Fotoaparat SONY ILCE-7C + objektiv 28-60 mm

#ILCE7C

Garancija zadovoljstva

2.499,00

Črna
Srebrna
Počisti

α7C

Kompaket,
moč polnega formata

V kombinaciji z objektivom FE 28–60 mm F4–5,6 dosega α7C neprekosljivo kakovost polnega formata, ki jo ponujata najmanjši in najlažji fotoaparat ter sistem objektiva; kot takšen izpolnjuje visoke zahteve glede kakovosti slike, samodejnega ostrenja in hitrosti ter je vsestransko uporaben in povsod ustvarjalno priročen.

Uresničite vso svojo izraznost

Izjemna zmogljivost in neverjetna kakovost slike

Kljub kompaktni velikosti ohišja fotoaparata, ki je najmanjši in najlažji na svetu, α7C ponuja fantastično kakovost slike pri snemanju fotografiji ter videoposnetkov, takšno, kakršno bi pričakovali od fotoaparata polnega formata. S hitrim, širokim in zanesljivim samodejnim ostrenjem, hitrim neprekinjenim fotografiranjem ter priročnim in vsestransko nagibnim LCD-monitorjem boste lažje zajeli dogajanje, ne glede na to, kje ste.

Kompaktna moč polnega formata

Več

Enkratne slike polnega formata

Več

Tehnologija v službi slike

Več

Ustvarjalno snemanje videoposnetkov

Več

Zasnovano za optimalno uporabnost

Več

Neprekosljiva kakovost fotografij in videoposnetkov

Osupljiva kakovost slik, mogoča le s senzorjem polnega formata

Zajem slik polnega formata v kompaktnem ohišju

Odlično zbiranje svetlobe za slike visoke kakovosti z nizko stopnjo šuma

Veliki senzorji ustvarjajo boljše slike in senzor polnega formata v fotoaparatu α7C je veliko večji od senzorjev v pametnih telefonih, kompaktnih digitalnih fotoaparatih ter fotoaparatih z izmenljivim objektivom s podobnim senzorjem APS-C. Posledično tako zbrana svetloba zagotavlja slike profesionalne kakovosti z manjšo stopnjo šuma, več pa se ohrani podrobnosti tako zasenčenih kot tudi osvetljenih območij.

Bodite drugačni, uporabite večji senzor

S senzorjem polnega formata snemate in ustvarite impresivne slike, edinstvene za ta format. Senzor fotoaparata α7C je več kot dvakrat večji od senzorjev v fotoaparatih APS-C s podobno velikostjo ohišja in do 30-krat večji od senzorjev v pametnih telefonih, zato so slike z večjo globino in več podrobnostmi izjemno lepe.

[1]Polne velikosti [2]APS-C [3]Mikro tričetrtinski [4]1-palčni [5]1/2,3–1/3,4 palca

Kompaktna velikost, enostavna uporaba

α7C smo zasnovali kot kompakten, lahek in prenosen fotoaparat, ne da bi zmanjšali zmogljivosti prvotnega fotoaparata polnega formata. Ta cilj smo dosegli z razvojem novih mehanskih komponent, kot sta ergonomsko oblikovan zaklop in enota optičnega stabilizatorja, skupaj z izboljšavami v zvezi z razporeditvijo ter sestavo.

Robustna in zanesljiva sestava – Moč izdelka je zagotovljena s konstrukcijo iz magnezijeve zlitine, iz katere so sprednji, zadnji in zgornji pokrov.

Nova kompaktna enota zaklopa – V novo enoto zaklopa je vgrajen ergonomsko oblikovan zaklop z elektromagnetnim pogonom in edinstveno lahko zaveso zaklopa iz ogljikovih vlaken za večjo trdnost.

Vodilni čas baterije v panogi – Z visokozmogljivo baterijo NP-FZ100 je mogoče narediti do 740 fotografij ali posneti 215-minutni videoposnetek

Enostavnejše zajemanje videa – Gumb MOVIE na zgornji plošči je priročen za tehniko snemanja v ravnini bokov in sebke.

Stabilnejše snemanje iz roke – Kompaktna 5-osna enota optičnega stabilizatorja po meri zagotavlja učinkovito 5,0-stopenjsko popravljanje tresenja.

