BOSE TV SPEAKER

 • TV zvočniki BOSE omogočajo vašemu TVju bistveno boljši zvok, kot v televizorju vgrajeni zvočniki.
 • Možnost DIALOG omogoči da lahko razločno in jasno slišite vsako besedo.
 • Vgrajen Bluetooth® vmesnik omogoča brezžično predvajanje glasbe z vašega telefona, tablice ali računalnika.
 • TV zvočniki se enostavno povežejo z vašim TVjem, preko le enega kabla.
 • Univerzalni daljinec s katerim upravljate TV, kontrolirate zvok, izbirate Bluetooth® povezave in še kaj….
Garancija zadovoljstva

299,95

Na zalogi

Izboljša zvok televizorja

Enostavna namestitev

Priložen daljinski upravljalnik
Zbistri govor

Bluetooth povezljivost

Možna povezava z bas modulom (opcijski bas modul)

OPLEMENITITE ZVOK TV-ja

Bose TV zvočnik je enostavna rešitev za boljši TV zvok. Je majhen a močan, reproducira pa čist, uravnotežen in naraven zvok, z izboljšano razumljivostjo govora/dialoga in boljšimi nizkimi toni.

OGLEJTE SI MOŽNOSTI IN LASTNOSTI

tv zvočniki

[1] Enostavna namestitev
Ena sama povezava z vašim televizorjem vam omogoča hiter začetek uporabe

[2] Vizualna potrditev
Majhne LED kontrolne lučke se prižgejo in/ali spreminjajo barve, kadar uporabljate določene funkcije. Kadar (ko?) spreminjate glasnost, utripajo.

[3] Akustične zmoglijvosti
Dva širokopasovna zvočnika sta usmerjena tako, da reproducirata širok prostorski zvok medtem ko centralni zvočnik omogoča jasne in razumljive dialoge.

[4] Okrepljena/povečana jasnost zvoka
Zvočnik lahko nastavite na ‘Dialogue’ in še dodatno izboljšate jasnost zvoka pri govoru (novice, filmski dialogi, ipd.)

[5] Brezžicno pretakanje vsebin
Vsebine lahko predvajate iz katerekoli Bluetooth naprave.

[6] Majhna velikost
Pri malce več kot 5 cm višine, je Bose TV zvočnik majhen soundbar, ki prilega prav kamorkoli. Na voljo je tudi stenski nosilec.

VEČ GLASBE – Bose TV zvočnik ima tudi možnost Bluetooth povezljivosti, tako da lahko poslušate karkoli in kadarkoli želite. Pritisnite tipko ‘Bluetooth’ na daljinskem upravljalniku, da seznanite vašo napravo z zvočnikom in brezžično predvajajte glasbo.
VEČ NIZKIH TONOV – Medtem ko zagotavlja presenetljivo bogat in globok zvok za zvočnik te velikosti, lahko to še dodatno ojačate s pritiskom na tipko ”Bass” na daljinskem upravljalniku.
VEČ JASNOSTI – V načinu ‘Dialogue’ zvočnik analizira kaj gledate in poudari vokale, da lahko govor bolj jasno slišite in razumete. Za vklop enostavno pritisnite ”Dialogue” tipko na daljinskem upravljalniku.

Enostavna uporaba.

 

Zasnovan z mislijo na enostavnost, lahko Bose TV zvočnik povežete z vašim televizorjem z enim optičnim avdio kablom (priložen) ali s HDMI kablom (ni priložen). S HDMI-CEC povezavo lahko uporabite svoj trenutni TV daljinski upravljalnik za spreminjanje glasnosti na zvočniku. Zvočnik zaznava namreč signal vašega televizorja kadar je ta vključen, zato se tudi zvočnik avtomatsko vključi.

