Objektiv serije E SONY SEL-2470GM FE 24–70 mm F2,8 GM

Objektiv FE 24–70 mm F2,8 GM

#SEL2470GM

Garancija zadovoljstva

2.479,00

Na zalogi

 • Standardni objektivi z zoomom nove dobe – Brezkompromisna zasnova in tehnologija v objektivu z zoomom in stalno zaslonko F2,8, s katerim lahko izkoristite vse zmogljivosti trenutnih in prihodnjih ohišij fotoaparatov visoke ločljivosti. Ta edinstveni standardni zoom ima razpon goriščne razdalje od 24 do 70 mm in je idealna izbira, če potrebujete vrhunsko kakovost slik za portrete, pokrajine, hitre posnetke in druge prizore.
 • Izjemni ločljivost in zameglitev – Izjemno asferični element (XA) objektiva z neverjetno natančnostjo površine prispeva k osupljivi ločljivosti od roba do roba in podrobnosti v celotnem razponu zooma, poleg tega pa ima tudi pomembno vlogo pri doseganju nežne in mehke zameglitve, ki je lahko zmogljivo izrazno orodje v najrazličnejših razmerah za fotografiranje.
 • Naravno upodabljanje in barve – Stekleni element ED (za izjemno nizko razpršitev) in stekleni element Super ED na optični poti, ki je v skladu z najvišjimi standardi, pomagata ustvariti pristne in naravne slike brez nenaravnega obarvanja, saj ohranjata osno in prečno barvno odstopanje pod nadzorom, hkrati pa s povečanjem ločljivost objektov zagotavljata osupljive teksture in podrobnosti.
 • Svetla, hitra zaslonka F2,8 pri vseh goriščnih razdaljah – Stalna najširša zaslonka F2,8 poenostavlja ohranjanje konstantnih nastavitev osvetlitve po celotnem razponu zooma, kar omogoča snemanje pri šibki svetlobi ali uporabo hitrosti zaklopa za zaustavitev dogajanja. Vedno vrhunska kakovost slike je zagotovljena pri vseh zaslonkah in goriščnih razdaljah.
 • Natančna, izjemno hitra izostritev – Sistem neposrednega pogona SSM (DDSSM) izjemno natančno nastavlja objektive z veliko zaslonko za pravilno ostrenje ter zmanjšuje umetno gibanje, napredni sistem za nadzor in izboljšani algoritmi pa povečujejo hitrost delovanja samodejnega ostrenja. Delovanje sistem DDSSM je tudi tekoče in tiho, kar je koristno tako pri snemanju videoposnetkov kot pri fotografiranju.
 • Zaslonka z 9 lopaticami še polepša zameglitev – Neverjetno lepoto zameglitve, ki jo je mogoče ustvariti s tem objektivom, še dodatno poveča krožna zaslonka z 9 lopaticami, ki prispeva k enakomernosti in naravnim poudarkom.
 • Izjemna jasnost in kontrast – Sonyjeva originalna plast Nano AR odpravlja odboje svetlobe, ki lahko povzročajo odseve in bleščanje, zlasti v protisvetlobi. Rezultat so velik kontrast in jasnost z globokimi črnimi odtenki v vseh možnih razmerah za fotografiranje. (1. Plast Nano AR / 2. Steklo / 3. Svetloba, ki prehaja skozi objektiv)
 • Vsestransko upravljanje ostrenja s prsti – Sposobnost hitrega odzivanja na hitro spreminjajoče se razmere za fotografiranje lahko pomeni razliko med tem, ali boste posnetek naredili ali ne. Stikalo za ročni ali samodejni način ostrenja in gumb za zaklep ostrenja sta enostavno dostopna ter omogočata vsestranski in profesionalni nadzor za najrazličnejše objekte in okolja.
 • Zaklep zooma za večjo prenosnost – Objektivi z zoomom se lahko med prenašanjem včasih razširijo zaradi lastne teže, kar je lahko v nadlego, hkrati pa povečuje možnost naključnih poškodb. Stikalo za zaklep zooma je preprost in zanesljiv način zaklepanja mehanizma zooma za varno in priročno prenašanje.
 • Zaklep in sprostitev senčil – Mehanizem za zaklep senčila preprečuje, da bi se senčilo nenamerno snelo, ko se premikate med lokacijami, gumb za sprostitev senčila pa olajša odstranitev in ponovno namestitev senčila, ko je to potrebno.
 • Visoka zanesljivost v zahtevnih pogojih – Skrbni ukrepi za zatesnitev pred prahom in vlago zagotavljajo največjo zaščito in zanesljivost v zahtevnih razmerah. Zanesljivo fotografirajte v rahlem dežju ali vetru.

Nastavek objektiva

TIP senzorja

Lastnosti objektiva

Goriščnica

Tehnologija