Bas Modul 700 za Soundbar 300/500/600/700/900 v beli barvi

Garancija zadovoljstva

899,95

Na zalogi

ZVOK, KI GA LAHKO OBČUTITE

Vam je všeč novi Bose Soundbar 700, vendar si želite še več? Dodajte mu brezžični Bose Bass Module 700 in občutili boste razliko med slišati bas ali začutiti grmenje. Razvit je bil ekskluzivno za Bose Soundbar 700 in je najboljši brezžični bas modul, ki smo ga kadarkoli razvili za sistem domačega kina. Pravzaprav ima glede na svojo velikost najboljše zmogljivosti. Z vašim soundbarom se poveže brezžično in vsebinam doda še več globine in poudarkov, od eksplozivnih filmskih učinkov do glasbe, ki bo pretresla vašo hišo.

ČUDOVIT NAVZNOTER IN NAVZVEN

S prvovrstno stekleno površino na vrhu elegantnega ohišju vam Bose Bass Module 700 nudi prefinjen izgled, na kakršnega boste težko naleteli pri običajnih bas zvočnikih ali drugi opremi za domače razvedrilo. Seveda, to ni običajna oprema. Naš Bose Bass Module 700 vas navdušil z dinamičnim razponom nizkih tonov, ka mu omogoča zmogljiv pogonski zvočnik in velikodušno odmerjena odprtina s QuietPort tehnologijo, ki skorajda odpravi popačenje. Skratka,  ne odlašajte, začnite predvajati svoje pesmi in začutite ritem, ki se širi po vaši hiši.

IZPOPOLNJENA CELOTA

Pripravljeni na več? Ponesite vašo izkušnjo v višjo prestavo in omogočite vašemu sistemu popoln prostorski zvok. Dodajte Vašemu Bose Soundbaru 700 in Bose Bass Modulu 700  še Bose Surround zvočnike in vsak trenutek popolnoma potopite v vaši glasbo, film ali TV program. Zvočniki imajo brezžični doseg med 9 in 10 metri. Želite še več? Z višino manj kot 10 centimetrov se elegantno zlijejo z vašim prostorom.

Pogosta vprašanja

Ali lahko Bose Bass Module 700 povežemo tudi žično?

Da. V primeru, da vam je ljubša žična povezava, lahko Bose Bass Module 500 in Bose Soundbar 500 povežemo z običajnim 3.5 mm zvočniškim kablom. Za nakup kabla se posvetujte z vašim pooblaščenim Bose prodajalcem, lahko pa kabel kupite v prodajalnah z avdio in video opremo.

Katere smernice za postavitev je potrebno upoštevati, če želimo zagotoviti Bose Bas modulu 700 optimalne akustične lastnosti?

Če želimo doseči kar največjo kakovost zvoka, je Bose Bass Module 700 najbolje postaviti na tla in ob steno, kjer sta TV sprejemnik in Bose Soundbar. V bližini mora biti električna vtičnica za napajanje. Zaželeno je, da bas modula ne postavljamo na polico ali mizo. Za močnejše base ga lahko postavimo bližje steni ali kot. Če je basov preveč, ga odmaknite od stene ali kota.

Ali lahko Bose Bass Module 700 dodamo posameznim zvočnikom, kot sta Bose Home Speaker 500 ali Soundtouch 10 brezžični zvočnik?

Ne. Lahko ga dodamo le Bose Soundbaru 500, Bose Soundbaru 700 ali Bose SoundTouch 300 soundbaru.

Zvočniki dodatki

Barva

Bose hišni kino