Podrobnosti

Dimenzije

Sistem

 • Višina: 5,60 cm
 • Širina: 59,40 cm
 • Globina: 10,20 cm
 • Teža: 2,00 kg

Daljinski upravljalec

 • Višina: 10,50 cm
 • Širina: 4,00 cm
 • Debelina: 1,2 cm
 • Teža: 31,70 g

Vhodi/izhodi

 • HDMI (ARC)
 • Optični avdio vhod (digitalni)
 • 3,5 mm aux vhod (analogni)
 • USB (samo za servisne potrebe)
 • Izhod za Bas Modul

Vsebina pakiranja

 • Bose® TV speaker
 • Univerzalni daljinski upravljalnik
 • Napajalni kabel
 • Optični digitalni avdio kabel
 • Navodila

Pogosta vprašanja

Kaj je razlika med Bose TV zvočnikom in Solo 5 zvočnikom?

Novi Bose TV SPEAKER zvočnik je nadgradnja najbolje prodajanega zvočnika Bose SOLO 5. Je opazno bolj glasen, dialogi so bolj jasni in razumljivi, izboljšane so tudi splošne akustične zmogljivosti zvočnika. Da bi bil zvočnik kompatibilen z novejšo A/v opremo in daljinskimi upravljalniki mu je dodan HDMI-CEC vhod. In ne nazadnje, Bose TV SPEAKER zvočnik ima elegantno, tanko vitko obliko, tako da ne sega čez spodnji rob TV sprejemnika

Ali Bose TV zvočnik ponuja izboljšave na področju dialoga?

Da. Način ‘Dialogue’ omogoča jasnejši in bolj razumljiv govor. Analizira kaj gledate in nato loči vokale od ostalih avdio segmentov ter jih ojača. Način dialoga lahko nastavite tudi trajno, tako da ga ni potrebno vsakič znova vključiti.

Kateri televizorji so kompatibilni z Bose TV zvočnikom. Katere televizorje lahko povežemo z Bose TV zvočnikom?

Bose TV zvočnik je zasnovan tako, da je uporaben z večino TV sprejemnikov, ki imajo optični avdio vhod (optični kabel je priložen) ali HDMI-ARC vhod (HDMI kabel ni priložen). Večina sodobnih HDTV sprejemnikov ima tudi že HDMI-CEC vhod, kar pomeni, da če imate takšen TV sprejemnik in ga povežete z Bose TV zvočnikom s pomočjo HDMI kabla, lahko še naprej uporabljate obstoječi daljinski upravljalnik.

Ali se Bose TV zvočnik lahko pritrdi na steno?

Da. Na steno ga lahko pritrdite z Bose stenskim nosilcem, ki se uporablja tudi za montažo zvočnikov Soundbar 500 in 700.

Ali ima Bose TV zvočnik Bluetooth tehnologijo?

Da. Lahko uživate v glasbi ali podcastih, brezžično pretočenih z druge Bluetooth naprave, ki omogoča predvajanje ali pretakanje.

Ali ima Bose TV zvočnik omogočen multi-room način za povezovanje z drugimi Bose produkti?

Bose TV zvočnik lahko predvaja glasbo v povezavi 1 na 1 s katerimkoli Bose pametnim zvočnikom ali soundbarom s pomočjo SimpleSync tehnologije. To funkcijo upravljate s pametnim zvočnikom ali soundbarom v aplikaciji Bose Music. Seveda pa lahko z Bose TV zvočnikom povežete tudi en par slušalk za sinhronizirano A/V skupino.

Združljiv je z: Bose Home Speaker 500, Home Speaker 300, Bose Portable Home Speaker, Bose Soundbar 700 ali Bose Soundbar 500.

Ali ima zvočnik vhod za slušalke?

Ne. Če želite poslušati TV preko slušalk, morate uporabiti izhod za slušalke na televizorju.

Ali ima Bose TV zvočnik tehnologio ADAPTiQ?

Ne.

Ali moram uporabljati daljinski upravljalnik za zvočnik?

