Akcija!

Bose Soundbar 700 v beli barvi

Garancija zadovoljstva

549,90

Na zalogi

Dodajte še:

Bas Modul 700 za Soundbar 300/500/600/700/900 v beli barvi

Bose Surround zvočniki 700 za Soundbar 700 v beli barvi

Značilnosti

ZAPELJIVA OBLIKA Z MOGOČNIM ZVOKOM

WIFI IN BLUETOOTH POVEZLJIVOST

APPLE AIRPLAY 2

ADAPTIQ ZVOČNA NASTAVITEV

BOSE MUSIC APLIKACIJA PO MERI
VGRAJENA GLASOVNI POMOČNIKI

IZREDNA PREPOZNAVA GLASU

UNIVERZALNI DALJINSKIM UPRAVLJALNIK PRILOŽEN

HDMI™ ARC POVEZLJIVOST

IZBIRNI BAS MODUL IN SURROUND ZVOČNIKI

ZASNOVAN, DA POSTANE NAJBOLJŠI SOUNDBAR NA SVETU

NE SAMO SLIŠATI.

ZAČUTITI VSAK TRENUTEK.

Vi ne želite samo slišati vaših filmov, glasbe ali TV sprograma. Želite začutiti silovite korake tiranozavra na zaslonu, rjovenje publike ko šibkejši zmaga v boju ali pa refren vaše priljubljene pesmi z bučnim refrenom, ki vam poviša srčni utrip. Ravno zato smo želeli razviti najboljši soundbar na svetu, Bose Soundbar 700. Vsebuje neprekosljivo kombinacijo prefinjenega oblikovanja in izjemnega zvoka. Prekipeva od vgrajenih tehnologij, ki v njem prebudijo polno moč v vsakem trenutku vašega zabave. Vgrajena Alexa pa omogoča, da je vsa vaša glasba dostopna na besedo.

A ni vse samo v zvoku – pomembna je izkušnja. Zato nas obiščite in se  prepričajte sami.

OGLEJTE SI ZNAČILNOSTI

(1) Zveni dobro, kjerkoli – ADAPTiQ prostorska nastavitev optimizira akustično zmogljivost in zvok prilagodi edinstvenim lastnostim Vašega prostora – to Vam omogoči kar najboljšo glasbeno izkušnjo.

(2) Elegantna osvetlitev – Niste prepričani ali Vas Alexa posluša? Domiselna osvetlitev Vam pove, kdaj Vas Alexa posluša, kdaj razmišlja ali govori.

(3) Jasna prepoznava glasu – Po meri zasnovani mikrofoni tako na sprednji kakor na zadnji strani zvočne letve omogočajo jasno prepoznavo glasu. Kljub glasni glasbi ste lahko brez skrbi, saj Vas bo Alexa brez težav slišala.

(4) Patentirani zvočniki – Po meri narejeni zvočniki zagotavljajo izredno jasnost kljub izjemno tanki zasnovi.

(5) QuietPort tehnologija – Zvočna letev je prepredena z majhnimi vdolbinami na odbojni mreži, ki je zasnovana, da zmanjša moteči šum, hkrati pa nemoteno prepušča več zvoka. Rezultat? Tako rekoč bas brez popačenja v tankem profilu.

Izgleda tako dobro kot zveni

Zvočnik se ponaša z zgornjo površino iz kaljenega stekla, obdan s kovinsko mrežico, čistimi linijami in izjemno končno obdelavo. Bose Soundbar 700 je čudovit tako navzven kot navznoter. Postavite ga na TV stojalo ali elegantno namestite na zid – v vsakem primeru je balzam za oči in sluh.

En daljinski upravljalnik je vse, kar potrebujete

Ste se naveličali ugotavljati, kateri daljinski upravljalnik izbrati za upravljanje vaše naprave? Popolnoma vas razumemo. Zato smo razvili daljinski upravljalnik, katerega boste dejansko želeli uporabljati. Bose Soundbar 700 univerzalni daljinski upravljalnik je priložen vašemu soundbaru in omogoča upravljanje vaše zabave le z dotikom tipke. Vključuje 6 prednastavitev in osvetli le tipke, katere v tistem trenutku potrebujete – to pa vam olajša iskanje priljubljenih prednastavitev.

GLASBA. KAKORKOLI JO ŽELITE

Ko pridete do vprašanja, kaj želite slišati, imate veliko možnosti. Vašo priljubljeno glasbo lahko predvajate s pomočjo glasbenih storitev kot sta Spotify ali Amazon Music preko Vašega domačega omrežja zgolj s pritiskom na gumb. Za kakršnokoli predvajanje s pametnih naprav pa lahko pa uporabite Bluetooth povezavo. Apple AirPlay2 pa prihaja v začetku leta 2019.

Prevzemite nadzor nad vašo slišno izkušnjo

S pomočjo Bose Music aplikacije lahko na enemu mestu preprosto brskate po vaši glasbeni zbirki, se neopazno sprehajate med radijskimi postajami, seznami predvajanja in glasbenimi servisi. Poleg tega je na voljo dodaten, preprost način upravljanja Bose Soundbar 700 zvočnika. S pomočjo aplikacije je urejanje prednastavitev enostavno – na ta način je vaša priljubljena glasba vedno dostopna le s pritiskom na tipko. Omogoča tudi, da si več različnih uporabnikov lahko prilagodi vsebino in nastavitve. Aplikacija omogoča enostavno nastavitev sistema, saj vas vodi korak po korak.

