Ušesne slušalke

Za glasbenike

In ear slušalke brez motečih žic. Od športnih in ear slušalk se pričakuje, da bodo zdržale vse izzive. Slušalke vas spodbujajo v gibanju ob spremljavi vrhunskega zvoka, ušesni čepki pa skrbijo za to, da so v ušesne slušalke udobne in ves čas na svojem mestu.

Bose QC Ultra Earbuds so odpornost na znoj in vremenske vplive. Vzdržljivost baterije vam omogoča neprekinjeno vadbo. Želite slišati zvok okolice, potem so prave za vas Bose Ultra Open Ear slušalke.

 • Slušalke BOSE EARBUDS Sport

  189,95
  Izberite možnosti
 • Slušalke Bose Open Ear Ultra

  399,95
  Izberite možnosti
 • Slušalke Bose QC EARBUDS Acoustic Noise Cancelling® ušesne z odstranjevanjem hrupa

  Akcija! 199,00
  Izberite možnosti
 • Slušalke Bose QC EARBUDS II Acoustic Noise Cancelling® ušesne z odstranjevanjem hrupa

  299,95
  Izberite možnosti
 • Slušalke Bose QC Ultra EARBUDS Acoustic Noise Cancelling® ušesne z odstranjevanjem hrupa

  Akcija! 309,90
  Izberite možnosti
 • Torbica za slušalke Bose QC EARBUDS II IN ULTRA EAR v črni barvi

  29,90
  Dodaj v košarico
 • Torbica za slušalke Bose QC EARBUDS II IN ULTRA EAR v peščeni barvi

  29,90
  Dodaj v košarico

Pogosta vprašanja in odgovori

Zakaj bodo in ear slušalke postale vaš najljubši pripomoček?

Ušesne slušalke so udobne in oblikovane tako, da ves čas ostanejo na svojem mestu. Ker so odporne na različne vremenske vplive in znoj bodo in ear slušalke nepogrešljive pri vsaki vadbi. Pozabite na moteče žice in uživajte v vrhunskem zvoku s pomočjo Bose ušesnih slušalk.

Ali ušesne slušalke omogočajo odpravljanje hrupa?

Bose in ear slušalke vam s funkcijo QuietComfort omogočajo, da upravljate različne načine upravljanja hrupa. Izberete lahko način s popolno odpravo motenj iz okolice, ali pa izberete način, ki poskrbi, da se še vedno zavedate zvokov iz okolja. Ušesne slušalke Bose omogočajo tudi, da za hitre pogovore izberete funkcijo, ki poskrbi za tako zvočno prepustnost, da se vam bo zdelo, da slušalk sploh ne nosite.

Kako dolgo zdrži baterija pri ušesnih slušalkah?

Bose in ear slušalke vam z enim polnjenjem omogočajo tudi do 6 ur delovanja. Z uporabo brezžične polnilne torbice lahko ušesne slušalke uporabljate še dodatnih 12 ur. Tudi če slušalke pozabite pravočasno napolniti vam bo samo 15 minut hitrega polnjenja omogočilo, da in ear slušalke uporabljate tudi do 2 uri.