Akcija!

Slušalke Bose QC EARBUDS Acoustic Noise Cancelling® ušesne z odstranjevanjem hrupa

#QC EAEBUDS

Garancija zadovoljstva

199,00

Modra
Peščena
PočistiBOSE ACOUSTIC NOISE CANCELLING™

BOSE AKUSTIČNA NEVTRALIZACIJA HRUPA

Najučinkovitejše slušalke za odpravljanje hrupa na svetu

S kombinacijo patentiranih aktivnih in pasivnih inovacij za odpravljanje hrupa slušalk, Bose QuietComfort® slušalke vsebujejo vso tehnologijo za odpravljanje hrupa naših najboljših naušesnih slušalk – v kompaktnih, popolnoma brezžičnih vušesnih slušalkah.

Aktivno odpravljanje hrupa

Notranji in zunanji mikrofoni nadzirajo zvoke v vašem okolju in v ušesnem kanalu ter v delčku milisekunde oddajajo nasprotni signal, da izničijo neželen hrup. Ostane samo tisto, kar želite slišati.

Pasivno odpravljanje hrupa

Mehak ušesni čep je zasnovan tako, da se popolnoma prilega obliki vašega ušesa in ustvarja nežno tesnenje. Boljše ko je tesnenje, manj zunanjega hrupa vstopa in bolj lahko uživate v svoji vsebini. Dober čep je ključnega pomena tudi za globoke nizke tone, saj vaši glasbi in videoposnetkom dodajo več učinka in čustev.

Prilagodite svojo izkušnjo poslušanja z nastavljivim odpravljanjem hrupa

Navidezna tišina je odlična za poslušanje glasbe, včasih pa je potrebno slišati tudi zunanji svet. Na primer kadar hodite po prometni ulici. Ali pa čakate na napoved vkrcanja. Slušalke Bose QuietComfort® vedo, da različne situacije zahtevajo različne stopnje pozornosti, zato vam edinstveno omogočajo, da izberete svoj način poslušanja. To vam omogoča popolno odpravo motenj, zmanjšanje hrupa ali karkoli vmes.
Za hitre pogovore izberite možnost popolne zvočne propustnosti. Zaradi te priročne funkcije se zdi, kot da sploh ne nosite slušalk – kot nalašč za naročanje kave ali klepet in pogovor s sodelavci.

EDINSTVEN, REALISTIČEN ZVOK

Verjamemo, da ne boste našli bolje zvenečih brezžičnih slušalk

Akustični paket v teh slušalkah lahko ustvari globoke nizke tone in vznemirljiv, resničen zvok, ne glede na to, kako glasno (ali potiho) želite poslušati.

In to ni majhen podvig. Kadar pri večini slušalk znižate glasnost, nizki toni običajno izginejo, vaša glasba pa zveni prazno in plehko. Težavo smo rešili z našo tehnologijo Active EQ, optimizirano za glasnost. Ta inovacija samodejno poveča najnižje in najvišje tone, tako da glasba, videoposnetki in glasovi, ki jih poslušate, ostanejo dosledno uravnoteženi – tudi ko spreminjate glasnost.

STABILNO IN UDOBNO PRILEGANJE UŠESOM

Premikajte se kolikor hočete. Slušalke ne bodo šle nikamor

Naši inženirji so pred približno desetletjem zasnovali in patentirali tehnologijo ušesnih čepkov – in od takrat novosti samo še izpopolnjujejo.
Z našo novo obliko silikonskega čepka StayHear® Max je vsaka površina, ki se dotika vašega ušesa, narejena iz mehkega silikona – in ne iz trde plastike – zato so ušesni čepki dovolj udobni za celodnevno uporabo.

PREPROSTE KONTROLE NA DOTIK

Vaše najljubše funkcije. Na dosegu vaših prstov.

Namesto tipk imajo te popolnoma brezžične slušalke intuitiven vmesnik na dotik. Omogoča vam upravljanje vsebine z vrsto preprostih potez.

JASNI TELEFONSKI POGOVORI

Sogovorniki bodo slišali vaš glas – ne hrupa okoli vas

Posebej zasnovana mikrofonska garnitura na desni slušalki zajame zvok vašega glasu, medtem ko izniči večino hrupa okoli vas. Zato je, ne glede na to, ali kličete ali uporabljate virtualnega pomočnika, vedno v središču vaš glas.

ZMOGLJIVOST BATERIJE

Do 6 ur neprekinjenih užitkov.

Slušalke Bose QuietComfort® vam z enim polnjenjem baterije omogočajo do šest ur delovanja.

Do 12 ur delovanja z napolnjeno polnilno torbico.
Dve dodatni polnjenji lahko opravite tako, da slušalke shranite v polnilno torbico za brezžično polnjenje.

15 minut polnjenja = do 2 uri delovanja
Popolnoma prazna baterija? Hitro, 15-minutno polnjenje vam omogoči do 2 uri delovanja baterije.

