Bluetooth® zvočnik Bose Home Speaker Portable WiFi

Garancija zadovoljstva

419,95

Črna
Srebrna
Počisti

NOVO

Bose Portable Home Speaker

PAMETEN. PRENOSEN. ZMOGLJIV.

360o PROSTORSKI ZVOK, ZMOGLJIV BAS
VZDRŽLJIV IN VODOODPOREN
DO 12 UR DELOVANJA Z ENIM POLNJENJEM BATERIJE
APPLE AIRPLAY 2
VGRAJENA AMAZON ALEXA*
UPRAVLJANJE Z GLASOM*, DOTIKOM ALI APLIKACIJO
WI-FI IN BLUETOOTH POVEZLJIVOST
MOŽNOST POVEZOVANJA V MULTI-ROOM SISTEM

NAŠ NAJBOLJ UPORABEN PAMETEN ZVOČNIK

Portable Home Speaker je brezžični zvočnik, prenosni Bluetooth zvočnik in zvočnik z možnostjo glasovnega upravljanja*, vse v enem. Lahko se premikate okoli hiše, iz sobe v sobo in ko odhajate zdoma, ga lahko vzamete s seboj. Kjerkoli je na voljo brezžično omrežje lahko predvajate glasbo direktno iz oblaka in ga upravljate z glasovnimi ukazi*. Izven dosega brezžičnega omrežja ga  upravljate kot vsak drug prenosni zvočnik, s pametnim telefonom ali tablici in predvajate glasbo z vaše naprave. In ne glede na to kaj ali kje poslušate, slišali boste presenetljiv 360o Bose zvok. To je zvočnik, ki ga ne boste nikoli pustili doma.

POSLUŠAJTE ZVOK. OBČUTITE RAZLIKO.

Enako kot naša zvočnika SoundLink Revolve in Revolve+, je tudi Bose Portable Home Speaker načrtovan tako, da predvaja enakomeren in čist zvok v vse smeri, hkrati pa ga odlikuje močnejši in globji bas in več moči. Postavite ga v središče vaše zabave in vsi bodo enako uživali v glasbi. Ali pa ga postavite v kot sobe in začutili boste, kako vas je obkrožil zvok.

Enostavno pretakanje

Predvajajte priljubljene glasbene servise kot so Spotify, Amazon Music in Deezer na vašem Portable Home Speaker zvočniku kamorkoli greste in je na voljo brezžično omrežje. Povsod drugod lahko za predvajanje glasbe z vašega pametnega telefona ali tablice uporabite Bluetooth povezavo. Uporabniki Apple naprav pa lahko za pretakanje glasbe z njihovih naprav uporabijo AirPlay 2.

bose-portable-home-speaker-poster6

Enostavne nastavitve in popolno upravljanje

Prenesite si brezplačno Bose Music aplikacijo za navodila, kako korak za korakom nastaviti svoj zvočnik. Nato pa lahko isto aplikacijo uporabite za brskanje po vsej vaši glasbi, sprehajanje po radijskih postajah, seznamih predvajanja, glasbenih servisih in sprotno posodabljanje vašega zvočnika. Bose Music aplikacija vam tudi omogoča povezovanje v skupino s katerimkoli Bose pametnim zvočnikom ali soundbarom, za enovito glasbeno izkušnjo v vašem domu. Poslušajte različne skladbe v različnih prostorih ali pa zapojte ob isti skladbi v vseh prostorih vašega doma.

Vsi skupaj še boljši

Bose Portable Home Speaker je član nove družine Bose pametnih zvočnikov, ki vključuje še Home Speaker 300, Home Speaker 500, Soundbar 500 in Soundbar 700. Začnite z enim od njih in pozneje dodajte še druge. Nič ne naredi doma bolj domačega kot vse sobe, napolnjene z neverjetnim Bose zvokom.

Napolnjen in pripravljen za zabavo

Ta podstavek za napajanje (dobavljiv kot pribor) je odlično mesto za vaš Bose Portable Home Speaker. Poskrbite, da bo baterija vašega zvočnika vedno polna – ali pa predvajajte glasbo tudi med polnjenjem.

Tehnične karakteristike

Dimenzije in teža

  • Višina: 19,15 cm
  • Dolžina: 11,90 cm
  • Globina: 10,4 cm
  • Teža: 1,06 kg

Vhodi/izhodi

  • 3,5 mm auxiliary vhod
  • Micro-USB port

Vsebina pakiranja

  • Portable Home Speaker
  • USB-C kabel
  • USB stenski napajalnik

Pogosta vprašanja

Katere so glavne prednosti Portable Home Speaker zvočnika?

