir, ki vas takoj obvesti, da zajemate, kar šteje. Vrtljivi zaslon pomeni, da lahko sledite snemanju med zajemom iz katerega koli kota.

Držalo za snemanje11 omogoča enostavno vloganje

Vloganje bo bolj enostavno in udobno z izbirnim brezžičnim držalom GP-VPT2BT11, ki omogoča zajem bolj stabilnih posnetkov in lahko služi tudi kot trinožno stojalo. Ročica za zoomiranje in gumb za snemanje sta na strani držala, da se vam ne bo treba raztegovati okrog fotoaparata za uporabo ključnih gumbov.

Delite z drugimi in se povezujte

Enostavna povezljivost s pametnimi telefoni

Povezovanje vašega fotoaparata in pametnega telefona ni bilo še nikoli lažje zahvaljujoč aplikaciji Creators’ App. Prenosi podatkov se nadaljujejo v ozadju, čeprav zaslon pametnega telefona spi ali je zagnana druga aplikacija. Pametni telefon ali računalnik lahko uporabite kot daljinski upravljalnik fotoaparata.

Enostavno pretakanje z enojnim kablom

Priključite združljivo napravo prek vrat USB in ZV-1 II spremenite v visoko kakovostno spletno kamero. Velik slikovni senzor tipa 1,0 in prednastavitve za ustvarjalni videz zagotovijo živahne slike.

Sonyjeve storitve v oblaku

Prijavite se v Creators’ Cloud in čim bolj izkoristite Sonyjeva orodja za podporo produkciji. Storitve v oblaku, kot je Master Cut (Beta), ki uporabi metapodatke fotoaparata in UI v oblaku za izdelavo grobih montaž filmov, vam prihranijo dragoceni čas. Lahko pa uporabite Ci Media Cloud za lažje sodelovanje med produkcijskimi ekipami.

Napredne funkcije

Visoko kakovostne podobe

Fotoaparat ZV-1 II ponuja zmogljive specifikacije v kompaktnem ohišju za navdušujočo kakovost slike. Velik senzor tipa 1.0 omogoča zajem posnetkov profesionalne kakovosti v formatu XAVC S z do 30p v 4K in do 120p v Full HD za največ 5-krat upočasnjene posnetke. Podpira tudi istočasno posredno snemanje za učinkovit potek naknadne obdelave.

Raste z vašo ustvarjalnostjo

S fotoaparatom ZV-1 II boste enostavno okrepili svoje sposobnosti videografije. Tako kot profesionalni fotoaparati serij Cinema Line ali α tudi ZV-1 II podpira profile slike S-Log3 in S-Gamut3.Cine, ki vam omogočajo še večjo prilagodljivost med naknadno produkcijo.

Vgrajeni filter ND

Vgrajeni filter NDObjektiv z zoomom ZEISS® Vario-Sonnar T* 18-50 mm F1.8-4 ima vgrajen filter nevtralne gostote (ND), ki s tremi ustavitvami uravnava svetlobno izpostavitev, kar omogoči boljšo izraznost slik v močni svetlobi. Objektiv ohranja ostrino skozi razpon zooma in vam omogoči zajem vseh posnetkov za poživitev vloga.

Naslednji nivo kakovosti zvoka

Kakovost zvoka svojih vlogov lahko dodatno izboljšate z zunanjimi mikrofoni. Mikrofon ECM-G1, na primer, jasno zajame zvok pred fotoaparatom in omogoča priključitev brez kabla. Ali pa izberite med velikim Sonyjevim naborom za različne vrste uporabe

Specifikacije in funkcije

Vsestranski 18-50 mm širokokotni objektiv z zoomom je idealen za vloganje

Velik slikovni senzor tipa 1.0 za osupljivo kakovost slike

Vgrajeni mikrofon s 3 kapsulami in priložena zaščita pred vetrom za jasno snemanje glasu

Nadzor z dotikom, stikalo za zameglitev ozadja in Nastavitev za predstavitev izdelka omogočajo enostavno vloganje.

Lahek dizajn s 292 g omogoča izjemno prenosljivost in ustvarjalno svobodo

VRSTA SENZORJA
Senzor Exmor RS CMOS tipa 1.0 (13,2 mm x 8,8 mm)

ŠTEVILO SLIKOVNIH PIK (DEJANSKIH)
Pribl. 21,0 milijona slikovnih pik

OBČUTLJIVOST ISO (OZNAKA ZA PRIPOROČENO OSVETLITEV)
Fotografije: ISO 125–12800 (razširljivo na ISO 80–12800), samodejno (ISO 125–12800, izbirna zgornja in spodnja meja), videoposnetki: enakovredno ISO 125–12800, samodejno (ISO 125–12800, izbirna spodnja meja in zgornja meja)

ČAS DELOVANJA BATERIJE (FOTOGRAFIJE)
Pribl. 290 posnetkov (LCD-monitor) (standard CIPA)

VRSTA ISKALAVRSTA MONITORJA
7,5 cm (vrsta 3,0) TFT

Fotoaparati serija

,

Mikrofon SONY ECM-G1 brezžični za fotoaparate

Program FOTO

, ,

Foto Pribor

Držalo za fotoaparate SONY GP-VPT2BT

Program FOTO

, ,

Foto Pribor

SD kartica SONY SF-G2TG 256 GB, TOUGH serije SF-G

Tip pomnilnika