SD kartica SONY SF-M512 512GB, M serije

Izkoristite nemotene prenose s hitrostjo zapisovanja do 150 MB/s in branja 277 MB/s, V60, UHS razreda 3 (U3) in SD razreda 10. Serija SF-M ponuja tudi zaščito pred vodo, prahom in padci, izpostavljenosti UV-žarkom in pred rentgenskimi žarki.

#SFM512 #SF512

Garancija zadovoljstva

306,99

Na zalogi

Popolna rešitev s karticami SD

Hitre pomnilniške kartice UHS-II serije M za popolno hitrost, zmogljivost in vrednost.
Sonyjeve pomnilniške kartice z visoko hitrostjo zapisovanja odlikujeta hiter čas čiščenja medpomnilnika med zaporednim fotografiranje in učinkovit potek dela pri prenosu vsebine v računalnik.

File Rescue

Vedno brez strahu. Tudi, ko ne gre vse po načrtih, se lahko katastrofi izognete s pomočjo prenosljive programske opreme za obnovitev datotek s fotografijami in videoposnetki, ki ste jih pomotoma izbrisali ali jih ni mogoče predvajati.

Prenesite File Rescue

Trpežna zasnova

Vzdržljiva in odporna kartica SD z oceno IP57. Kartica SD UHS-II serije SF-M je odporna proti padcem z višine do 1,5 m, je vodotesna do 30 min. do globine 1 m in deluje pri temperaturi od –25 do +85 ℃ v vseh vremenskih razmerah.

Izjemno hitro delovanje

Hitro zapisovanje podatkov do 150 MB/s podpira stabilno zaporedno snemanje fotografij visoke ločljivosti. Podpira tudi snemanje video vsebine 4K in nižje s podporo za razred hitrosti videa V60.

Podpora za vmesnik

Podpira vmesnik UHS-II za najboljšo zmogljivost. Združljiv tudi z napravami UHS-II.

Delajte pametneje in hitreje

Sonyjevi mediji za večjo učinkovitost

Pripomoček za pregled kartice SD

Sčasoma se vsi pomnilniki kartic SD iztrošijo in zapisovanje podatkov ni več zanesljivo. S Sonyjevim pripomočkom za pregled kartic SD redno in samodejno pregledate pomnilniške kartice SD in prejmete obvestilo o iztrošenosti, preden ta doseže mejo.

Prenos pripomočka za pregled

File Rescue za pomnilniške kartice

Ne bojte se. Tudi če gre kaj narobe, se lahko katastrofi izognete s prenosljivo programsko opremo rescue za obnovitev pomotoma izbrisanih datotek in poškodovanih datotek s fotografijami ter videoposnetki v najpogostejših sodobnih formatih.

Značilnosti

Visoka hitrost prenosa do 277 MB/s (branje), 150 MB/s (zapisovanje) za zmogljivost in učinkovitost

Razred hitrosti videa (V60) in razred hitrosti UHS (U3) za zanesljivo zajemanje video vsebine 4K in visoke bitne hitrosti

Združljivo s Sonyjevim pripomočkom za pregled kartic SD za nadzor in opozorila ob približevanju omejitvi ciklu zapisovanja

Obnovitev izbrisanih ali poškodovanih slik s programsko opremo File Rescue

Ocena IP57, izjemno vzdržljiva in odporna proti vsem razmeram z zaščito proti UV-žarkom, odporna proti prahu ter vodotesna

Hitrost prenosa (zapisovanje)
Do 150 MB/s (HD312), do 90 MB/s (SDR104)

Hitrost prenosa (branje)
Do 277 MB/s (HD312), do 95 MB/s (SDR104)

Razred hitrosti
Razred 10 (razred hitrosti SD), U3 (razred hitrosti UHS), V60 (razred hitrosti videa)

Vmesnik
UHS-II

Tip pomnilnika