Objektiv serije E SONY SEL-70200GM FE 70-200mm F2.8 GM OSS

Objektiv FE 70-200mm F2.8 GM OSS

#SEL70200GM

Garancija zadovoljstva

2.299,00

Na zalogi

 • Edinstveni teleobjektiv z zoomom s fiksno zaslonko F2,8 – V seriji G Master je uporabljena najnaprednejša tehnologija, ki je še izboljšala že tako vrhunsko delovanje objektiva Sony G. Ta model združuje vrhunsko zameglitev z objektivom G in nove stopnje ločljivosti in prinaša neverjeten teleobjektiv z zoomom F2,8, ki zagotavlja neprekosljivo upodabljanje, odlično samodejno ostrenje in visoko zmogljivost stabilizatorja slike.
 • Izjemne podrobnosti in učinki zameglitve z enim objektivom – Ta objektiv je bil posebej zasnovan za razčlenjevanje prostorskih frekvenc z odličnim kontrastom, saj ima tri asferične elemente, vključno z dvostranskim elementom in novim izjemno asferičnim elementom (XA) z natančnostjo površine 0,01 mikrometra, za učinkovit nadzor nad odstopanjem za vrhunsko ločljivost in izjemno zameglitev.
 • Naravne slike brez umetnih barv – Barvno odstopanje, ki lahko povzroča težave pri teleobjektivih, učinkovito odpravljajo štirje elementi iz ED-stekla (za izjemno nizko razpršitev) in dva elementa Super ED. Prelivanje barv je odpravljeno, zato lahko objekt posnamete z največjo možno ostrino.
 • Dodatne izboljšave za vrhunsko samodejno ostrenje pri snemanju videoposnetkov – Dvojni linearni motor sistema za ostrenje ima pomembno vlogo, saj zagotavlja učinek “majanja” za sistem samodejnega ostrenja s kontrastnim zaznavanjem pri snemanju videoposnetkov. K izboljšanemu ostrenju, ki je idealno tako za fotografiranje kot za snemanje, pripomore tudi tiho mehansko delovanje in optična zasnova, ki učinkovito zmanjšuje zvok ostrenja.
 • Vrhunsko delovanje pri bližinskih posnetkih – Vrhunsko delovanje pri bližinskih posnetkih z najmanjšo razdaljo ostrenja 0,96 m in 0,25-kratno največjo povečavo je idealno za portrete, posnetke telefoto makro in še več. Dodatne izboljšave vključujejo elemente iz ED-stekla in lebdeči mehanizem za ostrenje, s katerim lahko nadzirate odstopanje, ki lahko predstavlja težavo pri bližinskih posnetkih.
 • Hitro samodejno ostrenje, optimizirano za fotografiranje in snemanje videoposnetkov – Dve skupini težkih elementov za ostrenje hitro in natančno nastavita ločena sprožilnika: zmogljiv sprožilnik RDSSM (supersonični motor z obročkastim pogonom) za sprednjo skupino in dvojni linearni motor za zadnjo skupino. Izboljšana natančnost postavitve in podatki, ki jih v realnem času posreduje več tipal položaja, omogočajo, da lahko sistem samodejnega ostrenja ohišja deluje s celotno zmogljivostjo.
 • Izjemna jasnost in kontrast – Napredna tehnologija plasti Nano AR zagotavlja premaz objektiva z natančno dodelano nanostrukturo, ki učinkovito odpravlja odboje svetlobe, ki lahko povzročajo odseve in bleščanje, ter tako občutno izboljša jasnost, kontrast in splošno kakovost slike.(1. Plast Nano AR / 2. Steklo / 3. Svetloba, ki prehaja skozi objektiv)
 • Delovanje in zanesljivost, prilagojena za delo na terenu – Trdna struktura in nespremenjena dolžina objektiva med ostrenjem in prilagajanjem zooma omogočata enostavno uporabo v različnih razmerah fotografiranja. Gumbi za zaklep ostrenja lahko nadzirajo točko ostrenja tudi med neprekinjenim samodejnim ostrenjem, s stikalom omejevalnika razpona ostrenja pa lahko prednastavite različne razdalje ostrenja za največjo hitrost samodejnega ostrenja.
 • 11 lopatic za bogato zameglitev – Sonyjeva krožna zaslonka je običajno imela do 9 lopatic, ta objektiv pa je opremljen s krožno zaslonko z 11 lopaticami, ki prinaša nove dimenzije zameglitve z neverjetno lepoto in naravnimi poudarki.
 • Stabilizacija za ostre, nezamegljene slike – Izjemno zmogljiv stabilizator slike je vgrajen neposredno v objektiv za ostre, nezamegljene slike s širokim razponom objektov. Težki objektiv s stabilizatorjem poganja linearni motor za hitro in natančno stabilizacijo. 5-osni stabilizator slike je na voljo pri uporabi ohišij serije ? z vgrajenim stabilizatorjem slike.
 • Zagotovljena stabilnost tudi med obračanjem – Da bi lahko v celoti izkoristili prednosti, ki jih prinaša vgrajeni stabilizator slike v različnih razmerah fotografiranja, ima model SEL70200GM stabilizacijo MODE 2, ki jo je mogoče preklapljati in s katero lahko stabilizator slike uporabljate pri obrnjenih posnetkih za jasnejšo sliko in večji učinek.
 • Snemljiv nastavek za stojalo, ki se lahko vrti – Vsestranski nastavek za stojalo za objektiv omogoča enostavno odstranjevanje fotoaparata s stojala v razmerah, ki zahtevajo hitre odzive. Opremljen je tudi z vrtljivim mehanizmom, s katerim lahko hitro preklapljate med ležečim in pokončnim položajem. Mehanizem z zaklepom ščiti vaš fotoaparat pred poškodbami.
 • Visoka zanesljivost v zahtevnih pogojih – Zaprta zasnova, ki je odporna na prah in vlago, in premaz sprednjega elementa iz fluora zagotavljata dodatno zaščito za zanesljivo delovanje v težkih razmerah.

Nastavek objektiva

TIP senzorja

Lastnosti objektiva

Goriščnica

Tehnologija