Akcija!

Objektiv SONY SEL-20F18G FE 20 mm F1,8 serije G

#sel24f28

Garancija zadovoljstva

899,00

Na zalogi

ŠIROKOKOTNI OBJEKTIV EISA 2020–2021

Izjemna zmogljivost 20-mm objektiva G z F1,8

Izredno široke 20-mm perspektive, odlična ločljivost F1,8

Dva elementa AA (napredno asferična) v inovativni optični zasnovi kar najbolj zmanjšata odstopanje za čudovito ločljivost od roba do roba z najširšo zaslonko objektiva F1,8.

Kompakten in lahek za izboljšano mobilnost in uporabo

Napredno optično zasnovo, ki vključuje dva elementa AA, podpira natančen mehanski sistem v objektivu G, ki tehta le 373 gramov (13,2 oz). Majhnost in lahkost izboljšata mobilnost ob uporabi kompaktnih ohišij E, zato je dobro uravnotežen sistem idealen za uporabo s kardani ali pomožnimi držali. G FE 20 mm F1,8 je vsestranski objektiv, primeren za snemanje fotografij in videoposnetkov v najrazličnejših razmerah.

Gladka zameglitev ozadja naravnega videza

Poleg natančnega nadzora sferičnega odstopanja, ki vpliva na kakovost zameglitve ozadja, G FE 20 mm F1,8 vključuje tudi krožno zaslonko z 9 lopaticami, ki dopolni gladko in kremasto zameglitev ter naraven poudarke, kar so zaščitni znaki objektiva serije G.

Realistična upodobitev točkovnih virov

Dva elementa AA (napredno asferična) in trije elementi ED-stekla (izjemno nizka razpršitev) kar najbolj zmanjšajo sagitalni odsev, zato so točkovni svetlobni viri reproducirani natančno in brez razmazanih barv.

Linearni motorji XD – najv. hitrost AF, natančnost, sledenje

Linearna motorja XD (eXtreme Dynamic) sledita hitrim funkcijam najnaprednejših ohišij in izkoriščata prednosti polne hitrosti samodejnega ostrenja, natančnosti ter potenciala za sledenje pri zajemanju najbolj dinamičnih subjektov. Novi algoritmi nadzora skrbijo za tekoč pogon velike zasnove za ostrenje objektiva brez zakasnitve, zato je samodejno ostrenje odzivno, tiho, stopnjo vibriranja pa nizka.

Odlična zmogljivost snemanja od blizu, celo za sebke

Poleg 20-mm odlične goriščne razdalje za sebke ima objektiv še najmanjšo razdaljo ostrenja, le 0,19 metra (0,63 čevlja) ob uporabi načina samodejnega ostrenja in še manjšo najmanjšo razdaljo ostrenja 0,18 metra (0,59 čevlja) ob ročnem ostrenju. To je odlična izbira za uporabo kardana/držala, ne glede na to, ali snemate sebke ali druge objekte.

Gladko delovanje, visoka zanesljivost kompaktnega objektiva

Gumb za zaklep ostrenja, stikalo za način ostrenja, obroček za zaslonko in drugi kontrolniki so zasnovani za enostavno in tekoče delo. Nadomestne funkcije za posamezne potrebe je mogoče dodeliti gumbu za zaklep ostrenja prek menijskih nastavitev v ohišju. Premaz iz fluora na sprednjem objektivu preprečuje zadrževanje vode in umazanije, objektiv pa je odporen proti prahu in vlagi za zanesljivo uporabo v zahtevnih razmerah na prostem.

Konfiguracija objektiva

Brezhibna zasnova objektiva Sony G poudarja natančno usklajenost visoke ločljivosti in izjemne zameglitve ozadja, ki poudarita umetnikovo vizijo.

[1] Napredne asferične leče (leča AA) [2] ED-steklo (izjemno nizka razpršitev)

Diagram MTF

MTF označuje, kako dobro objektiv reproducira fine podrobnosti, merjene kot dosežena stopnja kontrasta med natančno razmaknjenimi vrsticami.
[1] Kontrast (%) [2] Razdalja od optičnega središča objektiva (mm)
[3] Najširša zaslonka [4] Zaslonka F8 [5] Prostorska frekvenca
[6] 10 parov vrstic/mm [7] 30 parov vrstic/mm [8] Radialne vrednosti
[9] Tangentalne vrednosti

Prednosti Sonyjevih objektivov za snemanje videoposnetkov

Preberite več o štirih edinstvenih prednostih uporabe Sonyjevih objektivov serije E za snemanje videoposnetkov. Kombinacija Sonyjevih objektivov in kamer izboljša vašo izkušnjo z ustvarjanjem videoposnetkov.

VEČ INFORMACIJ

Funkcije objektiva

1. Obroček za ostrenje / 2. Gumb za zaklep ostrenja / 3. Obroček za zaslonko / 4. Stikalo za način ostrenja / 5. Oznaka zaslonke
6. Stikalo za preklapljanje zaslonke

Združljivost z objektivom G FE 20 mm F1,8

Za več informacij o združljivosti objektiva in ohišja sledite spodnji povezavi.

KLIKNI ZA VEČ INFORMACIJ

Značilnosti

VIzredno širokokotni glavni objektiv G

Linearni motor XD je izjemno odziven in se ponaša z nizko stopnjo tresljajev, zato je samodejno ostrenje hitro, natančno in tiho

Dva elementa AA in tri Ed-stekla za visoko ločljivost na celotnem območju slike

Sonyjeva plast Nano AR odpravlja odsev in bleščanje

Gumb za zaklep ostrenja in druge funkcije podpirajo profesionalne potrebe pri fotografiranju

NAJMANJŠA RAZDALJA OSTRENJA
0,19 m (AF), 0,18 m (MF) (0,63 čevlja (AF), 0,59 čevlja (MF))

NAJVEČJE RAZMERJE POVEČAVE (X)
0,20 (AF), 0,22 (MF)

PREMER FILTRA (MM)
67

TEŽA
373 g (13,2 oz)

Nastavek objektiva

TIP senzorja

Lastnosti objektiva

Goriščnica

Tehnologija