Soundbar SONY HT-X8500 2.1-kanalni z vgrajenim globokotoncem

2.1-kanalni zvočniški modul Dolby Atmos/DTS:X z izdelkom Vertical Sound Engine odlično dopolnjuje legendarno kakovost slike televizorja BRAVIA, za brezhiben slog pa se njegova zasnova ujema s televizorjem.

Garancija zadovoljstva

249,99

Na zalogi

S simuliranim 7.1.2-kanalnim prostorskim zvokom poslušajte zvok iz vseh smeri.

Z našo najnovejšo prostorsko tehnologijo Vertical Surround Engine boste z enim samim modulom uživali ob zvokih tehnologij Dolby Atmos® in DTS:X®. Napredna tehnologija DSP s samo dvema sprednjima zvočnikoma proizvede poln kinematografski zvok vse okrog vas in nad vami, ne glede na to, v kakšnem prostoru ste.

Ločljivost je pri vsem zvišana na skoraj 7.1.2-kanalno.

Zdaj lahko ob ogledu vedno uživate v 7.1.2-kanalnem zvoku. Naša napredna digitalna obdelava signalov celo stereo zvok pretvori v kinematografski prostorski zvok s samo enim klikom gumba na daljinskem upravljalniku.

Cinema Mode

Dogajanje lahko začutite in slišite povsod okoli sebe, saj zvok potuje v prostor za vami, kar vam ponuja pravo kinematografsko doživetje zvoka.

Glasbeni način

Ob poslušanju priljubljene glasbe lahko doživite vso njeno izrazitost in polnost.

Igralni način

Z načinom Game Mode se ob zvočnih dražljajih, ki prihajajo z vseh strani, lahko bolje zavedate prostora, izostrite odzive in izboljšate učinkovitost igranja.

Športni način

Doživite športni dogodek, kot bi bili na stadionu. Okoliški šum množice je natančno nastavljen, zato lahko začutite dogajanje na igrišču, ne da bi preslišali komentatorja.

Uživajte v globokih nizkih tonih

HT-X8500 ima na sredini zmogljiv vgrajen dvojni globokotonec, da lahko uživate v nizkih zvokih, ne da bi morali prostor napolniti z raznovrstno opremo.

Tanek in eleganten

Z merami 890 x 64 x 96 mm je zvočnik HT-X8500 tanek, privlačen in nevpadljiv in se odlično sklada s televizorjem BRAVIA. Med razpoznavnimi zunanjimi elementi so zvočniška mrežica iz perforirane kovine in cevi globokotonca na obeh straneh.

Uživajte v gledanju vseh filmov v kakovosti 4K HDR.

HT-X8500 za najnovejše formate domačega kina vključuje najnovejši prehod 4K HDR z 18 GB/s in podporo za HDCP 2.2/HDCP 2.3.

Enostavno dodajanje v sistem AV

Prek vhodov HDMI in optičnih digitalnih vhodov priključite igralno konzolo, predvajalnik UHD Blu-ray™ ali kabelski sprejemnik ali pa televizor.

HT-X9000F – povezava s televizorjem

Brezžična povezljivost s televizorjem

Pošljite zvok v zvočniški model brezžično.

HT-X9000F – HDMI ARC

Povratni zvočni kanal HDMI ARC z enim kablom

S povratnim zvočnim kanalom HDMI ARC pošiljajte zvočne in upravljalne informacije iz televizorja samo prek enega kabla.

Pretakajte najljubšo glasbo

Seznanite HT-X8500 s telefonom ali tablico s tehnologijo Bluetooth® in brezžično pretakajte vse najljubše albume in sezname predvajanj.

Domači kino zvočniki