BAS modul SONY SA-SW5 brezžični za soundbar

Kompaktni brezžični nizkotonec SA-SW5 za HTA serijo Soundbarov.

#HTA3000 #HTA #HTG #HTR

Garancija zadovoljstva

599,00

Ni na zalogi

Globoki in izraziti nizki toni

Z nizkimi toni moči 300 W, ki prihajajo iz zmogljivega 180 mm gonilnika s pasivnim hladilnikom, doda ta nizkotonec nepogrešljiv pečat vsemu, kar gledate ali poslušate. Naj vas presunejo mogočne eksplozije in globoki nizki toni brez popačenja. Uživali boste tudi v jasnih glasovih in izjemni ločljivosti pristne filmske glasbe.

Zasnova kocke z vsesmernim zvokom

Naš sistem za domači kino, zvočniški modul in dodatni zvočniki so zasnovani v okviru skupnega koncepta Omnidirectional Block. Dizajn izdelka SA-SW5 je optimalno ujema s temi sistemi. Prefinjeni zaobljeni robovi predstavljajo celovito kocko, ki prostor napolni z zvokom. Kombinacija materiala s teksturo poudari skladnost koncepta z okoljem dnevne sobe.

Oglejte si tehnologijo od znotraj

Z vrhunsko tehnologijo zvoka, vključno z magnetnim vezjem Σ in ločeno robno zarezo, doda zvočnik SA-SW5 vaši razvedrilni vsebini globoke in mogočne nizke tone brez popačenja.

Tehnologija za vrhunsko kakovost zvoka

Magnetno vezje Σ za globoke in mogočne nizke tone

Sonyjeva tehnologija magnetnega vezja Σ (Sigma) omogoča globoke in mogočne nizke tone tako, da izkoristi magnetno silo, ki poganja tuljavo. Pri vezjih klasične zasnove se veliko te magnetne sile porazgubi.

Ločene robne zareze

Ločena robna zareza, še en Sonyjev tehnološki vrhunec, izboljša navpično simetrijo amplitude, nepogrešljivo za kristalno čist zvok. To omogočajo koncentrični rezi ob robu, ki nadzorujejo obremenitev znotraj in zunaj roba membrane.

Enostavna nastavitev

Ko vklopite SA-SW3, ta vzpostavi brezžično povezavo s sistemom za domači kino ali zvočniškim modulom. Postopek je hiter in preprost, zanj pa ne potrebujete nobenega kabla.

Značilnosti in funkcije

300 W bogatih, nizkih tonov iz 180-mm gonilnika

Pasivni zvočnik za močnejše nizke tone brez zvoka vetra

Magnetno vezje Σ za globoke, nizke tone z manj popačenja

Brezžična povezljivost za enostavno namestitev

Vrhunska zasnova se ujema z našim sistemom za domači kino in zvočniškim modulom