Bose portable Home Speaker zvočnik je neverjetno zveneč pametni zvočnik, ki je dovolj prilagodljiv, da je kos vsaki situaciji. Zvočnik predvaja presenetljiv prostorski zvok, vključno z globokimi, bogatimi basi , ki se enakomern širi in vas obda iz vseh smeri. Zvočnik ima vgrajeno baterijo, zato ga lahko enostavno prenašate s seboj po vašem domu in predvajate glasbo. In če ste izven brezžičnega omrežja, je to še vedno odličen Bluetooth zvočnik, ki vas lahko spremlja kamorkoli greste. Upravljate ga lahko z Bose Music aplikacijo, Apple AirtPlay 2 ali Spotify Connect, ali pa z intuitivnimi tipkami na zvočniku. Povežete ga lahko v skupino z drugimi Bose pametnimi zvočniki ali soundbari in napolnite vaš dom z glasbo – lahko pa isto glasbo predvajate tudi preko Bose Bluetooth zvočnikov ali slušalk.

Kakšna je razlika med Bose Portable Home Speaker zvočnikom in Bose Home Speaker 500 in Home Speaker 300 zvočnikoma?

Bose Portable Home Speaker je naš edini prenosni pametni zvočnik medtem ko zvočnika Home Speaker 500 in Home Speaker 300 nimata vgrajene baterije in morata biti priključena na električno omrežje. Po kakovosti zvoka ima Portable Home Speaker enake zmogljivosti kot Home Speaker 300, eanko 360-stopinjsko disperzijo zvoka in presentljiv bas iz kompaktnega ohišja. Bose Home Speaker 500 pa je naš najbolje zveneči pametni zvočnik z vrhunsko kakvostjo prostorskega zvoka, od stene do stene iz enega ohišja. Home Speaker 500 ima tudi zaslon, na katerem se izpisujejo informacije o predvajanju. In še to, Home Portable Speaker je vodoodporen in nima vhoda AUX medtem ko zvočnik Home Speaker 500 in 300 nista vodoodporna, imata pa AUX vhod za priključek zunanje naprave.
Vsi trije zvočniki si delijo enake zmogljivosti aplikacije, glasovnega upravljanja in programske opreme, vključno z Amazon Alexo* in so kompatibilni z Bose Music aplikacijo, Apple AirPlay 2 , Bluetooth, povezovanjem v skupine in še več.

Kakšna je razlika med Bose Portable Home Speaker in SounLink revolve+ zvočnikoma?

Bose Portable Home Speaker ima opazno močnejše akustične zmogljivosti kot SoundLink Revolve+, je tudi malenkost večji in drugače oblikovan. Oba zvočnika delujeta kot Bluetooth zvočnika v vseh okoljih, ko pa Portable Home Speaker prinesete v okolje, kjer je na voljo brezžično omrežje, deluje tudi kot pametni zvočnik z glasovno pomočnico Alexo* in vsemi drugimi prednostmi Bose pametnih zvočnikov (Bose Music aplikacija, povezovanje zvočnikov, AirPlay 2 in še več). SoundLink Revolve+ ne spada med pametne zvočnike, nima vgrajenih glasovnih pomočnikov in se ne more povezati v brezžično omrežje. Ima pa Soundlink Revolve+ bolj zmogljivo baterijo ki zadošča za do 15 ur delovanje medte, ko baterija Portable Home Speaker zvočnika, zaradi povečane akustično moči in glasovnih pomočnikov zdrži do 12 ur pri večji glasnosti

Katere vire lahko predvajam?

Bose Portable Home Speaker lahko predvaja glasbo direktno s pretočnih glasbenih servisov ali brezžičnega omrežja in ga lahko upravljamo s pomočjo Google Assistanta* ali Amazon Alexe* (kjer je storitev na voljo) ali pa s pomočjo Bose Music aplikacije. Bose Portable Home Speaker ima možnost povezovanja z Bluetooth protokolom. Glasbo lahko predvajate tudi z aplikacije Spotify na pametnem telefonu, tablici ali računalniku z uporabo Spotify Connect povezave, lahko pa z Apple naprav s pomočjo AirPlay 2 povezave predvajate Apple Music vsebine.

Ali lahko uporabljam Bose Portable Home Speaker brez Wi-Fi omrežja?

Lahko. Kjer brezžično Wi-Fi omrežje ni na voljo, lahko Portable Home Speaker uporabljate kot močan Bluetooth zvočnik tako, da ga povežete s pomočjo Bluetooth tehnologije z vašim pametnim telefonom ali tablico. Brezžično omrežje je potrebno za aktivacijo nekaterih pametnih funkcij kot so glasovno upravljanje s pomočjo Alexe*, Apple AirPLAy 2, Bose Music aplikacije in za brskanje po vsebinah ali združevanje več zvočnikov v skupine.

Kaj se zgodi, ko odnesem zvočnik izven dosega brezžičnega omrežja?

