4K HDR Mini LED TV sprejemnik SONY XR-75X95K 189 cm (75″)

Osupljivi 4K s človeško inteligenco v minimalistični zasnovi

Oglejte si, kako resnična je lahko ločljivost 4K HDR, ko ploščo Full Array Mini LED združite z zmogljivostjo našega revolucionarnega procesorja Cognitive Processor XR™ v osupljivem dizajnu brez roba.

#xr75x95k #x95k

Garancija zadovoljstva

2.999,00

Ni na zalogi

Serija X95K

Izrazita pristnost, neverjetna svetlost in kontrast

Dobitnik nagrade

CES® 2022 Best of Innovation Awards Honoree za BRAVIA CAM

CES® 2022 Innovation Awards za BRAVIA CORE

Natančno nadzorovani prizori, polni kontrasta in svetlosti

Edinstvena tehnologija XR Backlight Master Drive z zmogljivostjo procesorja Cognitive Processor XR™ natančno upravlja najnovejšo generacijo osvetlitve Mini LED v tem televizorju X95K 4K BRAVIA XR. Prevzel vas bo dinamični razpon z neverjetno bleščečimi svetlimi, globokimi temnimi in čudovito naravnimi srednjimi toni – skoraj brez bleščanja ali sija okoli svetlih predelov.

Zvok z zaslona, harmonija slik in zvoka

S tehnologijo Acoustic Multi-Audio™ uživate v zvoku, ki se ujema z dogajanjem na zaslonu. Visokotonci za pozicioniranje zvoka zagotavljajo harmonijo slik in zvoka in tako poskrbijo za potopitveno doživetje ob gledanju.

Z glasovnim iskanjem povejte, kaj želite gledati

Z glasovnim iskanjem hitreje poiščite priljubljene vsebine. Oddajo ali film lahko začnete gledati tako, da izgovorite naslov, ali pa ga poiščete z glasovnim iskanjem. Za začetek na upravljalniku pritisnite tipko za glas

xr-zero-eco

Reciklirajte. Obnovite. Zmanjšajte.

Naši televizorji BRAVIA XR niso le lepi na pogled, so tudi prijazni do okolja. Pri izdelavi zadnjih pokrovov modelov z velikimi zasloni smo uporabili do 40 % trajnostnega materiala.

FUNKCIJA ECO

XR Picture

Široka paleta naravno čudovitih barv

Uživajte v naravnih barvah, ki so všeč človeškim očem. Po zaslugi procesorja Cognitive Processor XR naš edinstveni zaslon dostopa do širše barvne palete in reproducira posamezno barvo s pristnimi finimi odtenki. Zaradi bogatejših odtenkov in nasičenosti so sence na cvetovih živahne, teksture pa realistične. Blede barve so videti resnične.

Logotip za XR Colour

Resnična globina z intenzivnimi črninami in svetlostjo

Prepustite se osupljivemu pristnemu kontrastu. Cognitive Processor XR navzkrižno analizira podatke in izboljša slike, kot človeško oko izostri naravne barve in globino. XR Contrast Booster poskrbi za svetlejša svetla območja in temnejša temna – podrobnosti se ne izgubijo s senco ali prekomerno osvetlitvijo.

Logotip za XR Contrast

Poustvarjanje izgubljene teksture, pameten način

Ne glede na vsebino ali vir boste uživali v vsebini, ki je blizu ločljivosti 4K s povišanjem XR 4K. Naš procesor Cognitive Processor XR dostopa do veliko podatkov, pametno poustvarja izgubljene teksture in podrobnosti za vrhunsko sliko. Oglejte si podrobnosti, kot so kožuh živali in ostri robovi skale.

Logotip za XR Clarity

Pametna obdelava za prizore s hitro premikajočimi se predmeti

Spremljanje športnih dogodkov in akcijskih prizorov je odslej še boljše. Naš procesor Cognitive Processor XR s tehnologijo XR Motion Clarity™ navzkrižno analizira podatke za zagotavljanje brezhibnih, jasnih in čistih akcij brez zameglitev.

Logotip XR Motion

Čudovite slike na celotnem zaslonu

Zaslon X-Wide Angle™ ponuja čudovite slike z vseh kotov, da imajo celo ljudje, ki vsebino spremljajo od strani, enako dobro izkušnjo kot ljudje, ki jo spremljajo na sredini. X-Anti Reflection poskrbi za jasnejše slike in manjši odsev.

