Zvočniški modul SONY HT-A5000 5.1.2-kanalni z Dolby Atmos®/DTS:X™

Prenesite filme in razvedrilo na povsem novo raven z zvočniškim modulom HT-A5000. Že s samim zvočniškim modulom lahko doživite pristen 5.1.2-kanalni prostorski zvok s tehnologijo S-Force PRO Front Surround in mehanizmom Vertical Surround Engine. Dodate pa lahko tudi izbirne zadnje zvočnike ter uživate v tehnologiji 360 Spatial Sound Mapping z več navideznimi zvočniki.

#HTA5000 #HTA #HTG #HTR

Garancija zadovoljstva

799,00

Na zalogi

DOPOLLNITE ZVOK

BAS modul SONY SA-SW3 brezžični za soundbar

Kompaktni brezžični nizkotonec SA-SW3 za HTA serijo Soundbarov.

#HTA3000 #HTA #HTG #HTR

Zvočniki surround SONY SA-RS3 brezžični za soundbar

Brezžični Surround zvočniki za HTA serijo soundbarov

#HTA3000 #HTA #HTG #HTR

Odkrijte zmogljivo tehnologijo 360 Spatial Sound

Z izbirnimi Sonyjevimi zadnjimi zvočniki

Široko območje poslušanja napolni vsak kotiček vašega doma, zato lahko vaši družinski člani in prijatelji uživajo v enaki zvočni izkušnji. Območje poslušanja ni omejeno na prostor pred televizijo, temveč zajema veliko širši prostor.

Oglejte si videoposnetek 360 Spatial Sound Mapping

Ali želite doživeti zvok 360 Spatial Sound zvočniškega modula z izbirnimi zadnjimi zvočniki? Nadenite si slušalke in prisluhnite.

Inovativne tehnologije za optimizacijo zvočnega polja

Optimizirano za položaj zvočnika

Izbirnih zvočnikov vam ni treba natančno postaviti. To namesto vas naredi zvočniški modul z vgrajenimi mikrofoni. Pametno izmeri položaj posameznih zvočnikov in optimizira zvok vašemu prostoru.

Z zvočniškim modulom lahko uživate v optimizaciji zvočnega polja z izbirnimi zvočniki ali brez njih. Postopek umerjanja lahko aktivirate pri prvi postavitvi ali v začetnem meniju.

Pristen prostorski zvok

HT-A5000 s konfiguracijo 5.1.2: Dva navzgor usmerjena zvočnika, dva usmerjena visokotonca in trije sprednji zvočniki ter dva vgrajena globokotonca za globoke nizke tone. Zvočniški modul z mehanizmom Vertical Surround Engine in tehnologijo S-Force PRO Front Surround ustvari virtualni prostorski zvok, zato lahko uživate v vrhunskem zvoku Dolby Atmos® in DTS:X®.

Doživite zvok, ki prihaja od zgoraj

Po zaslugi Sonyjeve tehnologije virtualnega prostorskega zvoka lahko zvočniški modul razporedi zvok navpično v prostoru, zato lahko doživite 3D-zvok brez zvočnikov v stropu. Tako kot Dolby Atmos in DTS:X tudi Vertical Surround Engine poskrbi za resničnejši, večdimenzionalni zvok tudi v drugih formatih.

Poenostavljen prostorski zvok

Sonyjeva edinstvena tehnologija digitalne obdelave zvočnega polja vključuje zgolj sprednje zvočnike in dejansko reproducira zvočno polje prostorskega zvoka, tako da zvok prihaja do vas z obeh smeri. Uživate lahko v bogatem, kinematografskem prostorskem zvoku brez odvečne opreme v svoji dnevni sobi.

 

Zvok iz naprednih zvočnikov in globokotonca

Sinhronizirano delovanje zmogljivih zvočnikov zagotavlja razločen in prostorski zvok, ki napolni sobo. Dva navzgor usmerjena zvočnika za zvok nad glavo, dva usmerjena visokotonca in trije sprednji zvočniki za prostorski zvok ter vgrajen globokotonec za globoke nizke tone.

X-Balanced Speaker Unit

Navzgor usmerjeni zvočniki, vgrajeni globokotonec in sprednji zvočnik so opremljeni z enoto X-Balanced Speaker Unit. Edinstvena pravokotna oblika zvočnikov izboljša območje membrane za jasnejše nizke tone. Poleg tega zmanjša neželeno premikanje zvočniške enote, ne da bi se spremenil zvočni tlak, zato je manj popačenja, vokali pa so čistejši.

Izboljšajte ločljivost glasbe v realnem času

DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) z umetno inteligenco Edge-AI sproti zvišuje ločljivost stisnjenih datotek z digitalno glasbo. Z dinamičnim zaznavanjem instrumentov, glasbenih žanrov in elementov skladbe, kot so vokali ali interludiji, obnovi zvok visokega razpona, ki se izgubi s stiskanjem, zato je doživetje bogatejše in popolnejše.

