Objektiv SONY SEL-2450G FE 24-50 mm serije G

#sel2450g #sel2450

Garancija zadovoljstva

1.329,00

Ni na zalogi

Odkrijte FE 24-50mm F2.8 G

Ostro in podrobno pri vseh goriščnih razdaljah

4 asferični el. in dva ED (izjemno nizka disp.) el. zagotavlja visoko ločlj. zahvaljujoč povečavi 24-50 mm. Bleščanje, podvajanje in bledenje barv je odstranjeno za jasno upodabljanje, F2.8, okrogla zaslonka z 11 razdelki pa lahko ustvari izjemno zameglitev objektiva G. Največja povečava znaša 0,3x (AF)/0,33x (MF) z najmanjšo razdaljo ostrenja 0,19 m (0,63 ft) (AF)/0,18 m (0,59 ft) (MF) ob širokem razponu za izjemne približane posnetke.

AF, ki pridobiva najboljše iz visokozmogljivih ohišij

Dva posebej optimizirana linearna motorja in natančen nadzorni sistem ostrita na kateri koli subjekt z izjemno hitrostjo in natančnostjo. Spremljanje je izjemno in povsem sposobno dohajati celo ohišje α9 III naprednega modela Sony s 120 fps2. Natančna, tiha izostritev je pridobljena in ohranjena tudi pri snemanju z visoko hitrostjo sličic 4K 120p, filmov FHD 240p

Kompaktna povečava F2.8, ki lahko gre kamor koli

S štirimi asferičnimi elementi in veliko največjo zaslonko F2.8 v optični zasnovi, ki zagotavlja izjemno zmogljivost slikanja, mere tega inovativnega objektiva ne presegajo več kot 74,8 mm v premeru in 92,3 mm v dolžini (3 x 3-3/4 palca). Uporaba inženirske plastike za nekatere komponente podaljšuje trajnost in zmanjšuje težo na 440 gramov (15,6 oz.) za mobilno in najmanjšo obremenitev med dolgimi sejami snemanja.

Stalen F2.8 v mobilni povečavi je odličen za filme

Natančno, tiho AF in zaslonka F2.8 v kompaktni, lahki povečavi je lahko prednost za filme. Zahvaljujoč najmanjšemu premiku težišča je ta objektiv dobra izbira za namestitev na nastavek ali dron. In v kombinaciji s stabilizacijo v ohišju Active Mode4 lahko zagotavlja stabilne ročne širokokotne posnetke med hojo. Podpira tudi kompenzacijo dihanja5 in snemanje metapodatkov.

Obsežen nadzor v kompaktnem objektivu

Obr. za ostr., poveč. in zasl. za obs. nad. Obroč zasl. vklj. blokade za preklapljanje. Pril. gumb za zaklep ostrenja in stikalo za AF/MF sta prav tako na voljo. Ročno ostrenje z linearnim odzivom zagotavlja takojšnji, intuitivni nadzor ročnega ostrenja. Zasnova, odporna na prah in vlago, maksimira zanesljivost v zahtevnih zunanjih pogojih, sprednji element pa ima fluorov premaz. Premer filtra znaša 67 mm.

Konfiguracija objektiva

Zasnova objektiva Sony G poudari kombinacijo visoke ločljivosti in zameglitve ozadja, da lahko umetnik lažje izrazi svojo vizijo.
[1] Asferični objektiv [2] ED-steklo z izjemno nizko razpršitvijo

Diagram MTF

Funkcija MTF opisuje, kako lahko objektiv reproducira majhne podrobnosti, merjene kot stopnja kontrasta med natančno razmaknjenimi linijami.
[1] Kontrast (%) [2] Razdalja od optičnega središča objektiva (mm) [3] Pri 24 mm/najširša zaslonka [4] pri 24 mm/zaslonka F8 [5] Pri 50 mm/najširša zaslonka [6] Pri 50 mm/zaslonka F8 [7] Prostorska frekvenca [8] 10 parov vrstic/mm [9] 30 parov vrstic/mm [10] Radialne vrednosti [11] Tangentne vrednosti

Prednosti Sonyjevih objektivov za snemanje videoposnetkov

Preberite več o štirih edinstvenih prednostih uporabe Sonyjevih objektivov serije E za snemanje videoposnetkov. Kombinacija Sonyjevih objektivov in kamer izboljša vašo izkušnjo z ustvarjanjem videoposnetkov.

VEČ INFORMACIJ

Prednosti Sonyjevih objektivov za snemanje videoposnetkov

Preberite več o štirih edinstvenih prednostih uporabe Sonyjevih objektivov serije E za snemanje videoposnetkov. Kombinacija Sonyjevih objektivov in kamer izboljša vašo izkušnjo z ustvarjanjem videoposnetkov.

Združljivost z objektivom FE 24–50 mm F2,8 G

Za več informacij o združljivosti objektiva in ohišja sledite spodnji povezavi.

KLIKNI ZA VEČ INFORMACIJ

Značilnosti

Visokozmogljiv 24-50 mm objektiv G s standardno povečavo, ki je kompakten in lahek

4 asferični elementi in 2 ED-steklena elementa v napredni zasnovi zagotavljata neverjetno ločljivost

Izjemni približani posnetki z gladko zameglitvijo, izboljšani z zaslonko F2.8 in 11 razdelki zaslonke.

Rafiniran nadzor AF za izjemno hitrost, zanesljivo sledenje in tiho delovanje

Popoln ustvarjalni nadzor z neodvisnimi obroči za ostrenje, povečavo in zaslonko

NAJMANJŠA RAZDALJA OSTRENJA
0,19(W)-0,30(T) (AF), 0,18(W)-0,29(T) (MF) m (0,63(W)-0,99(T) (AF), 0,59(W)-0,96(T) (MF) ft)

NAJVEČJE RAZMERJE POVEČAVE (X)
0,30 (AF), 0,33 (MF)

PREMER FILTRA (MM)
67

TEŽA
440 g

Nastavek objektiva

TIP senzorja

Lastnosti objektiva

Goriščnica

Tehnologija