Želite prestaviti v višjo prestavo? Izberite več.

Ko boste prvič slišali Bose Soundbar 700, boste razumeli našo obsedenost, zakaj smo toliko let porabili za ustvarjanje edinstvene zvočne izkušnje. A če želite še več, vam je na voljo veliko več, kadarkoli želite. Enostavno dodajte brezžičen Bose Bass Module 700. To pomeni razliko med slišati bas ali občutiti grmenje. Ni dovolj? Za prvovrsten prostorski zvok dodajte še  Bose Surround zvočnike.

.

VEČ BASA (priporočamo)

Dodajte Bose Bass Module 700

Globok bas brez popačenj
Brezžična povezljivost s soundbarom
Vrhunska zgornja steklena površina

VEČ PROSTORNOSTI (priporočamo)

Dodajte Omni Jewel Bose Surround zvočnike.
Prepričljiv, poglobljen zvok, kakor v kinu
Brezžična povezljivost za enostavnejšo postavitev.
Elegantno se zlije z Vašim prostorom, saj v višino meri manj kot 11 cm.

DELITE Z NAMI SVOJO IZKUŠNJO

SHARE WITH US

#BoseSmart

Vam je všeč Bose pametni Soundbar 700? Želimo, da pokomentirate svojo izkušnjo. Objavite fotografijo na Lorex Instagram z oznako #BoseSmart označite @Bose

Nosilci stojala

Univerzalni stenski nosilec za Bose soundbar 500 in 700

Stropni nosileci za Bose Omni Jewel satelitske zvočnike

Talna stojela za Bose Omni Jewel satelitske zvočnike

Specifikacije

Dimenzije/Teža

Soundbar 700

 • Višina: 5,72 cm
 • Širina: 97,8 cm
 • Globina: 10,8 cm
 • Teža: 4,76 kg

Dodatne lastnosti

 • Podpira naslednje audio formate : Dolby Digital
 • Kompatibilnost z video vsebinami: HDMI

Vhodi/izhodi

 • HDMI izhod z Audio Return Channel (ARC)
 • Izboljšan Audio Return Channel (eARC)
 • Optični TOSLink
 • Vhod za napajanje
 • USB vhod

Kaj je v škatli

 • Soundbar 700
 • Univerzalni daljinec
 • 2 AAA bateriji
 • ADAPTiQ slušalke
 • Napajalni kabel
 • HDMI kabel
 • Optični kabel

Pogosta vprašanja

Kakšna je razlika med Bose Soundbar 700 in Bose Solo 5 TV zvočnikom?

Solo 5 zvočnik je razvit z namenom, da zagotovi boljši TV zvok s poudarkom na govoru. Zvok  vašega TV sprejemnika je močno izboljšan in pomaga pri razumljivosti govora. Solo 5 sistem ne vključuje vgrajenega virtualnega pomočnika. Bose Soundbar 700 pa prav tako znatno izboljša zvok in ima še veliko več – med drugim tudi vgrajeno Amazon Alexa glasovno vodenje. Zagotavlja široko zvočno sliko, precej širšo od samega zvočnika, tako da se potopite v zvok, vaša glasba in filmi pa oživijo. Zvok boste lahko slišali tudi na mestih, kjer ni nobenih zvočnikov. Bose Soundbar 700 vključuje AdaptiQ sistem za avdio kalibracijo, ki zvok Soundbar zvočnika kar najbolje prilagodi prostoru, ne glede na obliko ali opremo prostora. Tako vedno zveni kar se da najbolje.

Lahko Bose Soundbar 700 namestimo na steno?

Da. Novi stenski nosilec (dobavljiv kot pribor) omogoči  namestitev Bose Soundbar 700 zvočnika neposredno na steno.

Kako zaženem ADAPTiQ sistem za avdio kalibracijo na Bose Soundbar 700 zvočniku?

ADAPTiQ  je del namestitvenega procesa in ga zaženete v Bose Music aplikaciji. Ko prenesete Bose Music aplikacijo in pričnete z namestitvijo, boste vprašanii ali želite zagnati ADAPTiQ postopek. Če med začetno namestitvijo preskočite zagon ADAPTiQ ali bistveno spremenite prostor, v katerem ste že predhodno uporabili ADAPTiQ, lahko to ponovno storite s pomočjo aplikacije. Zaženite ADAPTiQ postopek in sledite navodilom v aplikaciji.

Kako povežem Bluetooth napravo z Bose Soundbar 700 zvočnikom?

Za nekaj sekund pritisnite in pridržite Bluetooth izbirno tipko na daljinskemu upravljalniku (lučka na njemu bo utripala) Poskrbite, da je vaša mobilna naprava v načinu za povezovanje in s seznama izberite Bose Soundbar 700. Vašo mobilno napravo in Bose Soundbar 700 lahko povežete tudi s pomočjo Bose Music aplikacije.

