Akcija!

Bose zvočnik S1 Pro+ sistem (z baterijo)

Bose S1 Pro+ Multi-Funkcionalen je novi, aktivni zvočniški sistem z odličnim zvokom, narejen za glasbenike, DJ-je, tiste ki potrebujejo brezžično povezavo z instrumentom in vsakogar, ki potrebuje močan prenosni zvočnik.

Garancija zadovoljstva

699,95

Na zalogi

Izbor dodatkov (15% popusta ob nakupu zvočnika)

Bose S1 Pro+ brezžični oddajnik za instrumente

Bose S1 PRO+ brezžični oddajnik za mikrofon XLR

Bose baterija za S1 Pro+ zvočnik

Ni na zalogi

Bose prevleka za S1 PRO+ zvočnik

Zaščitna prevleka za BOSE S1 PRO+

GLASEN IN ZMOGLJIV

ROČAJ ZA ENOSTAVNO PRENAŠANJE

VGRAJEN 3-KANALNI MIKSER

4 MOŽNOSTI POSTAVITVE
DO 11 UR DELOVANJA

DODATNI BREZŽIČNI PRIBOR

UPRAVLJANJE Z BOSE MUSIC APLIKACIJO

BLUETOOTH PRETAKANJE VSEBIN

USTVARJAJTE PREMIČNO GLASBO

Glasbeniki pretvarjajo zvok v nekaj več. Tako nam spodnesejo tla. Prisilijo nas k poplesavanju, poskakovanju in petju in pustijo vtise, ki ne izginejo še dolgo potem ko se skladba konča. Ta sposobnost navdiha je razlog, zakaj je S1 PRO+ brezžični zvočnik primeren zate. Je zmogljiv, prenosen, vse-v-enem zvočnik za nastope v živo.

Zmogljivost PRO ZVOKA

Zaradi boljše zmogljivosti je S1 Pro+zvočnik celo glasnejši kot njegov predhodnik. Zato lahko vi ustvarite atmosfero vedno, ko ga prinesete s seboj na nastop.

Vgrajeni tri kanalni mikser vam omogoča ojačanje:

 • Kanal 1 in 2 za mikrofone in inštrumente
 • Kanal 3 za Bluetooth pretakanje ali AUX priključek

Prinesite ga SEM. TJA. KAMORKOLI.

Zaradi ročaja za prenašanje je prenašanje enostavno, iz avta na pločnik, v lokal – lahko je lokalni pub ali sosedov vrt. Ali pa nastopite na obeh lokacijah, ta prenosni zvočnik ponuja do 11 ur delovanja na baterijo.*

Zvok za VSAK PROSTOR

Štiri možnosti postavitve in samodejna ekvalizacija, ki zazna postavitev zvočnika in popravi nastavitve, vam omogočata, da ste pripravljeni na nastop na katerikoli lokaciji.

NAGIB NAZAJ

POKONČNA POSTAVITEV

NA STOJALU

MONITORSKA POSTAVITEV

Plug & play – BREZ ŽIC

Pustite kable v torbi, poenostavite nastavitve in se prosto gibajte med nastopom, ko dodate brezžične radiofrekvenčne oddajnike mikrofonom in/ali inštrumentom (na voljo kot dodatna oprema).

Vse kar potrebujete za vrhunski nastop

Sprehajajte se po nastavitvah glasnosti, visokih in nizkih tonov za vsak kanal posebej in dostopajte do ToneMatch prednastavitev in nastavitev reverba za kanal 1 in kanal 2. Spremenite položaj in OLED zaslon se bo samodejno prilagodil.

Avdio inženir v vašem žepu

Upravljajte ta profesionalni Bluetooth zvočnik z Bose Music aplikacijo, dostopajte do kompletne knjižnice prednastavitev ToneMatch in preverjajte Bluetooth povezave.

Pomešajte delo in zabavo

V pavzah med nastopi pretakajte glasbo s pametnega telefona in dodajte profesionalni zvok zabavi. S1 Pro+ zvočnik je naš najmočnejši Bluetooth zvočnik za domače zabave. In če vaši prijatelji mislijo, da pojejo bolje od vas, enostavno priključite mikrofon, zavrtite karaoke in jih prepričajte, da se motijo.