Uživajte v prednosti polnega formata

S senzorjem polnega formata v fotoaparatu α7C zajamete več kot svetlobo. Izboljšana globina slike, dinamičen razpon in podrobnosti – vse to omogočata velik senzor in velika svetlobna pika.

Zajemite vso lepoto tega sveta

CMOS-senzor Exmor R™ s 24,2 MP s Sonyjevim procesorjem BIONZ X™ poskrbi za odlično reprodukcijo barv, skupaj s širokim 15-stopenjskim dinamičnim razponom. Omogoča zajemanje podrobnosti ter gladkih prehodov ne glede na svetlobo (za fotografije in videe).

Lepe slike, celo pri visoki hitrosti in šibki svetlobi

Večja slikovna pika senzorja poveča tudi razmerje med signalom in šumom, zato so slike lepe, teksture ter zasenčena območja pa podrobnejša. Zmanjševanje šuma je zelo učinkovito pri srednjih in visokih vrednostih ISO za snemanje hitro premikajočih se ali slabo osvetljenih objektov. Standardni ISO100-51200 je razširljiv do ISO50-204800

Objektivi, ki dopolnjujejo vaš slog

Objektivi serije E, širokokotni, teleobjektivi, video- in specializirani

Svojo ustvarjalnost lahko dvignete na višjo raven, ne glede na to, ali ste amater ali profesionalec, fotograf ali filmski ustvarjalec, saj imate na voljo več kot 50 objektivov serije E. S kompaktnimi objektivi polnega formata boste dobili izjemne slike z nizko stopnjo popačenja tudi pri širokih goriščnih razdaljah, lepo globino slike in zameglitev ozadja.

Razširite vaše možnosti snemanja videoposnetkov

Z vrhunskimi možnostmi nadzora, kakovostno sliko in dimenzionalnostjo polnega formata je resnično ustvarjalno ustvarjanje videoposnetkov na dosegu roke.

Snemanje v 4K za čudovite videoposnetke

Plitka globinska ostrina omogoča zameglitve ozadja, kar je prednost fotoaparatov polnega formata. Prikaz vseh slikovnih pik brez združevanja pik omogoča nadvzorčenje, enakovredno snemanju v 6K, za čiste slike z manj vzorcev moiré in artefaktov.

Razširite svojo izraznost z možnostmi S-Log, HLG in profil slike

Podpora za S-Log3 zajema 14-stopenjski širok dinamični razpon za razkrivanje podrobnosti zasenčenih in osvetljenih območij v postprodukciji. HLG (Hybrid Log-Gamma) omogoča neposredno predvajanje vsebine HDR, profil slike ponuja različne možnosti nastavitve za zajemanje slik.

Zajemajte trenutno dogajanje z lepimi podrobnostmi

Z najsodobnejšo funkcijo samodejnega ostrenja in zmogljivostjo hitrega neprekinjenega fotografiranja ne boste zamudili tistega odločilnega delčka sekunde. Enota za optično stabilizacijo slike v fotoaparatu α7C poskrbi za stabilnost in sliko brez zamegljenosti, ne glede na to, ali snemate fotografije ali videoposnetke.

Super natančen AF za hitro iskanje objekta in dosledno ostrenje

α7C izkorišča prednosti enakih izboljšav za AF kot naš priznani α9, z edinstveno funkcijo 4D FOCUS za hitro doseganje objekta in zanesljivo sledenje po širokem območju. 693 točk AF s faznim zaznavanjem pokriva približno 93 % območja slike.

Ne zamudite nobenega trenutka

Za boljše zajemanje premikajočih se objektov α7C snema neprekinjene zaporedne posnetke z do 10 sl./s s sledenjem AF/AE in z do 8 sličicami/s s pogledom v živo. Podpira tudi tiho snemanje z do 10 sličic/s s sledenjem AF/AE.

Pametno sprotno sledenje Sony, ki temelji na UI, in sprotni AF oči

Zanesljivo sledenje objektu pomeni uspešnejše portretiranje. Kot pri predhodnih modelih sprožite sprotno samodejno ostrenje oči tako, da usmerite fotoaparat proti objektu in pritisnete vnaprej konfigurirano sprožilo do polovice. α7C vključuje tudi novo funkcijo, s katero s pritiskom na gumb AF-ON aktivirate sprotno sledenje, tudi če ne delate v načinu AF-C, da takoj uporabite sprotno sledenje. Izostritev se ohrani, tudi če je obraz delno zastrt ali če subjekt nosi očala.

