Ušesne slušalke

UŠESNE SLUŠALKE

BUILT TO KEEP UP.
ENGINEERED TO AMAZE.

Na vožnji v službo ali med vadbo, Bose ušesne slušalke so oblikovane za močan zvok in lahko, ergonomsko nošenje.

In ear slušalke brez motečih žic. Od športnih in ear slušalk se pričakuje, da bodo zdržale vse izzive. Bose SoundSport® in ear slušalke vas spodbujajo v gibanju ob spremljavi vrhunskega zvoka, ušesni čepki pa skrbijo za to, da so v ušesne slušalke udobne in ves čas na svojem mestu.

Ušesne in ear slušalke so odporne na znoj in vremenske vplive, zmogljivost baterije pa je 6 ur delovanja z enim polnjenjem. Torej vas nič ne zadržuje, da ne bi vadili. S pomočjo Bluetooth® in NFC tehnologije lahko vašo napravo zelo enostavno povežete s slušalkami. Ušesne slušalke Soundsport® Pulse vam omogočajo spremljanje srčnega utripa med vadbo. Korak više pa so ušesne slušalke SoundSport® Free, prve popolnoma brezžične slušalke, edinstvena kombinacija udobja in zmogljivosti.

Ko boste enkrat preizkusili in ear slušalke, boste ugotovili da SoundSport® ušesnih slušalk s športom ne druži samo ime, zanj so narejene.

Pogosta vprašanja in odgovori

Zakaj bodo in ear slušalke postale vaš najljubši pripomoček?

Ušesne slušalke so udobne in oblikovane tako, da ves čas ostanejo na svojem mestu. Ker so odporne na različne vremenske vplive in znoj bodo in ear slušalke nepogrešljive pri vsaki vadbi. Pozabite na moteče žice in uživajte v vrhunskem zvoku s pomočjo Bose ušesnih slušalk.

Ali ušesne slušalke omogočajo odpravljanje hrupa?

Bose in ear slušalke vam s funkcijo QuietComfort omogočajo, da upravljate različne načine upravljanja hrupa. Izberete lahko način s popolno odpravo motenj iz okolice, ali pa izberete način, ki poskrbi, da se še vedno zavedate zvokov iz okolja. Ušesne slušalke Bose omogočajo tudi, da za hitre pogovore izberete funkcijo, ki poskrbi za tako zvočno prepustnost, da se vam bo zdelo, da slušalk sploh ne nosite.

Kako dolgo zdrži baterija pri ušesnih slušalkah?

Bose in ear slušalke vam z enim polnjenjem omogočajo tudi do 6 ur delovanja. Z uporabo brezžične polnilne torbice lahko ušesne slušalke uporabljate še dodatnih 12 ur. Tudi če slušalke pozabite pravočasno napolniti vam bo samo 15 minut hitrega polnjenja omogočilo, da in ear slušalke uporabljate tudi do 2 uri.