Fotoaparat SONY ILCE-7M3 + objektiv SEL 24-105 G

Brezrcalni foroaparat SONY ILCE-7M3 z objektivom SEL-24105G

#ILCE7M3GBDI

Garancija zadovoljstva

3.199,00

Na zalogi

Prevzemite nadzor nad svobodo izraznih možnosti

Z izdelkom α7 III, ki ga odlikujeta osupljiva zmogljivosti zajema slik in hitro delovanje v kompaktnem ohišju, boste natančno posneli neponovljive trenutke tako, kot želite sami.

Močno izboljšana kakovost slik

Natančno fotografiranje z visoko zmogljivim AF

Neprekinjeno fotografiranje z 10 sl./s

Bolj realistični videoposnetki s 4K HDR

Snemajte z večjo stopnjo zanesljivosti

Upodabljanje prizorov z realističnimi podrobnostmi

Novo razvit slikovni senzor z osvetlitvijo iz ozadja in izboljšan sistem obdelave slik izpolnjujejo različne potrebe fotografiranja z zmogljivostmi zajema slik visoke kakovosti, ki bi jih pričakovali le od fotoaparata polnega formata.

Novo razviti senzor, razvit slikovni procesor

Najnovejša tehnologija zagotavlja osupljivo hitrost obdelave

Nova različica senzorja CMOS Exmor R™ s 24,2 milijoni slikovnih pik, ki se zdaj ponaša s strukturo osvetlitve iz ozadja, skupaj z najnovejšim slikovnim procesorjem BIONZ X™ in komunikacijskim procesorjem LSI, doseže dvakrat hitrejšo hitrost branja podatkov, zmogljivost obdelave podatkov pa je 1,8-krat večja.

Senzor polnega formata z osvetlitvijo iz ozadja

Višja ločljivost in hitrost prikaza

35-milimetrski CMOS-senzor polnega formata fotoaparata s strukturo z osvetljenim ozadjem poskrbi za učinkovitejše zbiranje svetlobe, razširi tokokrog in z novo bakreno žico zagotavlja hitrejši prenos podatkov, zelo hitro prikaže podatke, pri čemer minimira šum, da razkrije fine podrobnosti na vsaki sliki.

Zmanjšanje šuma na slikah visoke ločljivosti

Do 1,5-stopenjska izboljšava kakovosti slike

Stand. razpon ISO je razširjen od ISO 100 do 51200 (za fotografije je ISO razširljiv od ISO 50 do 204800). S tehnolog. za reprodukcijo podrobnosti in območno odprav. šumov ohranite podrobnosti slike ter odpravite šum. Učinkovita zmogljivost v razponu občutljivosti od srednjega do visokega zagotavlja visoke vrednosti ISO brez šumov ali popačenja.

Pristna reprodukcija barv

Natančnejša reprodukcija barv neposredno s fotoaparatom

Močno je izboljšana zmogljivost reprodukcije barv, zato so posneti objekti naravnejših barv, takšnih, kot so v resnici. Ten kože portretirancev, modro nebo nad pokrajino in živahni odtenki na slikah tihožitji so zaradi tega videti zelo realistično.

Mirnejše fotografiranje s 5-osno stabilizacijo

Nova visokonatančna stabilizacija vključuje stabilizacijsko enoto in giroskopske senzorje ter algoritme za doseganje 5,0-stopenjske visoke hitrosti zaklopa v sistemu, ki odpravlja pet vrst tresenja fotoaparata s širokim razponom objektivov za odlično delovanje.

14-bita oblika zapisa RAW za bogato stopnjevanje

Najnovejši slik. procesor BIONZ X in komunik. procesor LSI obdelata slikovne signale v 16-bitni obliki zapisa, zato so slike čistejše in odtenki naravnejši. Procesor podpira 14-bitno obliko RAW tudi v tihem ali neprekinjenem načinu.

[1] Slikovni senzor [2] Novi hiter komunik. procesor LSI [a] 16-bit. obdelava slik

4D FOCUS – zmogljivost samodejnega ostrenja napreduje

Zmogljivost samodejnega ostrenja je izboljšana z izboljšavami samodejnega ostrenja, enako kot pri fotoaparatu α9. Ob optimalni uporabi zato objekti, ki se nepredvidljivo gibljejo, kot so plesalci, boksarji in divje živali, izdelku α7 III zlahka ne uidejo.

Oglejte si več o tehnologiji 4D FOCUS

Več o tem (Sony uradna stran)

Zanesljivo AF vse do svetlosti EV-3

Napredni algoritmi za samodejno ostrenje dopolnjujejo visoko stopnjo natančnosti samodejnega ostrenja vse do ravni svetlosti EV-3, zato je samodejno ostrenje v zatemnjenih prizoriščih še zanesljivejše.

