Objektiv SONY SELP-1635G PZ 16 -35 mm serije G

#selp1635g #sel1635

Garancija zadovoljstva

1.529,00

Na zalogi

FE PZ 16–35 mm F4 G

Izboljšana kakovost slike

Ta kompakten zmogljiv širokokotni objektiv z zoomom polnega formata F4 zagotavlja vrhunsko kakovost objektiva G. Vključuje dva asferična elementa AA (advanced aspherical), element Super ED (Extra-low Dispersion) in element ED, ki učinkovito odpravljajo popačenje in odstopanje. Krožna zaslonka in nadzorovano barvno odstopanje izboljšata zameglitev ozadja, ostrenje pri 0,24 m pa omogoča osupljive bližnje posnetke.

Zasnovan za prefinjeno ustvarjanje filmov

ZPoleg vsestranskega zooma ta izjemno kompakten objektiv zmanjšuje sunkovite premike vidnega kota, do katerih lahko pride pri ostrenju ali zoomiranju, tako da lahko zlahka posnamete stabilne in visokokakovostne filmske posnetke. Tudi delovanje ostrenja, zooma in zaslonke je izjemno tiho, kar močno zmanjša hrup in tresljaje, ki lahko motijo snemanje filmov.

Nemoteno delovanje zmogljivega zooma z izjemno odzivnostjo

Nov sistem zmogljivega zooma s štirimi linearnimi motorji XD, prvič na voljo v objektivu α, zagotavlja nemoteno upravljanje. Tudi najbolj subtilni premiki obroča za zoom so natančno zaznani in takoj pretvorjeni v nadzor zooma. Ročica za neprekinjeno spreminjanje zooma omogoča nemoteno zoomiranje, zoom pa je mogoče tudi daljinsko upravljati, ko je fotoaparat na stojalu

Linearni motorji XD zagotavljajo izjemno samodejno ostrenje

Linearna motorja XD (extreme dynamic) zagotavljata hitro in tiho samodejno ostrenje z nizkimi vibracijami v kompaktnem ohišju. S samodejnim ostrenjem lahko sledite objektom z visoko hitrostjo sličic. Z združljivim ohišjem4 lahko vzdržujete natančno ostrenje med neprekinjenim fotografiranjem s hitrostjo do 30 sličic na sekundo. Sledenje objektov poteka nemoteno tudi med zoomiranjem.

Trije obroči za nadzor: zoom, ostrenje in zaslonka

Ločeni obroči za zoom, ostrenje in zaslonko omogočajo prilagodljiv in intuitiven ustvarjalni nadzor. Odziven nadzor zooma je nepogrešljiv pri snemanju filmov, ročno ostrenje z linearno odzivnostjo pa zagotavlja neposredno odzivnost tudi na najmanjše premike. Obroč za zaslonko ima stikalo za klik zaslonke, ki omogoča, da se izklopijo stopnje za klik, ko potrebujete gladko in nemoteno nastavitev zaslonke.
[1] Obroč za ostrenje [2] Obroč za zoom [3] Obroč za zaslonko

Izredno nizka teža kljub veliko funkcijam

Čeprav ta kompakten širokokotni objektiv z zoomom tehta le 353 g (12,5 oz.), to ne zmanjšuje njegove funkcionalnosti. Dolžina med ostrenjem in zoomiranjem ostaja enaka, kar zagotavlja optimalno uporabo, zato je idealen tudi za snemanje videoposnetkov s kardanskim stabilizatorjem. Zaradi izjemne prenosnosti in zasnove, odporne na prah in vlago, je odlična izbira za skoraj vsako vrsto fotografije.

Konfiguracija objektiva

Zasnova objektiva Sony G poudari kombinacijo visoke ločljivosti in zameglitve ozadja, da lahko umetnik lažje izrazi svojo vizijo.
[1] Napredna asferična leča (leča AA)  [2] Asferična leča   [3] Asferična leča ED (izjemno nizka razpršitev)  [4] Steklo Super ED  [5] Steklo ED (izjemno nizka razpršitev)

Diagram MTF

Funkcija MTF opisuje, kako lahko objektiv reproducira majhne podrobnosti, merjene kot stopnja kontrasta med natančno razmaknjenimi linijami.
[1] Kontrast (%) [2] Razdalja od optičnega središča objektiva (mm) [3] Pri 16 mm/najširša zaslonka [4] Pri 16 mm/zaslonka F8 [5] Pri 35 mm/najširša zaslonka [6] Pri 35 mm/zaslonka F8 [7] Prostorska frekvenca [8] 10 parov vrstic/mm [9] 30 parov vrstic/mm [10] Radialne vrednosti [11] Tangentalne vrednosti

Prednosti Sonyjevih objektivov za snemanje videoposnetkov

Preberite več o štirih edinstvenih prednostih uporabe Sonyjevih objektivov serije E za snemanje videoposnetkov. Kombinacija Sonyjevih objektivov in kamer izboljša vašo izkušnjo z ustvarjanjem videoposnetkov.

VEČ INFORMACIJ

Funkcije objektiva

1. Obroč za ostrenje / 2. Vzvod za zoom / 3. Obroček za zaslonko / 4. Obroč za zoom / 5. Gumb za zaklep ostrenja / 6. Stikalo za način ostrenja / 7. Oznaka zaslonke
8. Zaklep zaslonke / 9. Stikalo za preklapljanje zaslonke

Združljivost z izdelkom FE PZ 16–35mm F4 G

Za več informacij o združljivosti objektiva in ohišja sledite spodnji povezavi.

KLIKNI ZA VEČ INFORMACIJ

Značilnosti

Ultralahek, vsestranski širokokotni objektiv G z zmogljivim zoomom

Dva elementa AA, standardni asferični element in en asferični element ED za visoko ločljivost na celotnem območju slike

Dva linearna motorja XD z visoko potisno močjo za hitro in tiho samodejno ostrenje z nizkimi vibracijami

Nov sistem zooma, ki ga poganjajo štirje linearni motorji XD, zagotavlja nemoteno upravljanje in takojšen odziv.

Upravljanje s tremi obroči (zoom, ostrenje in zaslonka) in druge funkcije podpirajo potrebe profesionalnih fotografov.

NAJMANJŠA RAZDALJA OSTRENJA
0,28–0,24 m (0,92–0,79 ft)

NAJVEČJE RAZMERJE POVEČAVE (X)
0,23

PREMER FILTRA (MM)
72

TEŽA
353 g (12,5 oz)

Nastavek objektiva

TIP senzorja

Lastnosti objektiva

Goriščnica

Tehnologija