X-Wide Angle™

X-Anti Reflection

XR Sound

Zvok z zaslona, ki se popolnoma ujema z akcijo

XR Sound Position zagotavlja pristen zvok slike ter zvočno izkušnjo, usklajeno z našim dojemanjem sveta. Z visokotonci za pozicioniranje zvoka v tem televizorju BRAVIA XR Full Array LED se zvok natančno ujema s prizori na zaslonu, kar ponuja popolno potopitveno doživetje.

Pristen zvok, ki se ujema z dogajanjem na zaslonu, z dvema visokotoncema za pozicioniranje zvoka, dvema vnaprej usmerjenima zvočnikoma in vgrajenim globokotoncem.

Logotip za XR Sound Position

Vaše razvedrilne vsebine z zvišanim prostorskim zvokom 3D

S televizorji BRAVIA XR so vse vsebine, ki jih gledate, obogatene s pristni prostorskim zvokom. XR Surround ustvari prostorski zvok, ki prihaja s strani in od zgoraj, zato lahko doživite 3D-zvok brez zvočnikov v stropu ali zvočnikov, ki so usmerjeni navzgor.

Logotip za XR Surround

Najboljše s Sonyjevim zvokom

Naši najnovejši TV-ji BRAVIA s povezano Sonyjevo zvočno opremo nudijo pristno zvočno-vizualno izkušnjo z vrhunsko sliko XR in kakovostjo zvoka.

Acoustic Center Sync

Ko TV BRAVIA XR povežete s Sonyjevim zvočniškim modulom, postaneta zvočniški modul in TV osrednji zvočnik vašega sistema za domači kino. Zvok se tako natančno ujema z vsebino na zaslonu in nudi pruistno zvočno izkušnjo.

.

Voice Zoom™ 2 za boljši glas in razločnejše dialoge

Televizijski dialogi so lahko razločnejši, ne da bi povečali glasnost. Čeprav je govor težko slišen, zazna Voice Zoom 2 vrsto glasu, ga analizira in izboljša njegovo jasnost.

Funkcije pametnega televizorja

Vsebine iz pametnega telefona na velikem zaslonu

Hitro in preprosto prikažite najljubše videoposnetke, fotografije, igre in drugo vsebino iz naprav s sistemom iOS ali Android na velikem zaslonu.

Upravljajte naprave s pametnim daljinskim upravljalnikom

Vse povezane naprave lahko upravljate z našim pametnim daljinski upravljalnikom. Dostop z enim gumbom do storitev videa na zahtevo v nekaj sekundah zapolni vaš prostor z oddajami in filmi.

Zasnova

Čudovita zasnova za potopitveno doživetje ob gledanju

Z minimalistično zasnovo z eno ploščo in neopaznim robnim okvirjem je zaslon vpet v eno stekleno ploščo, ki je naravno elegantna in zagotavlja, da se osredotočite na sliko. Ta televizor je lepega videza in čudovitega zvoka na stojalu ali na steni.

Dejanski videz je odvisen od velikosti televizorja.

Prestižno trismerno večpozicijsko stojalo za vse postavitve TV-ja

3-smerna postavitev omogoča izbor postavitve, ki postavlja v središče vas. Ozek dizajn je primeren za ozke prostore, nastavitev zvočniškega modula pa omogoča vrhunski zvok.

Čudovit neopazen rob – manj roba, več slike

Ta televizor, ki je zasnovan brez okvirja, ima dovršen videz, ki minimizira motnje, zaradi česar se vaše oči osredotočijo na pomembne zadeve – sliko.

Brez motenj, dodelana estetika

Kabli so lepo skriti na držalih, zato ni nobenega zapletanja, televizor pa je od spredaj, zadaj in od strani videti lep in urejen.

Daljinski upravljalnik z osvetlitvijo iz ozadja

Vrhunsko zasnovan daljinski upravljalnik iz brušenega aluminija s tanko površino vzbudi lep občutek v dlaneh, v temi pa je viden.

Vrsta TV

Velikost diagonale

Tehnologija panela

,

Obdelava slike

, , , , , , , , , ,

Zvok

, , , ,

Oblika

, ,

Uporabniška izkušnja

, ,