Sprotno samodejno ostrenje oči za živali sledi in izostri oči živali

S Sonyjevim vrhunskim AF, ki temelji na algoritmu, je uspešno snemanje fotografij hišnih ljubljenčkov in drugih živali preprosto. S hitrima in natančnima AF in zaznavanjem sledite očem živali, namesto konici smrčka ali brkom, zato je vedno vse odlično izostreno – prepustite to fotoaparatu. Delovanje je zanesljivo, tudi ko se v pogled prikrade ovira ali če spremenite pokončno oz. ležečo usmerjenost fotoaparata.

Več o sprotnem samodejnem ostrenju oči za živali

Zanesljive fotografije in videoposnetki, posneti iz roke

Povečujte, snemajte od blizu in zajemajte jasnejše nočne prizore
Optična 5-osna stabilizacija slike fotoaparata α7C odpravlja pet vrst tresenja brez izgube kakovosti, tudi pri snemanju brez kardanskega mehanizma ali snemanju v temi. To so [1, 2] tresenje zaradi naklona in odklona, npr. pri uporabi teleobjektaiva, [3, 4] tresljaji ob premikih po oseh X in Y, kar se opazi kot stopnjevanje povečave, in [5] tresenje zaradi rotacije (vrtenje na osi Z), ki vpliva na nočne posnetke in videoposnetke

Kakovost slike polnega formata za ustvarjalce videoposnetkov

Vsestransko nagibni monitor fotoaparata α7C, ki se odpira s strani, omogoča preprost prikaz, tudi ko je na primer priključen mikrofon, če uporabljate kardanski mehanizem ali ko snemate z različnih položajev. Po zaslugi priključkov za mikrofon in slušalke lahko uporabite tudi svojo priljubljeno opremo. In še – baterija z veliko kapaciteto zagotavlja dolgotrajno snemanje. Skratka, α7C je popolna izbira za vlogerje in druge ustvarjalce.

Enostavna produkcija videoposnetkov

Kompakten, lahek in prenosen, tudi z dodatnim držalom

Po zaslugi LCD-monitorja, ki se odpira s strani, je vloganje s samokadriranjem enostavno, kombinacija dodatnega držala in mikrofona je popolna za vloganje brez kablov, medtem ko podpora digitalnega mikrofona ponuja ekstra čist zvok.Podprt je tudi priljubljeni pokončni format videoposnetkov, in sicer ob uporabi metapodatkov, ki omogočajo predvajanje in urejanje posnetkov, narejenih v pokončni usmerjenosti, ne da bi jih morali najprej zasukati.

Dodatna oprema držala za hitro nastavitev vloganja

Z dodatnim držalom GP-VPT2BT Bluetooth® nadzirate snemanje in zumiranje; uporabite ga lahko kot stojalo za prostoročno snemanje. Po zaslugi gumba, ki ga lahko prilagodite, in preproste nastavitve kota fotoaparata je odličen za učinkovito snemanje.

Jasen 2x zoom za prilagodljivo snemanje

Sonyjeva funkcija zooma za jasno sliko ohranja ločljivost objekta skoraj brez izgube kakovosti slike. Tudi objektive s fiksno goriščno razdaljo lahko uporabite kot objektive z zoomom, in sicer z do 2-kratno povečavo zooma

Digitalni zvočni vmesnik za jasne zvočne posnetke

Ob uporabi Sonyjevega mikrofona z držalom ECM-B1M ali adapterja XLR-K3M z večnamenskim nastavkom se zvok prenaša kot digitalni signal, zato je snemanje zvoka visokokakovostno brez izgube kakovosti in dodatnih kablov.

Povečajte svojo ustvarjalnost s posebnimi učinki

Enostavna produkcija videoposnetkov

Kompakten, lahek in prenosen, tudi z dodatnim držalom

Po zaslugi LCD-monitorja, ki se odpira s strani, je vloganje s samokadriranjem enostavno, kombinacija dodatnega držala in mikrofona je popolna za vloganje brez kablov, medtem ko podpora digitalnega mikrofona ponuja ekstra čist zvok.Podprt je tudi priljubljeni pokončni format videoposnetkov, in sicer ob uporabi metapodatkov, ki omogočajo predvajanje in urejanje posnetkov, narejenih v pokončni usmerjenosti, ne da bi jih morali najprej zasukati.

