Objektiv serije E SONY SEL-90M28G macro FE 90 mm F2.8 G OSS

Objektiv FE 90mm F2.8 G Macro

#SEL90M28G

Garancija zadovoljstva

1.229,99

Na zalogi

 • Značilna zameglitev ozadja objektiva G – Čudovita zameglitev ozadja je značilna za objektiv G in lahko resnično poudari predmet. Umerjanje vsakega objektiva posebej zagotavlja optimalno odpravljanje sferičnega odstopanja za gladke robove brez grde neenakomerne zameglitve. Tudi krožna zaslonka z devetimi lopaticami prispeva k čudoviti zameglitvi ozadja.
 • Popolnoma jasna slika od makra do neskončnosti – Makroobjektive običajno uporabljamo pri številnih razdaljah ostrenja, zato lebdeči mehanizem za ostrenje omogoča optimalno odpravljanje odstopanja ob ostrenju z bližine. Lebdeči sistem omogoča uporabo manjšega objektiva in zagotavlja izjemno jasnost po celotni sliki, od neskončnosti do najkrajše razdalje ostrenja.
 • Natančno in hitro ostrenje za fotografije in videoposnetke – Napravi za ostrenje z lebdečo konfiguracijo poganja inovativni sistem DDSSM (supersonični motor z neposrednim pogonom) za zanesljivo in natančno postavitev precej težkih objektivov, ki omogočajo makro povečavo polnega formata. Sistem deluje neverjetno tiho, zato je idealen za fotografiranje živali ali žuželk in snemanje videoposnetkov.
 • Ostra in jasna slika brez stojala – Čeprav za ostre makrofotografije običajno potrebujemo stojalo, vgrajeni optični stabilizator slike SteadyShot (OSS) omogoča snemanje ostrih makrofotografij pri fotografiranju iz roke. Težki objektiv s stabilizatorjem poganja odziven linearni motor za hitro in natančno stabilizacijo.
 • Hitro preklapljanje med samodejnim/ročnim ostrenjem – Če morate oko umakniti z iskala in preklopiti na samodejno ali ročno ostrenje, boste verjetno izgubili kader. Ta objektiv ima obroč za ostrenje na mestu, kjer med fotografiranjem običajno držite roko, ki ga lahko enostavno premaknete naprej ali nazaj in izberete ročno ali samodejno ostrenje. Nedrseča površina zagotavlja zanesljivo uporabo.
 • Zaklep ostrenja, kjer je to najbolj potrebno – S priročnim gumbom za zaklep ostrenja na ohišju objektiva ostrenje hitro zaklenete na trenutni nastavitvi, dokler gumba ne sprostite. Z gumbom za zaklep ostrenja lahko ostrenje zaklenete tudi v načinu neprekinjenega samodejnega ostrenja.
 • Izberite razpon ostrenja za hitrejše samodejno ostrenje – Omejevalnik razpona ostrenja lahko glede na predmet nastavite za bližinsko in/ali oddaljeno ostrenje, da omejite območje ostrenja in povišate hitrost samodejnega ostrenja. Izbirate lahko med ∞ ~ 0,5 metra za oddaljeno ostrenje, 0,5 ~ 0,28 metra za bližinsko ostrenje in POLNO za ostrenje polnega formata.
 • Notranje ostrenje za boljšo uporabo – Pri notranji zasnovi ostrenja se pri ostrenju premikajo samo notranji elementi objektiva, zato se skupna dolžina objektiva ne spremeni. To omogoča enostavnejšo uporabo, hitrejše samodejno ostrenje in krajšo najmanjšo razdaljo ostrenja. Navoj za filter na sprednjem delu objektiva se ne vrti, kar predstavlja prednost, ko uporabljate polarizacijski filter.
 • Predmetu se približajte z razdalje – Srednja telefoto goriščna razdalja objektiva omogoča idealno razdaljo pri makro povečavah, zato lahko enostavneje snemate osupljive makrofotografije žuželk in drugih predmetov, ki se jim ne morete preveč približati.
 • Odličen za videoposnetke in fotografije – Pri snemanju videoposnetkov morajo biti objektivi zmogljivejši kot pri fotografiranju. Zato Sony zagotavlja, da objektivi, ki jih uporabljate s fotoaparati z možnostjo snemanja videoposnetkov, nudijo potrebno zmogljivost. Zelo tiho ostrenje in delovanje sta pomembna dejavnika pri snemanju videoposnetkov.
 • Zanesljivo in enostavno v vseh pogojih – Zasnova, ki preprečuje nabiranje prahu in vlage na objektivu, zagotavlja zanesljivo uporabo v različnih pogojih.

Nastavek objektiva

TIP senzorja

Lastnosti objektiva

,

Goriščnica

Tehnologija