Ta grafikon je zgolj za namen ponazoritve.
1. Valovna oblika visokih tonov 2. Valovna oblika nizkih tonov 3. Modulirana valovna oblika

Bolj razločen glas

Membrana zvočnika se pri najbolj premika pri nizkotonskem zvoku. To lahko privede do fazne modulacije, ko mora membrana polnega razpona hkrati predvajati tudi visoke frekvence. Sonyjeva edinstvena tehnologija obdelave signala odpravi ta učinek ter zagotavlja bolj razločne visoke tone in lokaliziran zvok. Izboljšave moduliranih valovnih oblik zagotavljajo razločnost in preprečujejo popačenje zvoka.

Ta grafikon je zgolj za namen ponazoritve.
1. Stopnja 2. Nizko 3. Visoko 4. Frekvenca

Podarjeni nizki toni

DPri predvajanju nizkih frekvenc pogosto pride do popačenja zvoka (A). Pri zvočniškemu modulu HT-A5000 smo v ta namen uporabili Sonyjevo tehnologijo obdelave signala, ki omogoča dinamično predvajanje nizkih tonov pri kateri koli glasnosti (B).

Ponovno odkrijte najljubšo glasbo

S tehnologijo High-Resolution Audio lahko priljubljeno glasbo izkusite pri najvišji stopnji ločljivosti in natančnosti. Preizkusite 360 Reality Audio7 in doživite novo izkušnjo glasbe, ki vas z zvoki instrumentov in ločljivostjo popelje v središče izkušnje.

Brez izgube pri kakovosti slike

Prepustite se živahnim prizorom, polnih naravnih barv in globine. Vsa originalna kakovost slike, ki se predvaja prek zvočniškega modula HT-A5000, se ohrani, tako da se lahko popolnoma prepustite dogajanju v filmu. Tudi igre so veliko bolj razburljive in realistične, saj zvočniški modul HT-A5000 podpira najnovejše formate.

Uživajte v pristnih igrah in filmskih užitkih

Ko BRAVIA XR™ in PlayStation®5

povežete prek tega izdelka, lahko uživate v pristnih igrah in filmih z optimiziranimi nastavitvami slike, ki jih omogoča samodejni HDR z barvno preslikavo in samodejnimi slikovnimi načini za žanr.

Pridobite bolj poln in bogat zvok z brezžičnim globokotoncem in zadnjimi zvočniki

Z izbirnim brezžičnim globokotoncem lahko vgrajena globokotonca v zvočniškem modulu obvladujeta nizke zvoke in vokale z izbirnim brezžičnim globokotoncem, ki se osredotoča na zvok nižjih frekvenc. Dodajte naše izbirne brezžične zadnje zvočnike za še boljše kinematografsko doživetje z zvokom neposredno za vami.

Globokotonec SA-SW5

300 W nizkih, bogatih tonov, ki prihajajo iz 180 mm gonilnika s pasivnim zvočnikom.

Globokotonec SA-SW3

200 W zvoka iz kompaktnega globokotonca bass reflex z 160 mm gonilnikom.

Zadnji zvočniki SA-RS5

Širši prostorski zvok skupne zmogljivosti 180 W z navzgor usmerjenimi zvočniki.

Zadnji zvočniki SA-RS3S

Širši prostorski zvok skupne zmogljivosti 100 W.

Najboljše s Sonyjevimi televizorji

V kombinaciji s televizorji BRAVIA™ vam zvočniški modul HT-A5000 prinaša izjemno avdiovizualno izkušnjo z najboljšo kakovostjo slike in zvoka. Je popoln zvočniški modul za televizorje BRAVIA.

Pristno doživetje s tehnologijo Acoustic Center Sync BRAVIA

Ko ga povežete s televizorjem BRAVIA z Acoustic Center Sync, prevzameta zvočniški modul in televizor vlogo osrednjega zvočnika v sistemu za domači kino. Če modul povežete z izbirnimi brezžičnimi zvočniki, TV-zvočnik prevzame tudi vlogo osrednjega kanala z zvočniškim modulom kot del nastavitve 360 Spatial Sound Mapping. Zvok se tako natančno ujema z vsebino na zaslonu in ponuja pristno zvočno doživetje.

Zvok, ki se odlično ujema z dogajanjem

S tehnologijo Acoustic Center Sync boste slišali pogovor, ki prihaja z mesta, kjer lik stoji v prizoru. Dogajanje in zvok sta tako natančno usklajena za še pristnejše doživetje ob gledanju.

Zvok, ki se odlično ujema z dogajanjem

S tehnologijo Acoustic Center Sync boste slišali pogovor, ki prihaja z mesta, kjer lik stoji v prizoru. Dogajanje in zvok sta tako natančno usklajena za še pristnejše doživetje ob gledanju.

