Bose PowerShareX

Serija pametnih ojačevalnikov, ki optimizirajo vaš vgrajeni profesionalni avdio sistem

Garancija zadovoljstva

Ojačevalec BOSE PowerShare X

Ojačevalniki PowerShareX, opremljeni z vgrajenim DSP, brezhibno integracijo s programsko opremo ControlSpace Designer ter preverjeno tehnologijo Powersoft, predstavljajo idealno kombinacijo z Bose Professional zvočniškimi sistemi. Vsak omrežni štirikanalni ojačevalnik ponuja inovativno tehnologijo deljenja moči, povezljivost prek protokola Dante in še mnogo več – vse to v prostorsko varčnem dizajnu velikosti 1RU.

Zaposlite vsak vat moči

Večina večkanalnih ojačevalnikov lahko deli moč le s spajanjem izhodnih kanalov (Bridge mode), kar pa razpolavlja število le teh. To pomeni, da imamo na voljo manj kanalov in seveda vodi k povečanju števila ojačevalnikov v sistemu, večji komunikacijski omari in povečanju porabe elektrike.

S tehnologijo power-share lahko uravnavate celotno razpoložljivo moč brez spajanja in izgub.
PowerShareX zagotavlja centralno shrambo moči, ki je lahko asimetrično razporejena na vsak izhodni kanal. Ta briljantna tehnologija deljenja moči dinamično preklaplja moč glede na breme in omogoča fokusiranje na razpoložljivo moč, medtem ko minimizira neizkoriščeno moč ojačevalnika.

Idealna rešitev za Bose Professionale zvočnike s tovarniško certificiranimi prednastavitvami.

Bose Profesionalni zvočniki v kombinaciji s PowerShareX ojačevalniki zagotavljajo optimiziran aktivni zvočniški sistem z impresivnimi zmogljivostmi in vrednostjo. Z njim pridobite prilagojeno instalacijo z vgrajenim DSP procesiranjem in izhodnimi močmi ki so idealno prilagojeni Bose Profesionalnim zvočnikom.

Polna integracija s ControlSpace ekosistemom

Konfiguriranje je poenostavljeno s popolno povezavo z Bose ControlSpace Designer programsko opremo, tako da lahko hitro in enostavno načrtujete, konfigurirate in nadzorujete kompleten Bose avdio sistem z enotnim uporabniškim vmesnikom.

Rastoče tehnološko partnerstvo s podjetjem Powersoft

Bose Professional in Powersoft sta združila moči z ojačevalniki PowerShareX. Rezultat je pameten ojačevalnik z Bose Professional programsko opremo in Powersoftovo močjo in zanesljivostjo.

Dante digitalna avdio integracija

PowerShareX ojačevalniki vključujejo Dante digitalni avdio, ki omogoča do štiri vhodne kanale s pomočjo Dante omrežne infrastrukture. Vključuje tudi štiri balansirane linijske vhode za povezavo z lokalnimi viri.

VARIANTE

PSX1204D
1200W (4×300)

PSX2404D
2400W (4x600W)

PSX4804D
4800W (4x1200W)

Planiranje, priprava in instalacija profesionalnih sistemov ozvočenja za hotele, restavracije, trgovske centre…

Pošljite povpraševanje