Bluetooth® zvočnik Sony SRS-RA5000 s povezavo WiFi

Predviden rok dobave 3 tedne

#srsra5000

Garancija zadovoljstva

549,99

Na zalogi

SRS-RA5000

Glasba, ki vas obdaja z vseh strani

Vrhunski brezžični zvočnik SRS-RA5000 z ambientalnim zvokom, ki zapolni prostor, bo spremenil vaše doživetje ob poslušanju glasbe doma.

.

Kaj je ambientalni zvok, ki zapolni prostor?

Ambientalni zvok, ki zapolni prostor, je popoln spremljevalec, ne glede na to, ali berete, kuhate, delate oziroma se pogovarjate s prijatelji. Podobno kot glasba v ozadju v vaši priljubljeni kavarni je tudi ta zvok umirjen in nemoteč ter razpršen vodoravno in navpično za ustvarjanje prijetnega vzdušja v vseh prostorih doma.

360 Reality Audio ali Immersive Audio Enhancement

Posnetki 360 Reality Audio vključujejo podatke o lokaciji tridimenzionalnega zvoka, s čimer zagotavljajo vrhunski ambientalni zvok, ki zapolni celoten prostor. Nič hudega, če ti podatki niso na voljo. Z učinkovitim, edinstvenim Sonyjevim algoritmom Immersive Audio Enhancement se vaši priljubljeni stereo posnetki predvajajo v ambientalnem zvoku, ki zapolni vsak kotiček prostora.

Odkrijte 360 Reality Audio

S sedmimi pogonskimi enotami boste zagotovo zaslišali razliko

Trije navzgor usmerjeni zvočniki razpršijo glasbo navpično, trije stranski zvočniki pa vodoravno. Dopolnjuje jih nizkotonec, ki zapolni prostor z bogatimi in globokimi nizkimi toni.

Oglejte si sestavne dele zvočnika SRS-RA5000

Pametna in preprosta uporaba

Zvočnik RA3000 zaradi enostavne nastavitve in uporabe dopolnjuje vaš slog tako brezhibno, kot se prilega vašemu domu.

Brezžični zvok s tehnologijo Bluetooth®

S tehnologijo Bluetooth®[ seznanite zvočnik in pametni telefon ali tablični računalnik ter začnite brezhibno pretakati svojo glasbeno zbirko.

Povezljivost Wi-Fi

S povezavo Wi-Fi prek zvočnika dostopate do priljubljenih internetnih storitev za pretakanje, v telefonu pa nadzirate seznam predvajanja.

Združljivo z aplikacijo Spotify Connect™

Z aplikacijo Spotify Connect™ v napravi, ki jo uporabljate za popolno daljinsko upravljanje, lahko Spotify predvajate neposredno prek zvočnika.

Chromecast built-in

Glasbo, spletni radio in poddaje iz pametnega telefona, tabličnega ali prenosnega računalnika pretakajte v zvočno napravo. Dotaknite se gumba za prenašanje.

Glasba v več prostorih

RA3000 lahko preprosto dodate v skupino zvočnikov v aplikaciji Google Home ali Amazon Alexa. Z aplikacijo ali prek zvočnika Pomočnika lahko predvajate različne skladbe v posameznih prostorih hiše ali pa isto glasbo v vseh prostorih.

Glasovni nadzor

Ali imate napravo z vgrajeno aplikacijo Pomočnik Google ali Alexa? V takem primeru jo lahko uporabite za glasovno upravljanje zvočnika RA3000. RA3000 dodajte v skupino zvočnikov z aplikacijo Google Home ali Amazon Alexa, nato pa enostavno povejte, kaj želite narediti – predvajati glasbo, spremeniti glasnost ali uporabiti številne druge funkcije.

Prilagodite nastavitve v aplikaciji Sony |Music Center

Prenesite aplikacijo Sony | Music Center v pametni telefon in brezžično upravljajte glasbo. Poleg izbire seznamov predvajanja ali uvrščanja naslednje skladbe v čakalno vrsto lahko prilagodite tudi nastavitve, kot je izenačevalnik.

Samodejna prilagoditev glasnosti

Nekatere skladbe so lahko preglasne, druge pa pretihe, zato morate morda nenehno nastavljati glasnost. RA3000 reši težavo tako, da analizira posamezne skladbe in jih predvaja z enakomerno glasnostjo, zato vam ni treba niti migniti s prstom

Brezžična povezava s televizorjem

Želite izboljšati zvok v TV-ju? Združljivi TV BRAVIA® prek Bluetooth® brezžično pošlje zvok v RA5000 za še vznemirljivejše doživetje ob gledanju. Krajša zakasnitev pomeni, da je zvok, ki ga slišite, natančno sinhroniziran z vsebino, prikazano na zaslonu.

Umerjanje zvoka

RA5000 lahko ne glede na to, kam ga postavite, z notranjim mikrofonom in edinstvenim Sonyjevim algoritmom umerite za optimalno doživetje zvoka. Enostavno pridržite tipko Immersive Audio Enhancement na ohišju, da zaženete umerjanje zvočnika RA5000.

Podpira zvok visoke ločljivosti

Z zvokom visoke ločljivosti, ki presega kakovost nosilcev zvoka CD, slišite tudi najbolj fine odtenke zvoka studijske kakovosti. Strast do glasbe združuje vse sestavne dele od signala do zvočnika, zato se zdi, da izvajalec nastopa pred vami.

Značilnosti

Novo doživetje ob poslušanju glasbe doma z zvočnikom SRA-RA5000, vrhunskim brezžičnim zvočnikom za ambientalni zvok, ki zapolni prostor.

Ambientalni zvok, ki zapolni prostor

Izboljšava pristnega zvoka

Preprosto pretakanje glasbe prek povezave Wi-Fi ali Bluetooth®

Samodejna prilagoditev glasnosti ohrani dosledne ravni glasnosti vseh skladb

Samodejno umerjanje zvoka za preprosto nastavitev