Dodatna oprema držala za hitro nastavitev vloganja

Z dodatnim držalom GP-VPT2BT Bluetooth® nadzirate snemanje in zumiranje; uporabite ga lahko kot stojalo za prostoročno snemanje. Po zaslugi gumba, ki ga lahko prilagodite, in preproste nastavitve kota fotoaparata je odličen za učinkovito snemanje.

Jasen 2x zoom za prilagodljivo snemanje

Sonyjeva funkcija zooma za jasno sliko ohranja ločljivost objekta skoraj brez izgube kakovosti slike. Tudi objektive s fiksno goriščno razdaljo lahko uporabite kot objektive z zoomom, in sicer z do 2-kratno povečavo zooma

Digitalni zvočni vmesnik za jasne zvočne posnetke

Ob uporabi Sonyjevega mikrofona z držalom ECM-B1M ali adapterja XLR-K3M z večnamenskim nastavkom se zvok prenaša kot digitalni signal, zato je snemanje zvoka visokokakovostno brez izgube kakovosti in dodatnih kablov.

Nastavite občutljivost pri preklapljanju pri AF za stabilnost/preklop ostrenja

Nastavite občutljivost pri preklapljanju pri AF za stabilnost/preklop ostrenja
Občutljivost pri AF prilagodite situaciji, če imate več premikajočih se objektov. Ravni so v razponu od “1. Persistent” (Dosledno) za stabilno ostrenje prvotnega objekta, do “5. Sensitive” (Občutljivo) za enostavno preklapljanje na druge objekte.

Hitrost preklopa nadzirate s hitrostjo prehoda pri AF

Ko samodejno ostrenje preide z enega objekta na drugega, lahko določite hitrost prehoda. Na voljo je sedem stopenj, od gladkih, počasnih prehodov do hitrih preklapljanj v ostrenju.

Snemanje počasnih in hitrih posnetkov

Snemanje v fotoaparatu do 5x počasneje ali 60x hitreje od realnega časa

Različen tempo videoposnetka je dodaten ustvarjalni element, s katerimi lahko dopolnite svoje videoposnetke, in način S&Q, ki ga ponuja α7C, to zelo poenostavi. Podpira hitro snemanje v Full HD s hitrostjo 120 sličic/sekundo, v fotoaparatu so omogočeni tudi učinki počasnih in hitrih posnetkov s hitrostjo sličic od 1 do 120 sličic/sekundo. Tako narejen posnetek je do 5-krat počasnejši oz. 60-krat hitrejši od realnočasnega dogajanja.

Snemanje počasnih in hitrih posnetkov

Snemanje v fotoaparatu do 5x počasneje ali 60x hitreje od realnega časa

Različen tempo videoposnetka je dodaten ustvarjalni element, s katerimi lahko dopolnite svoje videoposnetke, in način S&Q, ki ga ponuja α7C, to zelo poenostavi. Podpira hitro snemanje v Full HD s hitrostjo 120 sličic/sekundo, v fotoaparatu so omogočeni tudi učinki počasnih in hitrih posnetkov s hitrostjo sličic od 1 do 120 sličic/sekundo. Tako narejen posnetek je do 5-krat počasnejši oz. 60-krat hitrejši od realnočasnega dogajanja.

Zasnovano za optimalno uporabnost

Zanesljiv in intuitiven, s priročnimi brezžičnimi zmogljivostmi

Stranski LCD-monitor za prilagodljivost

Ploščo na dotik z 921.0000 pikami tipa 3.0 lahko zasukate za 176 ° vodoravno in za 270 ° navpično. Z ostrenjem na dotik lahko nemudoma preklopite ostrenje, s sprožilom na dotik pa izostrite ter zajamete fotografijo z enim dotikom zaslona.

Enostavno polnjenje baterije, med snemanjem

Baterija Z z veliko kapaciteto, ki se skriva v kompaktnem ohišju fotoaparata α7C, lahko izkoristi dobavo energije prek USB-ja. Za polnjenje potrebujete samo kabel USB Type-C®, poleg tega lahko med polnjenjem snemate.

