Bose Soundbar 900 zvočniška letev v beli barvi

Ustvarjen, da postane najboljši soundbar na svetu. Vsebuje neprekosljivo kombinacijo prefinjenega dizajna in izjemnega zvoka.

Garancija zadovoljstva

999,95

Na zalogi

POPOLNA ZVOČNA IZKUŠNJA

POVEZLJIV Z BOSE PAMETNIMI ZVOČNIKI

PODPIRA DOLBY ATMOS®

NASTAVITVE/UPRAVLJANJE Z BOSE MUSIC APLIKACIJO

ALEXA IN GOOGLE ASSISTANT

HDMI® eARC IN OPTIČNA POVEZAVA

VOICE4VIDEO™ TEHNOLOGIJA

OPCIJSKI BAS MODUL IN SURROUND ZVOČNIKI

Najbolj popoln Bose soundbar zvočnik.
Primeren za vse vaše vsebine.

Soundbar zvočnik, ki želi uprizoriti verodostojno zvočno sliko enako tisti v kino dvorani, mora ponuditi precej več kot samo usmeriti zvok v različne smeri. Bose Smart Soundbar 900 z Dolby Atmos® tehnologijo močno presega te zahteve, z dodatkom plasti realizma, ki ga ne more kopirati noben drug soundbar. Ekskluzivna Bose tehnologija povzdigne kakovost vseh vsebin z ločevanjem inštrumentov, dialogov in efektov in jih postavi na različna mesta v prostoru – skrajno levo, skrajno desno, nad glavo – za popolnost, kot je še niste občutili.

POPOLNA ZVOČNA IZKUŠNJA

Ogromno lepo zapakirane tehnologije.

Ne glede na osupljiv izgled, vgrajena tehnologija tega premijskega Dolby Atmos® soundbara je tisto, kar resnično osupne. 9 zvočniških enot je natančno razvrščenih v ohišju – vključno z dvema dipolnima zvočnikoma, usmerjenima navzgor. To deluje v tandemu z lastno PhaseGuide tehnologijo za usmerjanje večsmernega zvoka v različne dele vaše sobe in ustvarjanju občutka, da tisto kar slišite, prihaja z lokacij, kjer ni zvočnikov.


PODPIRA DOLBY ATMOS®

Zvok kot v kinu. Doma.

Kaj je pravzaprav Dolby Atmos®? To je Tehnologija, ki omogoča umetnikom in ustvarjalcem vsebin da postavijo vsak glas, inštrument in zvok na njemu lastno mesto in s tem ustvarijo neprimerljivo prostorsko izkušnjo z realističnimi učinki tudi nad vašo glavo. Vi ste v sredini vsega tega dogajanja, v vaši dnevni sobi in uživate v vrhuncu domačega razvedrila.
Če Dolby Atmos® vsebin kot npr. stereo ali 5.1 ni na voljo, Bose TrueSpace™ tehnologija prevzame vertikalno izkušnjo tako, da z mešanjem signalov in dodajanjem ˝višine˝, ne da bi dodali kakšen stropni zvočnik, ustvari enako popolno zvočno sliko.

ALEXA IN GOOGLE ASSISTANT

Prostoročna pomoč doma

Ne glede na osupljiv izgled, vgrajena tehnologija tega premijskega Dolby Atmos® soundbara je tisto, kar resnično osupne. 9 zvočniških enot je natančno razvrščenih v ohišju – vključno z dvema dipolnima zvočnikoma, usmerjenima navzgor. To deluje v tandemu z lastno PhaseGuide tehnologijo za usmerjanje večsmernega zvoka v različne dele vaše sobe in ustvarjanju občutka, da tisto kar slišite, prihaja z lokacij, kjer ni zvočnikov.

VOICE4VIDEO™ TEHNOLOGIJA

Recite. Poglejte

Ekskluzivna Bose Voice4Video™ tehnologija omogoča razširitev glasovnih funkcij Alexe, ki jih nima noben drug soundbar. Dodatno k upravljanju Soundbara 900 lahko z glasovnim ukazom vklopite in upravljate tudi vaš TV sprejemnik in kabelski ali satelitski sprejemnik. En enostaven ukaz Alexi in lahko prestavite na vaš priljubljeni program, tudi če je bil TV sprejemnik nastavljen na drugem.

POVEZLJIV Z BOSE PAMETNIMI ZVOČNIKI

Več glasbe. V več prostorih

Kot bi upravičeno pričakovali, lahko brezžično pretakate vse vaše priljubljene glasbene servise zahvaljujoč vgrajenim Wi-Fi®, Bluetooth® in Chromecast tehnologijam in Apple AirPlay 2 in Spotify Connect kompatibilnosti. Če so tehnologije na voljo tudi na vaših mobilnih napravah, lahko predvajate glasbo tudi preko vašega Soundbara 900. Še več, ker je vaš pametni soundbar povezljiv z drugimi pametnimi Bose zvočniki, vgrajena Chromecast Tehnologija omogoča sinhron prenos iste glasbe tudi v ostale prostore vašega doma.

