Akcija!

Digitalni diktafon SONY ICD-UX570 serije UX

Uživajte v mogočnih zvokih na poti. EXTRA BASS™ izboljša ritem glasbe, ojačevalnik moči 4 x 55 W pa zagotovi vso potrebno glasnost. Zlahka pretakajte glasbo iz svojega telefona in oblikujte zvok z 10-pasovnim izenačevalnikom.

#icdux570 #icd

Garancija zadovoljstva

108,99

Na zalogi

Zmanjšajte šum iz ozadja s samodejno funkcijo diktafona 

Želite posneti nek govor? Preklopite na samodejno funkcijo diktafona, ki optimizira nastavitve snemanja zvoka za glasovne frekvence. Posnetek, ki ga tako dobite, je čistejši in z manj šuma iz ozadja, manjša pa je tudi možnost izgube zvoka zaradi neustreznih nastavitev mikrofona.

S funkcijo časovnega skoka se pomaknite na želeno točko

Na voljo je tudi preskakovanje z dolgimi odseki. S funkcijo časovnega skoka, ki vam omogoča, da preskočite 10 % skupnega časa predvajanja posnetka, lahko enostavno najdete pomembne odseke s srečanja, seminarja ali predavanja.

Povečajte zmogljivost s funkcijo normalizacije predvajanja

S funkcijo normalizacije predvajanja lahko jasno slišite zvok, tudi če ste nehote posneli zvok, ki je precej tih. Poveča amplitudo snemanja do najvišje ravni, ne da bi bila ogrožena kakovost zvoka.

Z zvokom sinhronizirana osvetlitev za popestritev razpoloženja

Opazujte premikanje glasbe z lučmi, ki se spreminjajo in utripajo v ritmu glasbe.

S funkcijo samodejnega snemanja glasbe je zvok boljši 

Funkcija samodejnega snemanja glasbe optimizira nastavitve snemanja zvoka za glasbene frekvence. Zmanjša vpliv napak pri snemanju zaradi napačnih nastavitev občutljivosti mikrofona, zato je zvok jasen ter visokokakovosten.

Širša in svetlejša LED-lučka za snemanje

S serijo UX570 vam ni treba razmišljati o tem, ali snemate ali ne, kadar je to potrebno. Širša in svetlejša LED-lučka vas jasno opozori nato, da snemate.

Neposredna priključitev USB za hiter prenos datotek

Prenos datotek v računalnik ali iz njega je hiter in priročen. Preprosto priključite serijo UX570 neposredno na prosta vrata USB in že imate na voljo takojšnjo povezavo – kabla USB sploh ne potrebujete.

Zajemanje oddaljenih ali tihih zvokov z mikrofonom S

Zaradi visoke občutljivosti mikrofona S z manj šuma lahko zdaj posnamete šibke zvočne vire, ne da bi zraven posneli še odvečni šum iz ozadja. Celo žvrgolenje ptic v daljavi je mogoče posneti v naravnem in jasnem zvoku.

Iskanje brez nepotrebnih sitnosti

S serijo UX570 je iskanje želene točke predvajanja enostavnejše. Preskakovanje s kratkimi odseki je izjemno hitro s funkcijo hitrega iskanja, s katero se lahko vrnete za 3 sekunde nazaj ali za 10 sekund naprej že z enim klikom gumba.

Jasen ogled na velikem zaslonu OLED

Na velikem zaslonu je posnetke še lažje zagnati, pregledovati ali upravljati.

Razširite pomnilnik z režo za kartico micro SD

Serija UX570 ima 4 GB vgrajenega pomnilnika, zato omogoča snemanje v obliki mp3 z vsebino do 59 ur s hitrostjo 128 kb/s (STEREO). Poleg tega lahko z združljivimi pomnilniškimi karticami pomnilnik še povečate. Kartica microSDHC ponuja skupaj do 32 GB prostora, kartica microSDXC pa izjemnih 64 GB ali več.

Značilnosti

Z izjemno občutljivim mikrofonom S snemajte v formatu mp3/LPCM
Do 4 GB vgrajenega pomnilnika, ki ga lahko razširite s karticami microSD (SDHC/SDXC)
Samodejno snemanje zvoka zmanjša šum iz ozadja
Vgrajena neposredna povezava USB za enostavno povezavo z računalnikom
Vgrajena litijeva baterija s 3-minutnim hitrim polnjenjem za 1 uro snemanja

Avdio Snemalniki

,