Robustna konstrukcija, odporna proti prahu in vlagi

Zgornji, sprednji in zadnji pokrov je iz lahke in izjemno trdne magnezijeve zlitine, ohišje je tudi povsod zatesnjeno, kar minimizira možnost vdora prašnih delcev in vlage.

Daljinsko snemanje iz mobilnih naprav in PC-jev

Združljivost fotoaparata α7C z omrežjem Wi-Fi® omogoča enostavno nastavitev daljinskega snemanja. V PC-ju, telefonu ali tablici oddaljeno nastavite fotoaparat za sebke ali vlogarske posnetke, prilagodite nastavitve ter upravljajte zaklop.

Hiter prenos podatkov v mobilne naprave za družabna omrežja

Fotografije in videe prenesite neposredno v telefon ali tablico na mestu uporabe za hiter ogled, souprabo in shranjevanje prek 2,4- ali 5-GHz Wi-Fi®. Za nekatere naprave je omogočen prenos z enim dotikom, za druge s povezavo QR Code.

Imaging Edge Desktop

Dvignite raven fotografije z aplikacijami Imaging Edge Desktop. S funkcijo “Edit” (Urejanje) obdelate podatke formata RAW in jih spremenite v fotografije visoke kakovosti. Izkoristite Sonyjeve datoteke RAW in bodite učinkovitejši v produkciji.

Več o aplikaciji Imaging Edge Desktop

Imaging Edge Mobile™ in Movie Edit add-on za priročnejše filmsko ustvarjanje

V α7C je vgrajen Wi-Fi®, zato lahko sprožilo in snemanje videoposnetkov nadzirate v pametnem telefonu ali tabličnem računalniku, slikovne podatke pa prenašate brezžično. Movie Edit add-on odpravlja učinke tresenja fotoaparata po snemanju.

Več o aplikaciji Imaging Edge Mobile

Imaging Edge™ Webcam

Z aplikacijo Imaging Edge Webcam lahko Sonyjev fotoaparat uporabite kot spletno kamero. Na voljo je široka stopnja združljivosti za pretakanje v živo in konference.

Več o aplikaciji Imaging Edge Mobile

Podrobnosti

α7C je najmanjši in najlažji digitalni fotoaparat polnega formata z izmenljivim objektivom z optično stabilizacijo slike v ohišju. Zaradi prebojev na področju stiskanja mehanskih delov na majhnem prostoru in strukturne zasnove se z zmogljivostjo fotoaparata polnega formata brez odstopanj uvršča v nov razred glede velikosti ter teže, ki je namenjen neverjetno učinkovitemu in enostavnemu ustvarjanju vsebin za fotografije ter videoposnetke.

Najmanjše in najlažje kompaktno ohišje z nezmanjšanimi zmogljivostmi, ki jih ponuja fotoaparat polnega formata

Zmogljivost naprednega samodejnega ostrenja in funkcije

Visokoločljivostni videoposnetki 4K in bogata ponudba videofunkcij za širšo izraznost

Uporabnost in zanesljivost za udobno in zaupanja vredno snemanje

Sprejemnik s povezavo BLUETOOTH®

VRSTA SENZORJA
35 mm poln format (35,6 x 23,8 mm), CMOS-senzor Exmor

ŠTEVILO SLIKOVNIH PIK (DEJANSKIH)
Pribl. 24,2 milijona slikovnih pik

OBČUTLJIVOST ISO (OZNAKA ZA PRIPOROČENO OSVETLITEV)
Fotografije: ISO 100–25600 (vrednosti ISO od ISO 50 do ISO 204800 je mogoče nastaviti kot razširjen razpon ISO), SAMODEJNO (ISO 100-12800, izbirna zgornja in spodnja meja), videoposnetki: Enakovredno ISO 100–51200 (vrednosti ISO do ISO 102400 je mogoče nastaviti kot razširjen razpon ISO), SAMODEJNO (ISO 100-12800, izbirna zgornja in spodnja meja)

ČAS DELOVANJA BATERIJE (FOTOGRAFIJE)
Pribl. 680 posnetkov (iskalo)/pribl. 740 posnetkov (LCD-monitor) (standard CIPA)

VRSTA ISKALA
1,0-cm elektronsko iskalo (tipa 0.39) (XGA OLED)

VRSTA MONITORJA
7,5 cm (vrsta 3.0) TFT