Bose Music app

Enostavna nastavitev vašega soundbara, izbira glasovnega pomočnika, zagon ADAPTiQ avdio kalibracijskega sistema, organiziranje v skupine kompatibilnih Bose pametnih izdelkov in še več.Ena povezava.

Izberite HDMI™-eARC povezavo ali optično avdio povezavo (oba kabla sta priložena izdelku).

ADAPTiQ tehnologija

ADAPTiQ avdio kalibracijski sistem precizno prilagodi zvok sistema konfiguraciji vašega prostora.

SimpleSync™

Uporabite Bose SimpleSync tehnologijo za povezavo z izbranimi Bose slušalkami in Bluetooth zvočniki.

OPCIJSKI BAS MODUL/SURROUND ZVOČNIKI

Želite dvigniti nivo? Dodajte še več.

Ne boste verjeli, česa je zmožen samostojen Bose Soundbar 900, a kadarkoli boste želeli še več – mi smo pripravljeni. Dodajte brezžični bas modul za še bolj poudarjene nizke tone ali brezžične surround zvočnike za še boljši prostorski učinek ali pa kar oboje in ustvarite popoln sistem za domače razvedrilo in še izboljšajte vašo glasbeno izkušnjo.

Kateri Sounbar je pravi za vas?

Nasveti za nakup: Soundbar

VEČ

Smart Soundbar? Pemetna izbira.

VEČ

Tehnični podatki

Dimenzije

Dolžina: 104,5 cm
Višina: 5,81 cm
Širina: 10,7 cm
Teža: 5,75 kg

Vsebina pakiranja

  • Bose Smart Soundbar 900
  • Daljinski upravljalnik z 2 AAA baterijama-vloženi
  • ADAPTiQ slušalke
  • Optični kabel
  • HDMI kabel
  • Napajalni kabel
  • Hitro navodilo za začetek uporabe

MATERIAL

Zgoraj: Premium steklo

Spredaj: Prašno lakirana kovinska rešetka


BATERIJA

Daljinski upravljalec: 2x AAA bateriji

BLUETOOTH

Domet Bluetooth: do 9 m (30 ft)   Različica Bluetooth: 4.2

VHODI

HDMI eARC (razširjen Audio Return Channel) Optični vhod Ethernet priključek Napajanje ADAPTiQ vhod USB (samo za servisne namene) Žična povezava za bas modul (opcijsko) Žični IR oddajnik (opcija)

MIKROFON

Mikrofonski sklop za zajem govora je vgrajen

DODATNE INFORMACIJE

Podprti avdio formati: DolbyAtmos®, DolbyDigital, DolbyTrueHD, DolbyDigital Plus

Video kompatibilnost: HDMI

ADAPTiQ avdio kalibracijski sistem

Voice4Video™ tehnologija

SimpleSync™ povezljivost

APLIKACIJA

Bose Music App

Pogosta vprašanja

Kako se moj Bose Smart Soundbar 900 poveže s TV sprejemnikom?

Najbolj enostaven način za povezavo Soundbara in TV sprejemnika je s priloženim HDMI kablom. Če ima vaš TV sprejemnik HDMI eARC priključek uporabite ta priključek saj lahko predvaja tudi Dolby Atmos kodirane vsebine. Če vaš TV sprejemnik nima HDMi priključka, ga s Soundbarom povežite s pomočjo priloženega optičnega kabla.

Ali lahko vire vsebin kot so kabelski ali satelitski TV sprejemnik, igralna konzola, iPad in podobno direktno priključim na Bose Smart Soundbar 900?

Ne. Vsi zunanji viri morajo biti priključeni na TV sprejemnik, potem pa se z enim kablom povežeta TV sprejemnik in soundbar (ali HDMi ali optična povezava).

Ali lahko glasovno upravljam druge A/V naprave, priključene na moj TV sprejemnik ali raziskujem vsebine?

Da. Bose Voice4Video™ tehnologija in Alexa glasovno upravljanje* vam omogočata več nadzora vašega soundbara z glasovnim upravljanjem. Dodatno k upravljanju soundbara lahko upravljate tudi vaš TV sprejemnik in kabelski ali satelitski sprejemnik, preklopite na pravi vhod, preskočite na priljubljen program, vse samo z enim ukazom: “Alexa, watch NFL Network,” ali poskusite “Alexa, watch channel 24.”

*Glasovni servisi se lahko razlikujejo in morda niso na voljo v vsek državah.

Kako lahko povežem Bluetooth napravo z Bose Smart Soundbar 900?

Pritisnite  Bluetooth tipko na daljinskem upravljalniku. Kontrilna lučka na svetlobni letvici začne utripati modro. Preverite, da je vaša mobilna naprava v stanju povezovanja in nato s seznama  izberite Bose Smart Soundbar 900. Povezovanje mobilne naprave in soundbara lahko opravite tudi s pomočjo aplikacije Bose Music.

