Objektiv SONY SELP-28135G zoom FE PZ 28–135 mm F4 G

Objektiv FE PZ 28–135mm F4 G OSS

#SELP28135G

Garancija zadovoljstva

2.879,99

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 69,77 €
Vaš mesečni obrok
+ 150 € polog
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
48 x 69,77 €
Odplačati želim čim prej
12 x 227,42 €
Želim si izbrati svoje obroke
12 x 227,42 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Na zalogi

Tekoče in tiho ostrenje

Prvi pogon s supersoničnim motorjem (SSM) v objektivu za snemanje videoposnetkov zagotavlja izjemno tiho in tekočo povečavo. Tudi zaslonka deluje tiho in tekoče. Uporabljate lahko ločene gumbe za povečavo, ostrenje in zaslonko. Hitrost ostrenja lahko natančno upravljate po širokem razponu, smer vrtenja zooma pa lahko tudi obrnete.

Majhen in lahek za boljše upravljanje

Objektivi Sony serije α so opazno kompaktni, lahki in natančno zasnovani tako, da so oblikovno in funkcionalno združljivi s številnimi ohišji serije α. Kompaktne dimenzije in nižja teža zagotavljajo učinkovitejše snemanje v razmerah, ki zahtevajo popolno mobilnost.

Zanesljivo in enostavno v vseh pogojih

Zasnova, ki preprečuje nabiranje prahu in vlage na objektivu, zagotavlja zanesljivo uporabo v različnih pogojih.

Značilnosti

  • Objektiv polnega formata za vrhunske videoposnetke – Zmogljivi objektiv z zoomom je bil razvit za profesionalne optične in funkcionalne zahteve za snemanje videoposnetkov visoke kakovosti, tudi v formatu 4K in prihodnjih formatih, ko ga uporabljate z visokozmogljivim 35 mm fotoaparatom polnega formata ali videokamero formata Super 35. Zmanjšuje zvok ostrenja, premik slike in vse vrste odstopanja. (Videokamera formata Super 35 Sony PXW-FS7 z objektivom SELP28135G je prikazana zgoraj.)
  • Optika za tekoče gibanje za profesionalno uporabo – SMO> (optika za tekoče gibanje) je Sonyjeva optična zasnova za izmenljive objektive z veliko zaslonko, ki zagotavlja najvišjo možno kakovost slike in ločljivost za gibljive slike. Zasnova SMO odpravlja tri glavne težave pri snemanju videoposnetkov: zvok ostrenja, premik ostrenja med povečavo in bočno gibanje optične osi med povečavo.
  • Tekoče in tiho ostrenje – Prvi supersonični motor z obročkastim pogonom (SSM) na svetu v objektivu za snemanje videoposnetkov zagotavlja izjemno tih in tekoč zoom. Tudi zaslonka deluje tiho in tekoče. Uporabljate lahko ločene gumbe za povečavo, ostrenje in zaslonko. Hitrost ostrenja lahko natančno upravljate po širokem razponu, smer vrtenja zooma pa lahko tudi obrnete.
  • Majhen in lahek za boljše upravljanje – Objektivi Sony serije α so opazno kompaktni, lahki in natančno zasnovani tako, da so oblikovno in funkcionalno združljivi s številnimi ohišji serije α. Kompaktne dimenzije in nižja teža zagotavljajo učinkovitejše snemanje v razmerah, ki zahtevajo popolno mobilnost.
  • Zanesljivo in enostavno v vseh pogojih – Zasnova, ki preprečuje nabiranje prahu in vlage na objektivu, zagotavlja zanesljivo uporabo v različnih pogojih.

Lastnosti objektiva

Zoom objektivi

Goriščnica

Standarden

Nastavek objektiva

Serija E

Tehnologija

G Lens

TIP senzorja

Full Frame