Bose Sistem F1 (Model 812 array in Subwoofer) črn

Garancija zadovoljstva

2.374,00

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 56,89 €
Vaš mesečni obrok
+ 150 € polog
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
48 x 56,89 €
Odplačati želim čim prej
12 x 185,33 €
Želim si izbrati svoje obroke
12 x 185,33 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Na zalogi

Ugodno

Torba za Bose F1 Model 812 Flexible Array črna

BOSE torba za F1 812 Array
Transportna torba za Bose F1 812 Array omogoča kakovstno zaščito zvočnika med transportom.

F1 sistem

Bose® F1 Model 812 Flexible Array zvočnik, je prvi aktivni prenosni zvočniški sistem, pri katerem lahko nastavite vertikalno distribucijo zvoka. Nastavite ga tako, da s potiskom ali izvlečenjem zvočniškega stolpiča določite zvočno pokrivanje “horizontalno,” “v obliki C,” “v obliki J” or “ali obrnjenega J”. Ko ustrezno nastavite zvočniški stolpič, sistem avtomatsko prilagodi EQ nastavitev tako, da zagotovi optimalno zvočno sliko. Na ta način lahko distribucijo zvoka vedno ustrezno prilagodite glede na obliko prostora in postavitev sedežev.

Za dodatno pokrivanje nizko frekvenčnega spektra, lahko dodate Bose F1 Subwoofer modul, ki združuje moč večjega basovskega zvočnika v kompaktnem ohišju, enostavnem za prenašanje in dovolj majhnem, za prevoz v prtljažniku osebnega avtomobila. Zvočniško stojalo je integrirano v ohišju basovskega zvočnika, tako da vam je vedno dostopno, ter omogoča hitro in enostavno postavitev celotnega sistema, v njem pa so tudi neopazno vključeni kanali za vstavitev zvočniških kablov.

Zvočniški stolpič (array) in bas modul (subwoofer) imata skupaj 2,000 W moči (vsak po 1,000 vatov), kar omogoča primerno glasbeno moč za kakršnokoli ozvočenje.

Dizajn in konstrukcija sistema sta takšna, da omogočata kar se da enostaven transport, postavitev in zanesljivo uporabo.

Zvočniški sistem Bose F1 Model 812, omogoča optimalno zvočno pokrivanje v kakršnemkoli prostoru, na področju kjer želite in usmerja zvok točno tja, kjer ga potrebujete.

Zvočnik F1 Model 812 Flexible Array

Sestavljen iz prilagodljivega stolpiča (flexible array) osmih visoko zmogljivih srednje/visokotoncev, nizkotonskega zvočnika premera 30cm, ter 1,000 vatnega ojačevalca z kretnico. Poleg visoke glasnosti (SPL), zvočnik zagotavlja kristalno čist vokalni in srednje tonski segment, ki je drastično boljši od katerihkoli običajnih zvočnikov.

F1 Nizkotonec (Subwoofer)

Nizkotonski zvočnik Bose F1 z 1,000 W nazivne moči, združuje zmogljivosti velikega basovskega zvočnika v kompaktnem ohišju, ki je enostavno za prenašanje in transport v osebnem avtu. Zvočniško stojalo za zvočniški stolpič Bose F1 Model 812 Flexible Array, je vgrajeno v ohišje nizkotonca, tako da ga imate vedno pri roki in vam omogoča hitro in enostavno postavitev sistema. V stojalu so vgrajeni kabelski kanali, skozi katere lahko neopazno potegnete zvočniške kable in sistemu zagotovite čist in profesionalen izgled. Nizkotonec F1 ima v ohišju vgrajena tudi držala za lažje prenašanje in transport sistema.

Bose zvočniki

Za glasbenike