Objektiv SONY SEL-2470Z FE Vario-Tessar T* 24-70mm F4

Objektiv Vario-TesarT* FE 24-70mm F4 za OSS

#SEL2470Z

Garancija zadovoljstva

999,00

Na zalogi

Vsestranski objektiv z zoomom za vsakdanjo fotografijo – Objektiv ZEISS Vario-Tessar z optično zmogljivostjo in razponom zooma 24–70 mm je idealen za kompaktna ohišja polnega formata serije E. Kompakten objektiv poleg vedno vrhunske kakovosti slike pri vseh goriščnih razdaljah omogoča tudi vsestranski razpon zooma, zato z njim lahko izkoristite vse prednosti ohišij serije 7 in fotografirate različne predmete.

Prefinjena optika zagotavlja osupljive slike – Pet asferičnih elementov in en stekleni element ED v vrhunski optični poti preprečujejo odstopanje za neverjetno jasno sliko in čudovito upodabljanje po celotnem razponu. Priznani premaz ZEISS T* omejuje odseve za vrhunski kontrast, krožna zaslonka pa omogoča tekoče učinke zameglitve ozadja z naravnimi poudarki.

Stalna osvetlitev pri vsaki povečavi – S stalno zaslonko F4 pri vsaki goriščni razdalji lahko prizore povečujete in snemate pri vsaki zaslonki brez spreminjanja nastavitev osvetlitve ali globinske ostrine, zate lahko pozabite na tehnične podrobnosti in se osredotočite na sliko.

Vedno ostro in jasno – Vgrajen optični stabilizator slike SteadyShot odpravlja tresenje fotoaparata, ki pri fotografiranju iz roke lahko povzroči zamegljeno sliko. Ostre in jasen nočne prizore ali prizore v zaprtih prostorih pri šibki svetlobi lahko snemate brez povišanja občutljivosti ISO in povečanja šuma.

Neverjetne barve in kontrast – Premaz ZEISS T* je pomemben dejavnik, saj učinkovito odpravlja umetne odseve, ki lahko znižajo splošno kakovost slike. Zaradi manj odsevov in bleščanja so boljše barve in kontrast za globoke slike tridimenzionalnega videza.

Stekleni element ED (Extra-low Dispersion) – Pri objektivih iz običajnega optičnega stekla se pri večjih goriščnih razdaljah pojavi barvno odstopanje. Steklo ED (Extra-low Dispersion) odpravlja te težave ter zagotavlja vrhunski kontrast in kakovostne barve po celotni goriščni razdalji – tudi pri visokih nastavitvah zaslonke.

Krožna zaslonka s 7 lopaticami – Krožna zaslonka s 7 lopaticami omogoča bolj tekoče in naravnejše učinke zameglitve pri slikah. Bodite ustvarjalni z umetniško zameglitvijo oziroma učinkom “bokeh” in boljšim nadzorom nad globinsko ostrino.

Zanesljivo in enostavno v vseh pogojih – Zasnova, ki preprečuje nabiranje prahu in vlage na objektivu, zagotavlja zanesljivo uporabo v različnih pogojih.

Nastavek objektiva

TIP senzorja

Lastnosti objektiva

Goriščnica

Tehnologija