Kakšen tip daljinskega upravljalnika je priložen Bose Soundbar 700 zvočniku?

Bose Soundbar 700 vključuje nov osvetljen univerzalni daljinski upravljalnik. Med njim in soundbarom ni potrebna vidna linija, saj ne uporablja infrardečih žarkov. Za komunikacijo med soundbarom daljinski upravljalnik uporablja nizkoenergijsko Bluetooth povezavo, drugim naprav, ki jih upravljate, pa soundbar pošilja infrardeče ukaze.

Kakšen tip daljinskega upravljalnika je priložen Bose Soundbar 700 zvočniku?

Bose Soundbar 700 vključuje nov osvetljen univerzalni daljinski upravljalnik. Med njim in soundbarom ni potrebna vidna linija, saj ne uporablja infrardečih žarkov. Za komunikacijo med soundbarom daljinski upravljalnik uporablja nizkoenergijsko Bluetooth povezavo, drugim naprav, ki jih upravljate, pa soundbar pošilja infrardeče ukaze.

Kako Bose Soundbar 700 povežem z mojim TV sprejemnikom?

Najbolj enostavna povezava Bose Soundbar 700 in Vašega TV sprejemnika je s pomočjo priloženega HDMI kabla. Če ima Vaš TV sprejemnik možnost HDMI-ARC ali HDMI-eARC povezave, je najbolje, da  uporabite eno od njiju. V primeru, da Vaš TV sprejemnik nima možnosti HDMI povezave, lahko Bose Soundbar 700 in TV sprejemnik povežete s pomočjo optičnega kabla (priložen Bose Soundbaru 700).

Kako s pomočjo Bose Soundbar 700 daljinskega upravljalnika upravljam ostale naprave?

Ostale naprave lahko upravljamo na dva načina: HDMI CEC in IR. Soundbar zvočniki  lahko upravljajo povezane naprave (TV, Blu-ray naprave, igralne konzole) s HDMI CEC. To vam omogoča, da ostale naprave vklapljate in upravljate z Bose Soundbar daljinskim upravljalnikom brez dodatnega programiranja. To vam omogoča dostop do vsebin z enim dotikom, omogoča zagon več naprav hkrati in izbiro vhoda z enim dotikom tipke. A na te ukaze se ne odzivajo vse naprave. Obstaja možnost, da se kabelski in satelitski sprejemniki ne bodo uspešno odzivali na HDMI ukaze. Uporabnik lahko naprave, ki se neuspešno odzivajo na HDMI ukaze, upravlja tako, da programira Bose Soundbar univerzalni daljinski upravljalnik (priložen Bose Soundbaru 700).

Ali Bose Soundbar 700 vsebuje HDMI-eARC?

Da.

Kakšne smernice za postavitev je zaželeno upoštevati, če želimo z Bose Soundbar 700 zvočnikom zagotoviti optimalno kakovost zvoka?

Da vam Bose Soundbar 700 lahko zagotovi prvovrstno izkušnjo prostorskega zvoka domačega kina, uporablja odbojne površine prostora. Da bi lahko uživali v optimalni glasbeni izkušnji je priporočljivo, da Bose Soundbar 700 postavite na enaki oddaljenosti od sten ob straneh in neposredno pred ali pod TV sprejemnik. Pred Bose Soundbar 700 ne postavljajte nikakršnih predmetov. Prav tako ga ne zapirajte v omaro, saj bo to skrajno omejilo kakovost zvoka.

Ali lahko naprave, kot so kabelski sprejemnik, iPOD, igralna konzola ipd., povežemo neposredno na Bose Soundbar 700?

Ne. Vsi viri morajo biti povezani s TV sprejemnikom, katerega  povežemo z Bose Soundbar 700 zvočnikom  samo z enim kablom (HDMI ali optični kabel).

Ali lahko lastne glasbene prednastavitve v Bose Music aplikaciji predvajam z Bose Soundbar 700?

Da. Bose Soundbar 700 uporablja prednastavitve preko Bose Music aplikacije in daljinskega upravljalnika.

Ali lahko medsebojno kombiniramo in sestavimo lastno kombinacijo brezžičnih bas modulov in Soundbar zvočnikov?

Da. Bose Soundbar 500, Bose Soundbar 700, Bose Bas Modul 500 in Bose Bas Modul 700 uporabljajo enak brezžičen protokol in jih lahko po želji kombiniramo (npr. Bose Soundbar 700 lahko brezžično povežemo z  Bose Bas Modulom 500 ali Bose Soundbar 500 z Bose Bas Modulom 700). Vendar pa so oblikovanje in uporabljeni materiali  za Bose Soundbar 500 in Bose Soundbar 700 prilagojeni tako, da se izdelki iste serije dopolnjujejo (npr.  Bose Soundbar 500 izdelki skupaj, Bose Soundbar 700 pa skupaj). Steklo na Bose Soundbar 700 izdelkih deluje bolj celostno, kakor če bi mešali izdelke serije Bose Soundbar 700 z izdelki serije Bose Soundbar 500.

Barva

Segment produktov

Bose hišni kino