AF s faznim zaznavanjem v ravnini ostrenja za objektive serije A

693-točkovno AF s faznim zaznavanjem v ravnini ostrenja zagotavlja pokritost širokega območja in hitro odzivnost, poleg tega pa ponuja prednosti učinkovitega sledenja tudi z objektivi serije A ob uporabi adapterja z nastavkom LA-EA3.

Ujemite oči in poglejte v dušo

Samodejno ostrenje oči je nov mejnik za portrete

Z α7 III lahko funkcijo samodejnega ostrenja oči uporabite v načinu AF-C za hitro in učinkovito zaznavanje oči oz. zmogljivost sledenja. Enostavno ohranjanje optimalnega ostrenja na premikajočih se objektih povsem spremeni način snemanja portretov.

Tudi če je obraz delno zakrit

Tudi ob gledanju navzdol

Tudi ob osvetlitvi iz ozadja

Nadzor ostrenja na zaslonu na dotik

α7 III vključuje funkcijo ostrenja na dotik in sledilno ploščico za intuitivno vlečenje okvirja ostrenja s prsti med uporabo iskala.

Samodejno ostrenje v povečevalu ostrenja

Uporabite AF za fotografije, ko je območje ostrenja povečano v iskalu oz. na monitorju, in povečajte prikaz po samodejnem ostrenju. To je idealno za ostrenje na majhnem območju in v drugih primerih z natančnim ostrenjem.

Bolj vsestranske nastavitve AF povsod

Občutljivost sledenja AF za fotografije lahko prilagodite v petih stopnjah. Območja ali točke AF se spreminjajo, ko preklapljate med navpično in ležečo usmerjenostjo. Nastavitve točk ostrenja lahko dodelite gumbom po meri.

S hitrim neprekinjenim fotografiranjem ujamete najpomembnejši trenutek

α7 III omogoča neprekinjeno zaporedno fotografiranje s hitrostjo do 10 sličic/sekundo s sledenjem AF/AE in zaporedno fotografiranje z do 8 sličicami/sekundo pri snemanju v načinu s pogledom v živo. Fotoaparat podpira tudi tiho snemanje pri hitrosti do 10 sličic/sekundo s sledenjem AF/AE pri največji ločljivosti.

Zanesljivo neprekinjeno fotografiranje

Ujemite trenutek z neprek. fotografiranjem z do 10 sličicami/s – ali 8 sl./s za fotografiranje s pogledom v živo – s sledenjem AF/AE. Eno neprek. zaporedno fotografiranje za do 177 slik v JPEG (standardno), 89 stisnjenih slik v RAW ali 40 nestisnjenih slik v RAW.

Neprekinjeno fotografiranje je lahko popolnoma neslišno

Fotografiranje je tiho pri do 10 sličicah/s s sledenjem AF/AE. Tiho delovanje fotoaparata je pomembno pri fotografiranju v različnih primerih, kjer lahko že zaradi najmanjšega šuma zamudite priložnost za izjemen posnetek.

Fotografiranje, ki preprečuje migotanje

Migotanje umetne osvetlitve je zaznano in časovna nastavitev zaklopa je nastavljena tako, da minimira morebitno nedoslednost osvetlitve in barv na slikah, posnetih pri visokih hitrostih zaklopa ter med posameznimi zaporednimi posnetki.

Boljše delovanje med neprekinjenim fotografiranjem

Skupine posnetkov, narejenih v načinu neprekinjenega fotografiranja, lahko hitro pregledate, izbrišete ali zaščitite. Odprete lahko zaslon z menijem in spremenite nastavitve, kakor tudi upravljate predvajanje slik med zapisovanjem podatkov.

4K HDR visoke ločljivosti

Poleg nove zmogljivosti snemanja osupljivih filmov 4K z učinkom nadvzorčenja, ki je za 2,4-krat zmogljivejše, fotoaparat odlikuje tudi nov profil slike HLG (Hybrid Log-Gamma), ki podpira takojšnjo obdelavo s tehniko HDR.

Neprekosljiva ločljivost slike

Prikaz vseh slikovnih pik brez združevanja za filme 4K visoke ločljivosti

Prikaz vseh slikovnih pik brez združ. v 35-mm načinu polnega formata omogoča stiskanje pribl. 2,4-kratne kol. podatkov, potrebnih za filme 4K (QFHD: 3840 x 2160), mini. vzorce moiré in nazobčanost. Način polnega formata ali super 35 mm lahko izberete. Snemanje 4K vključuje format XAVC S pri najv. stopnji bitne hitr. 100 Mb/s.