Karakteristike

Kaj v pakiranju:

 • S1 Pro+ brezžični zvočnik z baterijo
 • Napajalni kabel
 • Navodilo za uporabo
 • Navodilo za takojšen začetek uporabe

Dimenzije/teža

Zvočnik: 33.2 cm H x 23.8 cm W x 27.9 cm D (6.5 kg)

Material

Aluminij / Polypropilen

Vhodi / Izhodi

 • Dva balansirana/nebalansirana ¼” XLR combo vhoda
 • TRS ¼” AUX vhod
 • 3.5 mm AUX vhod
 • XLR linijski izhod
 • USB-C priključek za posodabljanje programske opreme

Baterija

Zmogljivost baterije: do 11 ur

Polnjenje baterije: USB-A priključek

Vrsta baterije: akumulatorska Li-Ion

*Kot pri vseh napravah, ki delujejo na baterije, je trajanje baterije odvisno od številnih dejavnikov. To vključuje vrsto vsebin, ki se predvajajo, glasnost predvajanja in temperaturo okolice. Bose S1 Pro+ zvočnik je bil podvržen najstrožjim testiranjem, ki jamčijo, da zvočnik z enim polnjenjem deluje do 11 ur med predvajanjem glasbe pri sobni temperaturi, s pretakanjem glasbe s Spotify Global Top 50, pri glasnosti, ko omogoča pogovor v zaprtem prostoru. Glasbenik/kantavtor pri publiki do 100 oseb in nastopu v zaprtem prostoru lahko pričakuje do 5 ur ali več delovanja pri glasnosti, običajni za nastope.

Bluetooth

Doseg: do 9 m (30 ft)
Verzija: 5.0

Pogosta vprašanja

Kaj razlikuje Bose S1 Pro+ brezžični PA zvočnik od drugih PA zvočnikov?

S1 Pro+ je najnovejši vse-v-enem glasbeni sistem – zvočnik, monitor, ojačevalnik in primarni glasbeni sistem. Več različnih postavitev, podprtih s samodejno ekvalizacijo omogoča najboljši zvok v vsakem trenutku. Z vgrajenim 3-kanalnim mikserjem, reverbom  in Bluetooth povezljivostjo skupaj z vgrajenimi brezžičnimi sprejemniki je S1 Pro+  pripravljen kamorkoli greste.

Kako pripravim sistem?

 • Izberite postavitev zvočnika glede na namen uporabe
 • Priključite napajalni kabel ali ga napajajte z baterijo
 • Vklopite zvočnik in nastavite glasnost
 • Priključite avdio izvor s pomočjo kabla ali brezžičnega oddajnika (na voljo kot dodatna oprema). Če uporabljate mikrofon ali kitaro, nastavite ToneMatch stikalo na pravilno pozicijo, ki jo v nadaljevanju lahko prikličete tudi z Bose Music aplikacijo.

Katera je najboljša postavitev zvočnika S1 Pro+?

Vsestranski S1 Pro+ sistem deluje v 4 različnih postavitvah, nastavite pa  ga  glede na namen uporabe.

Dvignjena površina
Postavite S1 Pro+ na primerno dvignjeno površino. To omogoča enakomerno in jasno razporeditev zvoka med občinstvo in zagotavlja poslušalcem uživanje v popolnem frekvenčnem obsegu zvočnika.

Nagnjen nazaj
Za nastope, kjer je občinstvo zelo blizu nastopajočega, postavite zvočnik, tako, da je nagnjen nazaj. Za najboljši rezultat se postavite ali usedite ob zvočnik in tako omogočite neoviran pretok zvoka do občinstva.

Monitor zvočnik
Če uporabite zvočnik S1 Pro+ kot monitor zvočnik, ga postavite na tla horizontalno, pred nastopajočega in ga usmerite vanj. Nagnite ga nazaj na stranski rob. Zavrtite Bose logo v nasprotni smeri urnih kazalcev da bo usklajen z lego zvočnika.

Zvočnik na stojalu
En ali dva S1 Pro+ zvočnika postavite na stojala (dodatna oprema). Taka postavitev je primerna za splošno ozvočenje.

Kakšna je funkcija Auto EQ?

Auto EQ (samodejna ekvalizacija) s pomočjo senzorjev zazna način postavitve zvočnika in optimizira zmogljivost zvočnika. Ko je zvočnik enkrat nameščen v izbrani položaj sistem optimizira krivuljo ekvalizacije in maksimira kakovost zvoka.

Ali je S1 Pro+ zvočnik primeren za mobilne DJ-je?

Da. Izboljšana prenosljivost, enostavna namestitev in profesionalna kakovost zvoka omogoča zvočniku S1 Pro+ uporabo v različne namene kot majhen PA zvočnik: DJ-ji, lokalni dogodki, športne prireditve, poslovne prezentacije ali kjerkoli, kjer je zahtevana visoka kakovost zvoka in enostavno rokovanje.

