Objektiv serije E SONY SELP-18105G zoom PZ 18–105 mm F4 G OSS

Garancija zadovoljstva

619,00

Na zalogi

En objektiv za različne razmere fotografiranja – Če morate med fotografiranjem menjavati objektive, vas to pri delu ovira in lahko spreminja kakovost slike. Razpon zooma 18–105 mm (enakovredno polnemu formatu = 27–157,5 mm) in kakovost objektiva G sta več kot primerna za večino razmer fotografiranja, omogočata pa tudi tekočo povečavo.

Vrhunsko upodabljanje pri vsaki goriščni razdalji – Napredna optična zasnova s steklenima elementoma ED (Extra-low Dispersion) in tremi asferičnimi elementi omogoča zavidanja vrednost kakovost slike z objektivom G po celotnem razponu zooma. Zagotavlja odlično ostrino in kontrast po celotni sliki ter omogoča naravno in pristno upodabljanje, ki zajame tudi najmanjše vidne podrobnosti.

Tehnologija povečave iz profesionalne opreme – Sonyjeva tehnologija Handycam® je bila uporabljena tudi pri objektivu SELP18105G, kar omogoča tekočo in tiho povečavo, ki je idealna za snemanje videoposnetkov. Pri ostrenju je uporabljena enako profesionalna tehnologija, ki zagotavlja tekoče, tiho in odzivno delovanje. Goriščna razdalja objektiva pri povečavi ali ostrenju ostane nespremenjena. Obračanje zooma je mogoče s posodobitvijo programske opreme.

Spremenljiva hitrost povečave – Ročno upravljanje hitrosti povečave z vzvodom na ohišju objektiva omogoča tekočo povečavo in vedno zanesljiv oprijem fotoaparata. To lahko pomembno prispeva k zanesljivemu in stabilnemu upravljanju, predvsem pri snemanju videoposnetkov.

Stalna najširša zaslonka F4 – S stalno zaslonko F4 po celotnem razponu 18–105 mm lahko prizor povečujete in kadrirate brez spreminjanja nastavitev osvetlitve. Tudi pri največji povezavi s teleobjektivom lahko običajno fotografirate brez povišanja občutljivosti ISO, ki lahko povzroči več šuma.

Objektiv G za čudovite učinke zameglitve – Objektivi G slovijo po čudovito tekoči zameglitvi ozadja. Krožna zaslonka s 7 lopaticami zagotavlja tekoče posnetke in naravne poudarke. Gladka zameglitev ozadja pri slikah skoraj tridimenzionalne globine lahko resnično poudari izostrene predmete.

Ostra in jasna slika v vseh razmerah – Vgrajen optični stabilizator slike SteadyShot odpravlja tresenje fotoaparata, ki pri fotografiranju iz roke lahko povzroči zamegljeno sliko. Ostre in jasen nočne prizore ali prizore v zaprtih prostorih pri šibki svetlobi lahko snemate brez povišanja občutljivosti ISO in povečanja šuma.

Nastavek objektiva

TIP senzorja

Lastnosti objektiva

Goriščnica

Tehnologija