Celovitejša zmogljivost samodejnega ostrenja

Izboljšano hitro hibridno samodejno ostrenje za snemanje videoposnetkov

Hitro hibridno AF z AF s faznim zazn. skupaj z AF z zazn. kontrasta obdrži ostrenje na hitro premikajočih se objektih. Široko območje AF, podobno kot za fotografije, je na voljo za snemanje videa. Znižana končna “nizka” hitrost AF za izrazite učinke počasnega ostrenja. Prosto prilagajanje odzivnosti ostrenja določenim potrebam je izboljšano.

HLG (Hybrid Log-Gamma) za obdelavo s HDR

Novi profil slike HLG za obdelavo s HDR. Video v načinu HLG bo videti pristno ob najmanjši pojavnosti svetlih točk in temnih delov, kar poslabša stopnjevanje in podrobnosti brez stopnjevanja barv.

[1] Visoka stopnja prilagodljivosti za natančno obdelavo fotografij (zahtevano je stopnjevanje barv)
[2] Takojšnja fotografija visoke kakovosti (barvno stopnjevanje ni zahtevano)

Podpira S-Log3 in Slow ter Quick Motion

S-Log3 izboljša stopnjevanje od senc do srednjih odtenkov in razširi dinamični razpon do 14 stopenj. Izberite tudi hitrost sličic od 1 do 120/100 sličic/s za do 60-kratne hitre posnetke in 5-kratne počasne posnetke.

Zanesljive funkcije in delovanje v kompaktnem telesu

Uporaba izdelka α7 III je izboljšana s hitrim upravljanjem med fotografiranjem, z neverjetno jasnimi pogledi skozi iskalo Tru-Finder, vsestransko povezljivostjo, podaljšano vzdržljivostjo fotografiranja iz različnih virov napajanja in visoko stopnjo trpežnosti ter z odpornostjo na okoljske pogoje, ki jih spremljata mokrota in prah.

Daljša življenjska doba baterije za snemanje daljših profesionalnih posnetkov

Zmogljivost α7 III z baterijo NP-FZ100 je prib. 2,2-krat večja od zmogljivosti z baterijo NP-FW50, zato posnamete približno 710 fotografij z enim polnjenjem. Z izbirnim polnilnikom za baterije BC-QZ1 je polnjenje hitrejše kot prek USB-ja.

Dve reži za medije, podpora za UHS-II

α7 III ima dve reži za medije, ena podpira UHS-II za hiter zapis podatkov, zato omogoča istočasno ali preklopno snemanje, ločene oblike zapise RAW in JPEG ter snemanje fotografij ali videoposnetkov in kopiranje podatkov z ene kartice na drugo.

My menu (Moj meni): hitreje do najljubših vsebin

Z možnostjo My Menu lahko za hiter priklic registrirate do 30 elementov, ki jih pogosto uporabljate. Ustvarite in prilagodite optimalni meni, ki ustreza vašim potrebam.

Funkcija ocenjevanja

S funkcijo ocenjevanja lahko posnetim fotografijam kjer koli na mestu uporabe dodelite od 1 do 5 zvezdic tako, da na zaslonu za predvajanje uporabite funkcijo, če je dodeljena gumbu po meri.

Visoko zmogljiva povezljivost za nemoteno delo

Z vrati USB Type-C™, ki so združljiva s povezavo USB 3.1 generacije 1, je prenos podatkov v računalnik na daljavo za obdelavo velikih datotek, ki nastanejo pri fotografiranju ob povezavi z računalnikom, gladek in enostaven.

[1] Trdno ohišje iz magnezijeve zlitine
[2] Izboljšana stabilnost nosilca
[3] Odporno na prah in vlago
[4] Udobno, trdno držalo za snemanje

[1] XGA OLED Tru-Finder 2.359.000 pik
[2] Gumb za vklop in izklop samodejnega ostrenja
[3] Večfunkcijski gumb
[4] Nagibni LCD zaslon

Nova Sonyjeva zbirka programske opreme Imaging Edge

Z Imaging Edge izboljšate kakovost slik in proizvodno kakovost ter bolje prilagodite slike v obliki RAW. Z “daljinskim upravljalnikom” upravljate fotografiranje na daljavo med ogledom prizorov na rač. zaslonu. “Urejanje” za pretvorbo podatkov RAW v fotografije visoke kakovosti in “Pregledovalnik” za ogled, oceno in izbiro fotografij.

Prenos programske opreme

Funkcije fotoaparata

, , ,

Fotoaparati serija

Morda vam bo prav tako všeč…

  • Digitalni fotoaparat SONY ILCE-7M2B Alfa 7 II serije E s senzorjem polnega formata

    1.199,00
    Dodaj v košarico
  • Fotoaparat SONY ILCE-7M3 (samo body)

    1.999,00
    Dodaj v košarico