S1 Pro+ odlikuje tudi Bluetooth pretakanje z enostavnim povezovanjem samo z eno tipko. ¼” TRS vhod in 3,5 mm vtikač omogočata priključitev zunanjih virov kot npr. DJ mešalko, prenosni računalnik, CD predvajalnik ali druge prenosne naprave. Ko želite objaviti sporočilo samo priključite dinamični ročni mikrofon v enega od vhodov za mikrofon ali inštrument.

Za DJ aplikacije in stereo zvok priporočamo uporabo dveh S1 Pro+ sistemov. Dodatno lahko en S1 Pro+ sistem priročno uporabite kot satelitski sistem za malo večje DJ dogodke.

Kakšne so prednosti vgrajenega ToneMatch procesiranja?

Če uporabljate akustično kitaro ali dinamični ročni mikrofon vam ToneMatch omogoča, da z ekvalizacijo zvok čim bolj približate originalu.

Koliko kanalov ima S1 Pro+ sistem?

Tri. S1 Pro+ sistem ima dva zmogljiva kanala, ki sta namenjena govoru in živi glasbi in en kanal, ki je namenjen predvajanju posnetkov s pomočjo Bluetooth pretakanja ali vira, priključenega na ¼”TRS ali 3,5 mm vtičnico.

Ali ima sistem S1 Pro+ analogni avdio izhod za razširitev?

Da. S1 Pro+ ima XLR balansiran linijski izhod za prenos master signala na drug S1 Pro+ sistem ali avdio konzolo.

Ali so S1 pro+ sistemi kompatibilni z T4S in T8S Tonematch mešalkami?

Da. Seveda pa boste potrebovali dodaten ToneMatch napajalnik za delovanje mešalke. Za glasbene nastope, ki zahtevajo dostop do naše najbolj napredne knjižnice za oblikovanje zvoka, polnega nabora studijskih efektov, dinamičnega procesiranja in povečanje števila vhodov/izhodov so ToneMatch mešalke priporočena izbira.

Za uporabo T4S/T8S ToneMatch mešalke z S1 Pro+ sistemom povežite master izhod ToneMatch mešalke z vhodom 1 ali 2 na S1 Pro+ zvočniku. Prilagodite glavni nivo glasnosti na ToneMatch mešalki na najmanj 50% in uporabite gumb za nastavitev vhodne glasnosti na S1 Pro+ zvočniku za nastavitev na željeno glasnost.

Kako lahko izkoristim prednost inštrumentov ali drugih naprav, ki predvajajo stereo zvok?

En S1 Pro+ sistem lahko združi zvok dveh kanalov in ozvoči prostor z enim zvočnikom. Za inštrumente ali posneto glasbo, kjer je stereo zvok pomemben, lahko uporabite dva S1 Pro+ zvočnika za stereo zvok.

Kako je možno zagotoviti tako visoko kakovost zvoka s tako majhnim sistemom?

V procesu načrtovanja je bilo veliko pozornosti namenjeno cilju, da se zagotovi, da zvočniki in elektronika delujejo kot en integriran sistem. To je omogočilo S1 Pro+ sistemu izjemno učinkovitost in maksimalni akustični izkoristek, hkrati pa ohraniti majhno ohišje.

Ali je zvočnik S1 Pro+ vodoodporen?

Ne. Zvočnik S1 Pro+ ni vodoodporen.

Ali lahko povežeum zunanji bas zvočnik kot npr. Bose Sub1 ali Bose Sub2 modul z S1 Pro+ zvočnikom

Da. Funkcijo Sub EQ lahko uporabite s katerim koli aktivnim nizkotonskim zvočnikom, vendar priporočamo uporabo Bose Sub1 ali Sub2 aktivnih bas zvočnikov. S1 Pro+ vsebuje nastavitev Sub EQ ki deluje kot kretnica, ki optimizira sistemsko ekvalizacijo za primere, ko je na izhod LINE OUT priključen aktivni bas zvočnik. Ko enkrat uporabite to funkcijo, ostane vklopljena dokler je ne izklopite ali ugasnete zvočnika. Za podrobnosti, kako povezati S1 Pro+ sistem s Sub1 ali Sub2 aktivnim bas modulom, si oglejte Navodilo za uporabo Sub1 ali Sub2 bas zvočnika. Obiščite Bose Portable PA podporno stran na spletu.

Kje na odru je najbolje postaviti S1 Pro+ zvočnik?