Polnite brezžično
Torbica za brezžično polnjenje je združljiva s katero koli brezžično polnilno podlago s certifikatom Qi.

ODPORNE NA ZNOJ IN VREMENSKE VPLIVE

V svojem elementu. V katerem koli elementu.

Uporabljate jih lahko med telesno vadbo. Prav nič ni narobe, če jih uporabljate v dežju, snegu, žledu ali toči. Te slušalke s klasifikacijo IPX4 vas bodo še naprej navduševale z vrhunsko reprodukcijo glasbe.

POPOLNOMA BREZŽIČNE

Povezava Bluetooth®, ki deluje. Torej se vaš zvok samo predvaja.

Očarljiv zvok je brez zanesljive brezžične povezave popolnoma brez vrednosti. Slušalke Bose QuietComfort® so optimizirane za Bluetooth 5.1 protokol in so zasnovane tako, da se hitro seznanijo z vašo napravo in tudi ostanejo povezane. Uživali boste v močni in dosledno zanesljivi povezavi, dokler ste od seznanjene naprave oddaljeni do 9 metrov.

Prilagojeno upravljanje

Z dotikom slušalke lahko preklapljate med tremi prilagodljivimi nivoji za zmanjšanje hrupa, predvajate ali zaustavite vsebino, sprejemate klice in še mnogo več.

Za popoln nadzor slušalk QuietComfort® na vašo pametno napravo prenesite aplikacijo Bose Music. Omogoča vam, da prilagodite priljubljene funkcije za odpravljanje hrupa, upravljate Bluetooth povezave, si nastavite bližnjice in še veliko več. S pomočjo aplikacije posodabljate programsko opremo slušalk – v prihodnosti pa boste lahko dodali še nove funkcije.

Zmogljiva polnilna torbica

Ko so se naši oblikovalci lotili ustvarjanja vušesnih slušalkv Bose QuietComfort®, so menili, da je polnilna torbica sestavni del izkušnje – vsaj tako pomembna kot slušalke same.

Ta robustna torbica je zasnovana za vsakodnevno potovanje z vami. Njena magnetizirana notranjost ohranja brezžične slušalke med polnjenjem varno na svojem mestu. Baterija zagotavlja dve dodatni polnjenji – ali do 12 ur predvajanja. Poleg tega vam bo hitro 15-minutno polnjenje omogočilo do 2 uri delovanja baterije. In ko bo na vrsti polnjenje torbice, lahko izbirate med priloženim kablom USB-C ali katero koli brezžično polnilno podlago s certifikatom Qi (ni priložena).

Zunanje LED kontrolne lučke jasno prikazujejo stanje baterije vaše polnilne torbice. Takoj ko slušalke vzamete iz torbice, se začnejo povezovati z vašo napravo.

BOSE AKUSTIČNA NEVTRALIZACIJA HRUPA
PREPROSTO UPRAVLJANJE NA DOTIK
EDINSTVEN ZVOK, KI SE GA OBČUTI
ODPORNE PROTI ZNOJU IN VREMENSKIM VPLIVOM
STABILNO IN UDOBNO PRILEGANJE UŠESOM
DO 6 UR DELOVANJA
JASNI TELEFONSKI POGOVORI
POPOLNOMA BREZŽIČNE

Kako se je vse skupaj začelo

Vodilna in svetovno priznana tehnologija za odpravljanje hrupa, vrhunski zvok – kompaktne, popolnoma brezžične slušalke, ki se lepo prilegajo vaši ušesni školjki.

Ko slušalke vzamete iz ušes, se vaša vsebina ustavi

Mikrosenzorji povedo slušalkam, kdaj so v vaših ušesih in kdaj ne. V trenutku, ko eno vzamete ven, se predvajanje vaše glasbe, podcasta ali videa samodejno ustavi, tako da ne zamudite niti sekunde.

Takojšen dostop do vašega glasovnega pomočnika

Slušalke Bose QuietComfort® so popolnoma združljive z vgrajenim glasovnim asistentom v vaši napravi. To vam omogoča predvajanje glasbe, pošiljanje sporočil, iskanje navodil, iskanje informacij, preverjanje aplikacij in še več, ne da bi posegli po telefonu. Za začetek preprosto pritisnite in držite desno slušalko.

Tehnični podatki

Vsebina pakiranja

  • 2 vušesni slušalki Bose QuietComfort® (z nameščenimi čepki velikost medium)
  • Torbica za polnjenje
  • Majhni in veliki silikonski čepki
  • polnilni kabel USB-C (z USB-A na USB-C) (30,5 cm)
  • Kratko navodilo za uporabo
  • Varnostni list

Dimenzije

  • Slušalke: 3,9 cm V x 2,6 cm Š x 2,7 cm G (vsaka po 8,5 g)
  • Torbica za polnjenje: 8,9 cm V x 5,1 cm Š x 3,2 cm G
  • USB kabel: 30,5 cm

Tip slušalk

Lastnosti slušalk

, ,

Barva

, , ,