Objektiv serije E SONY SEL-85F18 FE 85 mm F1,8

Objektiv FE 85mm F1.8

#SEL85F18

Garancija zadovoljstva

659,00

Na zalogi

Portret z izjemno ostrino in zameglitvijo ozadja

Nič se ne more primerjati z ostrino in mehko zameglitvijo ozadja, ki ju zagotavlja dobro zasnovan glavni teleobjektiv srednjega razpona za portretiranje – in SEL85F18 pri tem izstopa. Odlikujejo ga kompaktna in lahka zasnova za mobilnost, visoko zmogljiva optika in najširša zaslonka F1,8 za kakovostne slike. Odličen drugi objektiv za uporabnike fotoaparatov polnega formata in APS-C.

Odlična zmogljivost glavnega objektiva

ED-steklo za izravnavo barvnega odstopanja, krožna zaslonka z 9 lopaticami in natančno upravljanje sferičnega odstopanja pripomorejo k vrhunski ostrini in mehki zameglitvi ozadja.

Mobilno in uporabno za aktivno snemanje

Kompaktna, lahka zasnova (371 g, 13,1 oz.), ki je idealna za serijo α7, je odlična kombinacija prenosnosti in visoke kakovosti za snemanje portretov, dogodkov in veliko več.

Tih in natančen pogon za ostrenje

Dvojni linearni motor sistema poganja neposredno mehanizem za ostrenje v objektivu brez dodatne opreme, zato je delovanje natančno in tiho ter kot tako idealno tako za snemanje videoposnetkov, kot tudi fotografij.

Kakovostna izdelava, vsestranske funkcije

Prilagodljiv gumb za zaklep ostrenja, širok in odziven gumb za ostrenje, zasnova, odporna na prah in vlago2 ter druge izboljšave prispevajo k izjemni kakovosti in vsestranskosti.

Konfiguracija objektiva

Izjemna optična zmogljivost za fotoaparate Sony, natančno zasnovano za vsestransko in zanesljivo uporabo pri različnih načinih fotografiranja.

[1] ED-steklo

Diagram MTF

MTF opisuje, kako dobro objektiv reproducira fine podrobnosti, merjene kot dosežena stopnja kontrasta med natančno razmaknjenimi linijami.

[1] Kontrast (%) [2] Razdalja od optičnega središča objektiva (mm) [3] Prostorska frekvenca [4] 10 parov vrstic/mm [5] 30 parov vrstic/mm [6] Najširša zaslonka [7] Zaslonka F8 [8] R: Radialne vrednosti T: Tangentalne vrednosti

Združljivost FE 85mm F1.8

Za več informacij o združljivosti objektiva in ohišja sledite spodnji povezavi.

Združljivost s ILCE aparati

Nastavek objektiva

TIP senzorja

Lastnosti objektiva

Goriščnica

Tehnologija