Zvočnik WiFi Bose Home Speaker 500

Garancija zadovoljstva

399,95

Črna
Srebrna
Počisti

Osnovne značilnosti

Prostorski stereo iz enega zvočnika

Superiorna prepoznava glasu

Šest pred-nastavljivih gumbov

Personalizirana Bose aplikacija

Vgrajena Amazon Alexa (osebni glasovni asistent)

Upravljanje z glasom, dotikom in aplikacijo

Wifi in Bluetooth povezljivost

Apple Airplay 2

Najširši zvok od vseh brezžičnih zvočnikov

PROSTORSKI ZVOK IZ ENEGA ZVOČNIKA

Znotraj novega Bose Home Speaker 500, sta dva po meri oblikovana zvočnika usmerjena v nasprotne smeri, tako da se zvok odbija od zidu. In rezultat? Širši zvok od kateregakoli pametnega zvočnika, ki je dovolj močan, da napolni katerikoli prostor s presenetljivo stereo izvedbo.

VGRAJENO GLASOVNO UPRAVLJANJE

Predvajaj. Ustavi. Preskoči na najljubšo pesem. Imeli boste na milijone seznamov predvajanj, albumov in še več le z uporabo vašega glasu. Z Alexo imate dostop tudi do vremenskih poročil in glavnih novic, tako da če vas bo kaj od tega zanimalo, samo vprašajte. Nove posodobitve bodo dodale nove funkcije.

SUPERIORNA PREPOZNAVA GLASU

Bi želeli povečati glasnost pesmi na zabavi? Z našo prepoznavo glasu gre to z lahkoto. Pod površjem se nahaja posebno oblikovano 8-mikrofonsko polje, ki zazna tvoj glas navkljub glasni okolici. To funkcijo lahko kadarkoli tudi izključite. Le pritisnete gumb za izklop mikrofona, da se ta funkcija izključi, ostale pa lahko še vedno nemoteno uporabljate.

UPRAVLJAJTE Z LAHKOTO

Upravljanje pa se ne končna pri glasu. Uporabljate lahko tipke na dotik na vrhu zvočnika ali z Bose Music aplikacijo na telefonu. Prav tako lahko nastavite do 6 različnih seznamov predvajanj in radijskih postaj, tako da so le en dotik stran.

GLASBA. KAKORKOLI JO ŽELITE.

Ko pride do izbiranja želene glasbe, imamo res veliko možnosti. Predvajajte jo preko vaših najljubših glasbenih aplikacij, kot so Spotify, Amazon Music ali Deezer na domačem wifi omrežju z enim pritiskom na gumb. Lahko pa uporabite tudi povezavo Bluetooth in predvajate vašo glasbo iz telefona ali tablice.

PREVZEMITE NADZOR

Z Bose Music aplikacijo lahko z lahkoto brskate skozi vso vašo glasbo na enem mestu in neopazno skačete med postajami, seznami predvajanj in storitvami. Nastavitve na aplikaciji so enostavne, lahko pa tudi več uporabnikov prilagodi vsebino svojim željam.

 

PREMIUM DIZAJN, ZNOTRAJ IN ZUNAJ

Bose Home Speaker 500 izgleda prav tako dobro, kot se sliši. Brezšivna, eloksirana aluminijasta zunanjost daje zvočniku sofisticiran izgled, ki je primeren za vsak prostor.

Delite z nami svojo izkušnjo
SHARE WITH US

#BoseSmart

Vam je všeč Bose pametni zvočnik? Želimo, da pokomentirate svojo izkušnjo. Objavite fotografijo na Lorex Instagram z oznako #BoseSmart

Tehnični podatki

Dimenzije/Teža

Zvočnik: 20,3 cm V x 17 cm Š x 10,9 cm G (2,15 kg)

Kaj je v škatli

Zvočnik
Napajalni kabel

Pogosta vprašanja

Kako nastavim Bose Home Speaker 500?

Prenesite Bose Music aplikacijo na vašo napravo, vključite zvočnik v elektriko ter ga prižgite in odprite aplikacijo. Ta vas bo vodila skozi začetne nastavitve vašega računa, dodali boste še priljubljene glasbene storitve in Amazon Alexo (kjer je na voljo).

Ali je Bose Home Speaker 500 kompatibilen z Bose Soundtouch zvočniki?

Ne. Home Speaker 500 uporablja novo Bose Music aplikacijo za nastavitve, upravljanje in brskanje glasbe, medtem ko Bose Soundtouch artikli uporabljajo Soundtouch aplikacijo.

Iz katerih virov lahko predvajam glasbo?

Home Speaker 500 lahko glasbo predvaja direktno preko Wifi® povezave iz internetnih radiev, glasbenih aplikacij, katere upravljate z Alexo (kjer je na voljo) ali z Bose Music aplikacijo. Povežete se lahko tudi preko Bluetooth® povezave ali AUX vhoda.

Ali Bose Home Speaker 500 predvaja Apple glasbo?

Da. Apple Music je dostopna preko Bluetooth®, kompatibilnost z Apple AirPlay 2 pa pride kmalu.

Kako lahko upravljam z glasbo, ki se predvaja na zvočniku?

