Akcija!

Objektiv serije A SONY SAL-20F28 20 mm F2,8

Garancija zadovoljstva

769,99 731,49

ali

€30,48 x 24

Na zalogi

Širok 94-stopinjski zorni kot pri fotoaparatih 35 mm polnega formata. Natančna korekcija za naravno perspektivo. Učinkovito odpravljanje barvnega odstopanja po celotnem razponu ostrenja. Mehanizem za ostrenje v zadnjem del za odzivno samodejno ostrenje. Krožna zaslonka s 7 ploščicami za privlačne učinke zameglitve.

  • 20 mm F2,8 s širokim kotom – Objektiv s fiksno goriščno razdaljo in učinkovito korekcijo je idealen za fotografiranje pokrajine ali arhitekture, saj slike zajame s poudarjeno perspektivo in najmanj šumov.
  • Poslovite se od zamegljenih posnetkov – Objektiv uporabljajte s fotoaparatom Sony s tehnologijo SteadyShot™ INSIDE ter iz roke tudi med povečavo snemajte tekoče in nezamegljene posnetke.
  • Tekoča zameglitev – Ta objektiv ima namesto standardne mnogokotne zaslonke krožno zaslonko s 7 ploščicami, ki zagotavlja naravnejše in bolj uravnotežene učinke zameglitve ozadja.
  • Prefinjena optična zmogljivost – Objektiv z učinkovito izravnavo popačenja zagotavlja optimalno jasno sliko, plasti na objektivu pa odpravljajo notranje odboje svetlobe.
  • Hitro samodejno ostrenje – Mehanizem za ostrenje v zadnjem delu odpravlja gibanje ohišja objektiva, kar omogoča kompaktnejšo zasnovo, odzivnejše samodejno ostrenje in krajšo najmanjšo razdaljo ostrenja.

Nastavek objektiva

Serija A

TIP senzorja

Full Frame

Lastnosti objektiva

Fiksni objektivi

Goriščnica

Širokotni

Tehnologija

Sony Lens