Bluetooth® zvočnik Bose SoundLink® Micro

MAJHEN, DOKLER GA NE  VKLJUČITE .

NOVI BARVI – “peščeno modra” in “dimno bela”

Garancija zadovoljstva

109,90

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 18,17 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
6 x 18,17 €
Odplačati želim čim prej
6 x 18,17 €
Želim si izbrati svoje obroke
6 x 18,17 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Kamnito modra
Kremno bela
Črna
Modra
Počisti

MAJHEN, DOKLER GA NE VKLJUČITE

Ne glede na to kaj počnete – se sprehajate, kolesarite, kuhate ali enostavno poležavate v naravi – lahko ob tem poslušate glasbo. Za vas smo naredili zvočnik, ki vas bo spremljal pri vseh vaših dogodivščinah in vedno zagotavljal odličen zvok, kakršnega ne bi pričakovali iz tako majhnega zvočnika. Bluetooth zvočniki SoundLink® Micro so majhni, zelo zmogljivi, odporen na udarce in seveda tudi vodoodporen. Pripenja se s posebno kakovostnim silikonskim trakom, tako da ga lahko povsod nosite s seboj – ko imate tako dober miniaturen zvočnik, ga želite imeti vedno pri sebi.

Vanj smo vložili veliko, da vam lahko ponudi še več.

Vsak posamezen detajl zvočnika SoundLink® Micro – od posebnega oblikovanja  do silikonskih pasivnih radiatorjev –  vse za to, da bi prekosili vse Bluetooth zvočnike podobne velikosti in dobili najboljši zvok.

Povsod z vami

Kamorkoli ste namenjeni, vas spremljajo Bluetooth zvočniki SoundLink® Micro. S trakom ga lahko pripnete na kolo, nahrbtnik, ali na prenosni hladilnik. Trak je izredno močan, zato ste lahko prepričani, da bo zvočnik vedno varno pripet.

SLMikro_water

Popolnoma vodoodporen

Uspeli smo izdelati zvočnik, ki je popolnoma vodoodporen. Kot osnovo smo upoštevali standard IPX7 in ga nadgradili. Bluetooth zvočniki so bili testirani v vseh možnih razmerah, tudi tako, da smo jih potopili v bazenu in  v morju. Tudi če vam padejo na tla, se ne prestrašite. Zvočnik preprosto poberite in pritisnite tipko »play«.

Izbor pravih materialov je pomemben

Nezgode se dogajajo, ampak to še zdaleč  ne pomeni, da vam mora v rokah ostati uničen zvočnik.  Da bi to preprečili, smo zunanjost ohišja zvočnika zaščitili s posebno silikonsko  gumo. Izbor tega visoko kvalitetnega materiala nam je omogočil izdelavo skoraj brezšivnega ohišja, odpornega na lom in praske in prilagojenega  vsaki situaciji ki jo lahko pričakujete.

Bose Connect aplikacija

Bluetooth povezave zvočnika SoundLink®  Micro  lahko enostavno upravljate s pomočjo Bose Connect aplikacije. Če želite poslušati glasbo prijatelja, samooklicanega DJ-a, se ta lahko s pomočjo aplikacije poveže in prevzame upravljanje vašega zvočnika.

Če glasno ni več dovolj glasno, lahko s pomočjo aplikacije povežete dva zvočnika SoundLink® Micro v Party Mode. Ali pa ju preklopite v Stereo Mode način in vokali in inštrumenti se bodo nenadoma  naravno razporedili v prostoru, glasba pa bo dobila povsem novo dimenzijo.

BATERIJA – Nekateri Bluetooth zvočniki imajo morda baterijo, ki traja nekoliko dlje kot naša, a le SoundLink® Micro ima vgrajeno baterijo, ki omogoča predvajanje celotnega zvočnega spektra vključno z bogatimi basi, pri čemer še vedno omogoča do 6 ur poslušanja glasbe največje možne kakovosti.

GLASOVNA SPOROČILA – Povezovanje je enostavno, ker vas glasovna navodila vodijo skozi celoten postopek povezovanja naprav preko Bluetooth povezave. Lahko se povežete z dvema napravama, zvočnik pa si zapomni zadnjih osem povezanih naprav.

ZVOČNIK ZA PROSTOROČNO TELEFONIRANJE – Najbrž ste že doživeli situacijo, ko se več prijateljev preriva okoli telefonskega zvočnika, da bi poslušali ali sodelovali v telefonskem pogovoru. To ni več potrebno, saj lahko SoundLink® Micro prevzame klic in pogovor lahko vsi dobro razumejo.

UPRAVLJANJE S SIRI & GOOGLE VOICE – Ne skrbite, če nimate pri roki svojega pametnega telefona. Pritisnite večopravilno  tipko, da vzpostavite povezavo z glasovno kontrolo Siri ali Google Assistant-om direktno preko zvočnika.

VODOODPOREN – Veliko zvočnikov je na izgled »vodoodpornih«, a le SoundLink® Micro je res odporen na vodo. To je mogoče zato, ker se nismo zanašali le na zunanje ohišje, ki bi zadržalo vodo, ampak smo uporabili posebna silikonizirana tesnila s katerimi je zaščitena vsa elektronika. S tem smo precej presegli zahteve standarda IPX7.