Če ima vaš TV sprejemnik HDMI-CEC vhod, lahko vaš Bose TV zvočnik in TV sprejemnik povežete s pomočjo HDMI kabla (ni priložen) in še naprej uporabljate daljinski upravljalnik, ki ga sicer uporabljate za upravljanje TV sprejemnika. HDMI-CEC povezava omogoča Bose TV zvočniku samodejni vklop ko vklopite TV sprejemnik, z istim daljinskim upravljalnikom pa lahko tudi upravljate glasnost zvočnika.

Če Bose TV zvočnik povežete s TV sprejemnikom s pomočjo optičnega kabla (priložen), lahko za upravljanje uporabite priložen daljinski upravljalnik ali pa za upravljanje zvočnika programirate univerzalni daljinski upravljalnik drugega proizvajalca.

Za pretakanje glasbe pa seveda potrebujete originalni daljinski upravljalnik, le z njim lahko preklopite zvočnik v Bluetooth način in ga prvič povežete z drugo Bluetooth napravo. Ko je povezava enkrat vzpostavljena, upravljalnika ne potrebujete več, v nastavitvah Bluetooth vašega Bluetooth predvajalnika izberete ”prisilno povezavo” s katero od poprej povezanih naprav.

”Prisilno povezavo” s katero od poprej povezanih naprav vzpostavite tako, da v meniju nastavitev  Bluetooth naprave, ki jo želite povezati z zvočnikom, izberete Bose TV Speaker. To bo samodejno preklopilo zvočnik na Bluetooth povezavo. Če je zvočnik izklopljen, se bo v tem primeru vklopil in prestavil na Bluetooth vir.

Ali lahko prilagodim jakost nizkih tonov?

Da, s pomočjo daljinskega upravljalnika.

Ali lahko z Bose TV zvočnikom povežem tudi bas modul

Da. Z zvočnikom lahko preko kabla povežete Bas modul 500 ali Bas modul 700. Za to potrebujete Bose bas modul povezovalni kabel ali standardi 3,5mm kabel. Oba se kupita ločeno od zvočnika ali bas modula.

Ali lahko na Bose TV zvočnik povežem zadnje surround zvočnike?

Ne.

? Ali ima Bose TV zvočnik svojo aplikacijo?

Ne.

Ali lahko priključim na zvočnik vire kot so telefon/tablica, igre, kabelski priključek?

Katerokoli napravo s HDMI-ARC, optičnim ali analognim avdio izhodom lahko povežete z Bose TV zvočnikom. Vseeno pa priporočamo, da TV zvočnik povežete le s televizorjem, da bosta zvok in slika vedno usklajena.

Kaj je dobro vedeti?

Prva zanimivost

Majhni in močni Bose TV zvočniki bodo poskrbeli za uravnotežen, čist in naraven zvok. Dodatne funkcije vam omogočajo, da izberete način, ki izboljša razumljivost govora ali način, ki poskrbi za ojačenje nizkih tonov – vse samo s pritiskom tipke na daljincu. Če želite izkušnjo zvoka še dodatno izboljšati vam Bose TV zvočniki omogočajo tudi povezavo z bas modulom.

Druga zanimivost

Bose TV zvočniki so kompatibilni z večino Tv sprejemnikov, ki omogočajo optični avdio ali HDMI-ARC vhod. Za boljši efekt vam Bose TV zvočniki omogočajo tudi, da jih med seboj povežete in si tako zagotovite še boljšo izkušnjo zvoka.

Tretja zanimivost

Za lažjo povezljivost z drugimi napravami so Bose TV zvočniki opremljeni tudi z Bluetooth tehnologijo, ki vam omogoča brezžično predvajanje in pretakanje vsebin.

Bose zvočniki

Bose hišni kino

Morda vam bo prav tako všeč…

 • Bose Surround zvočniki za Soundbar 300/500/600/700/900

  399,95
  Izberite možnosti