Objektiv serije E SONY SEL-1670Z zoom E 16–70 mm F4 ZA OSS Zeiss

#SEL1670Z

Garancija zadovoljstva

1.049,99

Na zalogi

Kompakten objektiv z zoomom ZEISS za vse priložnosti

Lahki objektiv z zoomom srednjega razpona odlikujeta priznana optična zmogljivost ZEISS in stalna najširša zaslonka F4 za vrhunsko zmogljivost po celotnem razponu zooma. Objektiv je zaradi linearnega motorja za tekoče in tiho delovanje ter odzivnega samodejnega ostrenja idealen za snemanje videoposnetkov in fotografij v različnih razmerah. Vgrajen ima optični stabilizator slike SteadyShot.

Združljivo z Vario-Tessar T* E 16–70 mm F4 ZA OSS

Vzorčne fotografije

Kompakten in vsestranski objektiv z zoomom kakovosti ZEISS

Kompakten in priročen objektiv z zoomom srednjega razpona z vrhunsko optiko ZEISS in premazom T* za fotografiranje različnih predmetov in v različnih razmerah.

Prefinjena optika zagotavlja osupljive slike

Štirje asferični elementi, vključno z naprednim asferičnim, v kombinaciji s steklenim elementom ED zagotavljajo osupljivo upodabljanje po celotnem razponu zooma.

Stalna osvetlitev pri vsaki povečavi

Najširša zaslonka F4 pri vseh goriščnih razdaljah omogoča povečavo in fotografiranje pri vsaki zaslonki brez spreminjanja nastavitev osvetlitve ali globinske ostrine.

Vedno ostro in jasno

Optični stabilizator slike SteadyShot odpravlja tresenje fotoaparata, ki pri fotografiranju iz roke lahko povzroči zamegljeno sliko, kar zagotavlja ostre in jasne nočne prizore ter posnetke v zaprtih prostorih pri šibki svetlobi.

Konfiguracija objektiva

Legendarna kakovost ZEISS je izdelana in umerjena posebej za Sonyjeve izdelke za fotografijo. Premaz T* zagotavlja vrhunsko upodabljanje in kontrast.

Diagram MTF

Sistem MTF (funkcija prenosa modulacije) opisuje, kako dobro objektiv reproducira fine podrobnosti, ki so merjene kot dosežena stopnja kontrasta med natančno razmaknjenimi linijami.

Značilnosti

  • Vario-Tessar® T* E 16–70 mm F4 ZA OSS (SEL1670Z) – Predstavljamo vam SEL1670Z: objektiv za vsako priložnost. Lahek in vsestranski zoom srednjega razpona odlikujeta priznana optična zmogljivost ZEISS in stalna zaslonka F4, ki zagotavljata najpodrobnejšo sliko po celotni goriščni razdalji.
  • Izdelek družbe ZEISS – Družba ZEISS AG, ki je bila ustanovljena leta 1846, je legendaren proizvajalec optike za fotoaparate. Njihovi objektivi slovijo po izjemnih jasnosti, svetlosti, ločljivosti in kontrastu. SEL1670Z ima priznano protiodsevno plast Zeiss T*, ki zmanjšuje odseve in bleščanje za jasne in čiste slike.
  • Kompaktna zasnova, neprekosljiva kakovost – Napredni asferični objektivi (AA) optimirajo kakovost slike in omogočajo uporabo manjših objektivov.
  • Tekoča zameglitev – Ta objektiv ima namesto standardne mnogokotne zaslonke krožno zaslonko s 7 ploščicami, ki zagotavlja naravnejše in bolj uravnotežene učinke zameglitve ozadja.
  • Prefinjena optična zmogljivost – Steklo z izjemno nizko razpršitvijo (ED) zagotavlja vrhunski kontrast, ločljivost in barve, napredni asferični (AA) in asferični elementi objektiva pa odpravljajo motnje.
  • Hitro samodejno ostrenje – Notranji mehanizem za ostrenje zagotavlja nespremenjeno dolžino objektiva, kar omogoča enostavno upravljanje, hitro samodejno ostrenje in kratko najmanjšo razdaljo ostrenja. Navoj za filter na sprednjem delu objektiva se ne vrti, kar je pomembno pri uporabi polarizacijskega filtra.

Nastavek objektiva

TIP senzorja

Lastnosti objektiva

Goriščnica

Tehnologija