Glasbo lahko upravljate z Bose Music aplikacijo, gumbi na zvočniku ali z vašim glasom (kjer je Alexa na voljo). Prav tako lahko upravljate zvočnik z aplikacijo Spotify®, z uporabo Spotify Connect. AirPlay 2 kompatibilnost kmalu tudi na voljo.

Kako izključim mikrofone na zvočniku?

Mikrofone lahko izključite z enim pritiskom na gumb, ki označuje izklop mikrofonov (na vrhu zvočnika, spodnja leva stran). S tem ukazom popolnoma prekinite povezavo z mikrofonom, zato Alexa ne bo več slišala vaših ukazov. Iz varnostnih razlogov, ni mogoče mikrofonov vklopiti ali izklopiti z glasom, ampak izključno s pritiskom na tipko. Kadar so mikrofoni izključeni, bo tipka osvetljena z rdečo LED lučko.

Ali lahko še vedno predvajam glasbo, kljub temu da so mikrofoni izklopljeni?

Da. Kljub temu, da ima Bose Home Speaker 500 vgrajeno Alexo, lahko glasbo predvajate tudi iz virov, ki z Alexo niso povezani, kot npr. Wifi glasbene storitve, na voljo preko Bose Music aplikacije in prednastavljene tipke na zvočniku. Uporabite lahko še Bluetooth® in AUX izhod. Vsi te viri so neodvisni od tega ali je Alexa na voljo in ali so mikrofoni vklopljeni ali ne.

Čemu služi barvni LCD zaslon na artiklu?

Zaslon prikaže podatke o vsebini, ki se trenutno predvaja na zvočniku, kot npr. ime albuma, skladbe, izvajalca, glasbene storitve, ime radijske postaje, lokacijo in še. Na voljo je tudi opcijska nastavitev ure v aplikaciji Bose Music, ki kaže uro ko je zvočnik v mirovanju. Zaslon kaže prikaže tudi nastavitve in diagnostične informacije. Ne predvaja video vsebine in ni zaslon na dotik. Avtomatsko prilagaja svetlobo zaslona glede na svetlobo prostora, ugasne pa se avtomatsko, če se vsebina ne predvaja.

Kaj prikazuje bela LED lučka nad LCD zaslonom?

Utripanje lučke kaže aktivnosti Alexe (poslušanje, odzivanje), v katerem stanju je zvočnik (zaganjanje, prenašanje in namestitev posodobitev; povezovanje z Bluetooth®; pritiski na gumb,…).

Ali lahko uporabim Bose Home Speaker 500 kot uro ali alarm?

Da. V nastavitvah Bose Music aplikacije je možnost vklopiti uro na LCD zaslonu, kadar je zvočnik v stanju mirovanja. Alexo pa lahko uporabite, da si nastavite alarm ali budilko.

Ima Bose Home Speaker 500 baterijo, ki mu omogoča uporabo brez električnega napajanja?

Ne. Zvočnik mora biti vklopljen v elektriko.

Ali ima zvočnik vgrajeno NFC tehnologijo?

Ne.

Ali ima Bose Home Speaker 500 priložen daljinski upravljalnik?

Ne. lahko ga uporabljate s pomočjo Alexa glasovnega upravljanja ali kjerkoli na vašem Wifi omrežju z uporabo Bose Music aplikacije.

Katero aplikacijo naj uporabim za nastavitve in upravljanje zvočnika?

Bose Music aplikacija se uporablja za upravljanje z nastavitvami in zvočnikom. Ko boste povezali zvočnik z aplikacijo, pa ga lahko upravljate še z vašim glasom (z Alexo, kjer je to mogoče). Določene Alexa nastavitve se lahko spreminjajo v Amazon Alexa aplikaciji.

Si lahko več ljudi v gospodinjstvu deli en Bose Home Speaker?

Da. Nova Bose Music aplikacija je sedaj personalizirana, tako da jo ima lahko več uporabnikov vsak na svojem telefonu in tako dostopajo do svoje glasbe in ostalih priljubljenih storitev.

Ali moram uporabljati virtualnega asistenta?

Ne, uporaba asistenta je opcijska. Lahko predvajate glasbo  iz Bose Music aplikacije in ostalih virov brez uporabe Alexe. V državah kjer je Alexa na voljo, lahko to možnost tudi zavrnete med nastavljanjem zvočnika in to tudi kadarkoli spremenite. Prav tako lahko Alexo kadarkoli odstranite z nastavitvami, ki jih najdete v Bose Music aplikaciji. Ko je Alexa prenesena, lahko ugasnete mikrofone kadarkoli s pritiskom na gumb.

Kako lahko uporabim Alexo na Bose Home Speaker 500?

Popolnega seznama lastnosti in funkcij Alexe ni mogoče pridobiti, ker se ves čas razvija in posodablja, v sodelovanju z Bose pametnimi produkti pa podpira predvajanje glasbe, upravljanje pametnih domačih naprav,  nastavitve alarmov in ure ter splošne informativne zahteve ( npr. vreme).

Ali lahko z Alexo upravljam pametne naprave doma?

Da. Različne pametne domače naprave se da upravljati s pomočjo Alexe, ki je naložena na zvočniku. Npr. ”Alexa, nastavi pametni termostat na 22 stopinj” ali ”Alexa, ugasni luči”.

Barva

,