Postavitev S1 Pro+ zvočnika je zelo prilagodljiva. Za najboljši zvok, tako za občinstvo kot tudi izvajalca je postavite sistem direktno za izvajalcem ali  nekoliko vstran a še vedno za izvajalcem.

Ali ima S1 Pro+ zvočnik univerzalni napajalnik, tako da ga lahko uporabimo v katerem koli omrežju?

Da. S1 Pro+ zvočnik ima univerzalni napajalnik za napetost od 100 V do 24 V. Sistemu je priložen ustrezen napajalni kabel glede na regijo, kjer je bil sistem kupljen

Kaj je funkcija Insert Mode in kako jo uporabimo?

Ko brezžični oddajnik povežete s kanalom, ki ima Insert nastavitev na Auto, postane 6.35 mm (1/4” TRS) vhod serijski vhodni kanal (znan tudi kot zanka za efekte). Različne enote za efekte ali pedale lahko priključite na ta vhod s pomočjo kabla, inštrument ali mikrofon pa povežete brezžično.

Opombe:

 • Povezovalni kabel (6.35 mm ali ¼” TRS na dvojni 6.35 mm ali ¼” TRS) je potreben za povezavo enote za efekte z vhodom zvočnika. Kabel lahko nabavite pri lokalnem ponudniku opreme za glasbenike.
 • Ne povezujte inštrumenta ali drugega avdio vira na vhod s pomočjo 6.35mm (1/4” TRS) kabla če je na ta kanal povezan brezžični oddajnik. To preprečuje hkratno predvajanje vsebin preko žične in brezžične povezave.

Kaj je Live Stream način?

Live Stream način omogoča sistemu, da je prepoznan kot avdio vmesnik če ga povežete z računalnikom z USB-C kablom. To vam omogoča nastop v živo preko spleta ali direktno snemanje na digitalno avdio delovno postajo (DAW).

Ko je vključen Live Stream način, sistem posreduje dual mono signal ali miks kanalov 1, 2 in 3 povezanemu računalniku. V tem načinu se gumba za uravnavanje glasnosti po kanalih zvočnika obnašata kot gumba za Fader efekt na mešalki. Z nastavitvijo glasnosti bodisi s kontrolnimi gumbi ali Bose Music aplikacijo nastavite glasnost posameznega kanala v okviru miksa, ki ga prenašate v računalnik.

Monitor kontrola glasnosti vpliva na glasnost kanala 3 in vam omogoča upravljanje Master glasnosti zvočnikov sistema ne da bi to vplivalo na računalniški miks. Ko enkrat vključite Live Stream način, ta ostane vključen dokler ga ne izključite ali izklopite zvočnika.

Ali lahko S1 Pro+ brezžični sistem uporabljamo skupaj s katerim od L1 sistemom?

Da. Vsi sistemi si lahko delijo isti oder. L1 Compact in L1 Model II sistema imata daljše radiatorje kot S1 Pro+, zato lahko projicirata zvok v večjo globino in z manjšo izgubo glasnosti kot manjši radiator, ki ga ima zvočnik S1 Pro+.

Kako deluje Bose Music aplikacija z S1 Pro+ sistemom?

Z uporabo aplikacije lahko upravljate sistem na daljavo, upravljate nastavitve in dostopate do ekskluzivnih funkcij kot so ToneMatch prednastavitve, upravljanje reverba in izklop zvoka, shranjene scene in Dual Wireless pretakanje. Če ste že ustvarili Bose Music račun za kateri drug Bose izdelek, si oglejte poglavje ”Dodajanje sistema na obstoječi račun”.

Kaj pomeni Dual Wireless Streaming (pretakanje)?

Funkcija Dual Wireless Streaming (pretakanje), dostopna v aplikaciji Bose Music vam omogoča istočasno predvajanje avdia (izbrisan i) z zvočnika in druge kompatibilne Bose naprave, v stereo ali dual mono načinu. Do te funkcije dostopate v meniju ”Nastavitve”.

Kompatibilni sitemi so:

 • Bose S1 Pro+ Wireless PA System
 • Bose L1 Pro8 & L1 Pro16 Portable Line Array System
 • Bose L1 Pro32 Portable Line Array
 • More systems may be added periodically.

Občasno bo lahko dodano še več sistemov.

Kakšna je garancijska doba za S1 Pro+ sistem?

Bose S1 Pro+ PA zvočnik ima omejeno dveletno garancijo.

S1 PRO + all in one PA system

Bose zvočniki