Objektiv serije E SONY SEL-35F28Z standard Sonnar T* FE 35 mm F2,8 ZA

Objektiv Sonnar T* FE 35mm F2.8 ZA

#SEL35F28Z

Garancija zadovoljstva

719,90

Ni na zalogi

  • Popolna zmogljivost za serijo ALFA7 – Notranji mehanizem za ostrenje ohranja stalno dolžino med ostrenjem, zato še izboljša uporabo in priročnost kompaktnega 35 mm objektiva. Lahka zasnova izboljša prenosnost in uporabo. Objektiv zaradi teh lastnosti in izjemne ločljivosti ZEISS idealno dopolnjuje ohišja polnega formata serije ALFA7.
  • Ločljivost ZEISS od roba do roba – Ključni lastnosti objektiva sta izjemna ločljivost in kontrast. Obojestranski asferični elementi učinkovito zmanjšujejo sferično odstopanje, široka plast premaza ZEISS T* pa zmanjšujejo odseve in bleščanje za naravno barvno reprodukcijo ter zagotavlja izjemen kontrast.
  • Čudovita zameglitev in učinkovitosti pri šibki svetlobi – Najširša zaslonka F2,8 omogoča fotografiranje v različnih svetlobnih razmerah ob enako kakovosti sliki pri vseh vrednostih zaslonke. Svetli objektivi so pogosto veliki, nova zasnova za ostrenje pa omogoča uporabo velike najširše zaslonke v kompaktnem objektivu. Zasnova krožne zaslonke omogoča čudovite učinke zameglitve za tekoče zamegljena ozadja.
  • Zanesljivo fotografirajte v vseh razmerah – Nekatere najboljše fotografije so posnete v zahtevnih razmerah. Zasnova objektiva je odporna na prah in vlago, zato ga lahko zanesljivo uporabljate v zmerno vlažnih ali prašnih pogojih in zanesljivo posnamete vse odlične prizore.
  • Neverjetne barve in kontrast – Premaz ZEISS T* je pomemben dejavnik, saj učinkovito odpravlja umetne odseve, ki lahko znižajo splošno kakovost slike. Zaradi manj odsevov in bleščanja so boljše barve in kontrast za globoke slike tridimenzionalnega videza.
  • Krožna zaslonka s 7 lopaticami – Krožna zaslonka s 7 lopaticami omogoča bolj tekoče in naravnejše učinke zameglitve pri slikah. Bodite ustvarjalni z umetniško zameglitvijo oziroma učinkom “bokeh” in boljšim nadzorom nad globinsko ostrino.
  • Priloženo senčilo je skladno s kompaktno obliko objektiva – Priloženo je senčilo objektiva ALC-SH129 v obliki pokrova. Zasnova idealno dopolnjuje kompaktno ohišje objektiva za boljšo prenosnost in učinkovitejšo zaščito. Navoj za filter je v senčilu objektiva, zato lahko namestite 40,5 mm filtre, ko uporabljate senčilo objektiva.

Nastavek objektiva

TIP senzorja

Lastnosti objektiva

Goriščnica

Tehnologija