Katera priporočila velja upoštevati pri postavitvi Bose Smart Soundbara 900, da bi lahko kar najbolj optimalno izkoristili njegove akustične zmogljivosti?

Vaš Bose smart soundbar bo odlično deloval v praktično vsakem okolju. A da bi iz njega izvlekli kar največ, ga ne postavljajte v omare ali kakršnekoli niše in ne pokrivajte zgornje ploskve ohišja in navzgor usmerjenih zvočnikov.

Ali lahko Bose Smart Soundbar 900 uporabljamo v povezavi z Bose pametnimi zvočniki kot del sistema za ozvočenje več prostorov?

Da. S pomočjo Bose Music aplikacije lahko v skupino povežete katerekoli naše pametne zvočnike in soundbare, za hkratno poslušanje v različnih prostorih vašega doma. Na ta način lahko vaš celoten dom napolnite z glasbo – lahko z enako ali pa v različnih prostorih poslušate različne programme.

Ali lahko Bose Smart Soundbar 900 namestimo na steno?

Da. S pomočjo stenskega nosilca (naprodaj kot pribor) lahko vaš soundbar namestite na steno.

Kako lahko zaženem ADAPTiQ avdio kalibracijski sistem na mojem Bose Smart Soundbar 900?

ADAPTiQ je del kompletnega postopka nastavitev sistema in se zažene s pomočjo Bose Music aplikacije. Ko si naložite aplikacijo in prvič zaženete postopek nastavitev sistema, vas aplikacija opozori, da zaženite ADAPTiQ postopek. Če boste postopek kalibriranja sistema preskočili pri prvem zagonu sistema, ali pa po prvem kalibriranju spremenili lastnosti prostora, dodali bas modul ali surround zvočnike, potem ponovno zaženite ADAPTiQ in sledite navodilom aplikacije

Ali lahko za upravljanje Bose Smart Soundbar 900 sistema uporabim tudi kakšen drug daljinski upravljalnik?

Da. Lahk ga upravljate tudi z daljinskim upravljalnikom druge znamke, ki vsebuje nabor Bose ukazov.

Ali ima Bose Smart Soundbar 900 priključek za slušalke?

Ne. Seveda pa lahko s pomočjo  SimpleSync™ tehnologije in Bluetooth povezave brezžično povežete  naše najbolj popularne Bose slušalke in soundbar. To povezavo lahko vzpostavite s pomočjo Bose Music aplikacije. Za popoln seznam povezljivih slušalk si preberite članek  ‘’Uporaba skupin’’ na naši spletni strani za podporo uporabnikom.

Ali lahko uporabljam moje prednastavitve pretakanja glasbe v Bose Music aplikaciji tudi pri Bose Smart Soundbaru 900?

Da. Bose Soundbar 900 uporablja vaše prednastavitve iz Bose Music aplikacije in z daljinskega upravljalnika.

Ali lahko Bose Smart Soundbar z glasovnim ukazom preklopim v način pripravljenosti?

Da. Samo izrecite “Alexa, turn off [ime zvočnika].” ali “Hey Google, turn off [ime zvočnika],” Ta ukaz bo zaustavil predvajanje katerekoli vsebine, ugasnil vse kontrolne lučke na svetlobni letvici in prekinil povezavo z Bluetooth napravami. Alexa ali Google Assistant bosta tudi v stanju pripravljenosti čakala na glasovne ukase.

Ali lahko kličem ali sprejemam klice preko Bose Smart Soundbar 900?

Da. S pomočjo Alexe lahko direktno prikličete ostale Bose Smart izdelke, Amazon Echo izdelke in kogarkoli v vašem telefonskem imeniku. Za odhodni klic samo izrecite ‘’Alexa, call Mom (pokliči mamo)’’  ali  pa ‘’Alexa, answer (odgovori)’’ za sprejem dohodnega klica. Za klicanje ali sprejem klica telefona ne potrebujete, klici pa so brezplačni. Seveda pa, ko se povezujete z drugim pametnim izdelkom,  morata biti oba izdelka povezana v  isto brezžično omrežje in tudi imeti omogočeno to funkcijo.

Ali lahko uravnavam nizke tone?

Da. Nizke tone lahko upravljate s pomočjo Bose Music aplikacije.

Ali lahko kombiniramo in parimo brezžične bas module in soundbare?

Yes. The Bose Smart Soundbar 900 and the Bose Bass Modules all use the same wireless protocols and can be mixed and matched. However, the design language and materials of the Smart Soundbar 900 and the Bass Module 700 are designed to complement each other. When connecting two bass modules to the Smart Soundbar 900, they must be of the same type.

Da. Bose Smart Soundbar 900 in Bose bas moduli uporabljajo isti brezžični protokol in jih lahko med seboj kombiniramo in parimo. Oblika in uporabljeni materiali so seveda izbrani tako, da se Soundbar 900 in Bass Modula 700 dopolnjujeta. Če Smart soundbar 900 povezujete z dvema bas moduloma, morata biti enaka.

Bose zvočniki

Bose hišni kino