Preprosto upravljanje s televizorji BRAVIA

Z integriranim uporabniškim vmesnikom so nastavitve zvoka zvočniškega modula samodejno prikazane v meniju s hitrimi nastavitvami v televizorju BRAVIA za preprosto upravljanje funkcij, kot sta zvočno polje in glasnost

Položaj zvočniškega modula

Če imate televizor BRAVIA z večpozicijskim stojalom, lahko spremenite njegov položaj in diskretno namestite zvočniški modul HT-A5000 pod televizor.

Zasnova kocke z vsesmernim zvokom

Zvočniški modul HT-A5000 in izbirni zvočniki so zasnovani v okviru skupnega koncepta Omnidirectional Block. Prefinjeni zaobljeni robovi predstavljajo celovito kocko, ki prostor napolni z zvokom. Kombinacija materiala s teksturo poudari skladnost koncepta z okoljem dnevne sobe.

Uživajte v glasbi s celotno družino

Preprosto dostopajte do priljubljenih glasbenih storitev, kot je Spotify, ter pretakajte vse najljubše albume in sezname predvajanja s storitvijo Chromecast ali Apple AirPlay 2. Povabite družino in priredite zabavo.

Uživajte v glasbi s celotno družino

Preprosto dostopajte do priljubljenih glasbenih storitev, kot je Spotify, ter pretakajte vse najljubše albume in sezname predvajanja s storitvijo Chromecast ali Apple AirPlay 2. Povabite družino in priredite zabavo.

Povezava Bluetooth®

Tehnologija Bluetooth® omogoča brezžično pretakanje glasbe iz pametnega telefona in tabličnega ali prenosnega računalnika.

Pretakanje prek povezave Wi-Fi

Vzpostavite povezavo z internetom z vgrajeno povezavo Wi-Fi in pretakajte glasbo iz naprav v domačem omrežju.

Spotify Connect™

Z aplikacijo Spotify Connect™ v napravi, ki jo uporabljate za daljinsko upravljanje, lahko Spotify predvajate neposredno prek zvočnika.

Chromecast built-in

Glasbo, spletni radio in poddaje iz pametnega telefona, tabličnega ali prenosnega računalnika pretakajte v zvočno napravo. Dotaknite se gumba za prenašanje.

Apple AirPlay 2

Dajte glasbo in drugo vsebino v priljubljenih napravah Apple v skupno rabo z zvočniškim modulom. Vse to lahko naredite že s tapom.

Pristno doživetje vsega, kar imate radi

Pametni algoritem doda običajni filmski glasbi, posneti s prostorskim zvokom, zvok, usmerjen nad glavo, ter stereo zvok, s čimer je zagotovljeno potopno doživetje vseh zvočnih vsebin. Pritisnite gumb Immersive AE na daljinskem upravljalniku za aktiviranje.

Izklopljena funkcija Immersive AE

Vklopljena funkcija Immersive AE

Uživajte v glasbi s celotno družino

Preprosto dostopajte do priljubljenih glasbenih storitev, kot je Spotify, ter pretakajte vse najljubše albume in sezname predvajanja s storitvijo Chromecast ali Apple AirPlay 2. Povabite družino in priredite zabavo.

Uživajte v glasbi s celotno družino

Preprosto dostopajte do priljubljenih glasbenih storitev, kot je Spotify, ter pretakajte vse najljubše albume in sezname predvajanja s storitvijo Chromecast ali Apple AirPlay 2. Povabite družino in priredite zabavo.

Glasovni nadzor

Zvočniški modul je združljiv z napravami, ki podpirajo Pomočnika Google
in funkcijo Chromecast built-in, ter napravami, ki podpirajo storitev Amazon Alexa. HT-A5000 dodajte v skupino zvočnikov z Google Home in predvajajte glasbo, spremenite glasnost ali uporabite druge funkcije z glasbo.

Nastavitev v nekaj sekundah

Ko vzamete HT-A5000 iz embalaže, je skoraj že pripravljen za uporabo. Preprosto ga priključite, povežite s televizorjem prek povezave HDMI eARC in vklopite. USB, optični in analogni zvočni vhod, vhod in izhod HDMI (eARC) ter S-CENTER OUT za združljive modele BRAVIA zagotavljajo vse povezave, ki jih potrebujete za osupljivo doživetje prostorskega zvoka.

Značilnosti in funkcije

Podpira tehnologijo 360 Spatial Sound Mapping z izbirnimi zadnjimi zvočniki

S-Force PRO Front Surround in Vertical Surround Engine za večdimenzionalni zvok

Navzgor usmerjeni zvočniki, usmerjeni visokotonci, vgrajena globokotonca in trije sprednji zvočniki

Optimizacija zvočnega polja za preprosto nastavitev

Pretakajte svojo glasbo z brezžično povezljivost