TEHNIČNI PODATKI

Dimenzije in teža

 • Višina: 9,83 cm
 • Dolžina: 9,83 cm
 • Globina: 3,84 cm
 • Teža: 290 g

Vhodi/izhodi

 • Micro-USB port

Dodatne lastnosti

 • Doseg je cca. 9 m
 • Baterija zdrži do 6 ur

Vsebina pakiranja

 • SoundLink® Micro zvočnik
 • USB kabel

POGOSTA VPRAŠANJA

Kakšne avdio povezave so možne s SoundLink® Micro?

Povezava je možna preko Bluetooth A2DP

Ali SoundLink® Micro podpira Wi-Fi® ali WiDi®?

Ne. Povezava je možna le preko Bluetooth protokola.

Na kakšni razdalji deluje Bluetooth povezava z zvočnikom SoundLink® Micro?

Brezžična povezava deluje v razdalji do 9 metrov, v kolikor ni vmes zidov ali drugih fizičnih ovir ali interferenc Wi-Fi omrežja oziroma drugih brezžičnih naprav.

Ali je možno povezati več zvočnikov SoundLink® Micro v Party Mode ali v Stereo Mode?

Da. To je možno narediti tudi s katerimakoli Bose Bluetooth zvočnikoma, tudi če sta različna modela: SoundLink® Micro, SoundLink® Color II, SoundLink® Revolve ter SoundLink® Revolve+. Vzpostavitev Party Mode—oziroma Stereo Mode, je možna s pomočjo aplikacije Bose Connect. V aplikaciji so navodila za povezavo.

SoundLink® Micro je vodoodporen in ustreza IPX7- standardu. Kaj to pomeni in kako ga lahko uporabljamo?

Pri SoundLink® Micro, smo presegli zahtevane testne parametre za standard IPX7, da bi preprečili okvaro zvočnika, če bi ta po nesreči padel v vodo. SoundLink Micro se lahko do 30 minut  potopi v vodo do globine 1 m, kar pomeni, da ga lahko brezskrbno uporabljate v različnih okoljih, tudi če se pri tem zmoči.

Ali se bo SoundLink® Micro potopil če pade v vodo?

Da, SoundLink® Micro se potopi na dno, če pade v vodo.

Koliko naprav se lahko naenkrat poveže z bluetooth zvočniki SoundLink® Micro?

SoundLink® Micro shrani povezave z zadnjimi osmimi napravami s katerimi je bil povezan, tako da v primeru dodane nove povezave samodejno izbriše zadnjo od predhodnih osmih povezav. Naenkrat je lahko aktivna le ena povezana naprava.

Ali SoundLink® Micro omogoča opcijo ''speakerphone''?

Da. Lahko ga uporabite tako za poslušanje kot tudi za prostoročno komunikacijo s pametnim telefonom.

Kaj se zgodi, če med poslušanjem zvočnika SoundLink® Micro sprejmemo telefonski klic?

V tem primeru, se predvajanje glasbe zaustavi (pavza), s pritiskom na večopravilno tipko sprejmemo klic in opravimo pogovor. Telefona sploh ne potrebujete, saj lahko govorite in poslušate kar preko zvočnika. Ko končate s telefonskim razgovorom, se predvajanje glasbe samodejno nadaljuje.

Kakšna je zmogljivost baterije pri SoundLink® Micro?

Pri običajni uporabi, baterija omogoča do 6 ur delovanja. Trajanje baterije je odvisno tudi od glasnosti poslušanja in glasbenih vsebin.

Kako dolgo se polni baterija pri zvočniku SoundLink® Micro?

Njihov namen je informiranje o poteku povezovanja zvočnika in Bluetooth® naprave, ob vsakem vklopu zvočnika pa tudi poda informacijo, s katerimi napravami je zvočnik povezan.

Kakšen je namen glasovnih sporočil pri SoundLink® Micro?

Glasovna sporočila imajo dve uporabni funkciji:

 • Uporabnika vodijo skozi postopek povezovanja.
 • Identificirajo s katero napravo je zvočnik aktivno povezan, kar je uporabno v primeru da je povezan z več napravami.

Ali je možno izklopiti glasovna sporočila?

Da. Izklopiti jih je možno v aplikaciji Bose Connect, ali pa tako, da istočasno pritisnete tipki “+” (volume up) in “-” (volume down). Vsekakor pa priporočamo, da glasovnih sporočil ne izklopite, saj omogočajo dodatne funkcije zvočnika.

Ali je mogoče, da se bluetooth zvočniki SoundLink® Micro uporabljajo za gledanje video ali filmskih vsebin na tablici?

Da. Vendar je včasih možna slabša kvaliteta zvoka zaradi sinhronizacije med avdio in video signali, oziroma zaradi različnih tehnologij procesiranja signalov.

Barva

Kamnito modra, Kremno bela, Črna, Modra

Bose zvočniki

Brezžični zvočniki

Lastnosti prenosni zv

Odporni na prah in vodo, Prenosni