Če za predvajanje glasbe na Bose Portable Home Speaker zvočniku uporabljate brezžično omrežje (za npr. glasovnega pomočnika ali Bose Music aplikacijo) in nato odnesete zvočnik izven dosega omrežja, bo zvočnik na določeni točki izgubil signal in glasba se bo prenehala predvajati. Če želite nadaljevati s predvajanjem glasbe, pritisnite tipko Bluetooth, povežite vašo mobilno napravo z zvočnikom in predvajajte glasbo z mobilne naprave. Če poteka predvajanje glasbe preko Bluetooth povezave, zvočnik pa prinesete v bližino brezžičnega omrežja, se bo zvočnik v ozadju ponovno povezal v omrežje ne da bi prekinil predvajanje glasbe preko Bluetooth povezave.

Kako dolgo zdrži baterija?

Trajanje baterije je odvisno od tega, katero glasbo predvajate in s kakšno glasnostjo, a baterija Portable Home Speaker zvočnika bo zdržala do 12 ur pri dokaj glasnem predvajanju. V stanju pripravljenosti za glasovne ukaze zdrži do 24 ur, če pa zvočnik popolnoma izključite, zdrži tudi mesec dni ali več.

Koliko časa traja polnjenje baterije?

Polnjenje baterije traja 4 ure, pod pogojem, da uporabljate originalen Bose kabel, priložen zvočniku ali da zvočnik postavite na polnilni podstavek (na voljo kot dodatna oprema). Uporaba neoriginalnega USB-C kabla lahko podaljša čas polnjenja.

Kako izklopim mikrofone na zvočniku?

Mikrofone na Bose Portable Home Speaker zvočniku lahko izklopite z enostavnim pritiskom na tipko za izklop mikrofona, ki se nahaja na zgornji levi strani zvočnika. Ta tipka popolnoma izklopi mikrofone, tako da zvočnik ne more sprejeti nobenega ukaza. Iz varnostnih razlogov ni moč uporabiti glasovnih ukazov ali Bose Music aplikacije za vklop ali izklop mikrofonov. Edino fizičen dotik na tipkovnici lahko upravlja mikrofone. Ko so mikrofoni izklopljeni, bo neprekinjeno Svetila rdeča kontrolna lučka ob tipki. Ponovno pritisnite tipko, če želite, da se mikrofoni vklopijo.

Ali lahko kljub izklopljenim mikrofonom predvajam glasbo?

Da. Čeprav ima Bose Portable Home Speaker vgrajeno Amazon Alexo*, lahko predvajate glasbo iz drugih virov kot so npr. brezžični glasbeni servisi, dostopni preko Bose Music aplikacije. Uporabljate lahko tudi Bluetooth povezavo, Spotify Connect ali Apple AirPlay 2. Vsi ti viri, ki niso podprti z glasovnim upravljanjem so dostopni ne glede na to ali so mirofoni vklopljeni ali izkopljeni in če je Amazon Alexa* aktivna.

Ali Amazon Alexa deluje, če zvočnik ni priključen na električno omrežje?

Da. Dokler imate aktiviranega asistenta in ste v dosegu zvočniku poznanega brezžičnega omrežja, bo vaš glasovni pomočnik povezan in zvočnik bo sprejemal vaše ukaze*, tudi če deluje na baterijo. To pomeni, da lahko zvočnik uporabljate kot glasovno upravljan zvočnik znotraj in okoli vašega doma – zaukažite predvajanje glasbe v kuhinji, na terasi ali izpod tuša.

Ali lahko zvočnik Bose Portable Home Speaker uporabljam kot budilko?

Da. Čeprav zvočnik nima zaslona za vizuelni prikaz ure, lahko uporabite Google Assistanta* ali Amazon Alexo* (kjer sta na voljo) za obvestila o uri, nastavitve časovnika ali alarma.

Ali ima Bose Portable Home Speaker vgrajen Wi-Fi modul?

Da. Zvočnik uporablja 802.11ac Wi-Fi standard

Ali ima Bose Portable Home Speaker vgrajen Bluetooth?

Da. Bluetooth povezava omogoča enostavno povezovanje Bose Portable Home Speaker zvočnika s pametnim telefonom ali drugo pametno napravo in vam omogoča predvajanje glasbe z npr. YouTube videa ali posnetkov z vaše pametne naprave.

Ali ima Bose Portable Home Speaker vgrajen AUX 3,5 mm jack priključek ali možnost predvajanja zunanje naprave preko USB-C priključka?

Ne.

Ali lahko hkrati polnim zvočnik in predvajam glasbo?

Da.

Ali ima Bose Portable Home Speaker priložen daljinski upravljalnik oziroma ga je mogoče upravljati z daljinskim upravljalnikom?

Ne. Izdelek lahko upravljate z glasovnimi ukazi* s pomočjo Google Assistanta ali Amazon Alexe (kjer sta storitvi na voljo)* ali pa, kjerkoli je na voljo brezžično omrežje, s pomočjo Bose Music aplikacije, Apple AirPlay 2 ali z oddaljene lokacije s pomočjo Spotify Connect.

Ali je Bose Portable Home Speaker vodoodporen?

Da. Zvočnik Portable Home Speaker je IPx4 vodoodporen, zato mu pljuski ali pršec vode

Lastnosti prenosni zv

,

Barva

,

Bose zvočniki