Avtoradio Bluetooth s CD-jem SONY MEX-N5300BT

Z dvojno povezavo Bluetooth®, s katero se ponaša MEX-N4300BT, na poti ohranite stik s svetom. Brezžično povežite prvi telefon in predvajajte glasbo, dobite navodila za vožnjo in komunicirajte s stiki. Z drugim telefonom pa lahko med potjo prostoročno kličete in sprejemate klice iz enega ali drugega telefona.

#MEXN5300BT

Garancija zadovoljstva

183,00

Na zalogi

Dvakrat več povezljivosti in barv

 CD-sprejemnik z dvema povezavama BLUETOOTH® in dvopodročni osvetljevalnik

MEX-N5300BT prinaša izboljšano komunikacijo in osvetlitev na poti. Zaradi dveh povezav Bluetooth® lahko brezžično priključite še drug pametni telefona in prostoročno opravite ali sprejmete klice v katerem koli telefonu. Poleg tega lahko z dvopodročnim osvetljevalnikom uskladite osvetlitev sprejemnika z barvami v notranjosti avtomobila.

Razširite svoj zvočni sistem

Na tri predizhode lahko priključite dodatne komponente, ki ponujajo več možnosti za zvok.

Če se želite brezžično povezati, se dotaknite

S tehnologijo NFC lahko telefon Bluetooth® takoj povežete. Dotaknete se gumba za nastavitev glasnosti na sprejemniku. Nimate tehnologije NFC? Ne skrbite. Brezžično povezavo Bluetooth® lahko še vedno vzpostavite ročno v meniju z nastavitvami naprave.

Upravljajte z glasom

Ko je priključen telefon, lahko z glasovnimi ukazi dobite navodila za pot, predvajate glasbo in komunicirate s svojimi stiki.

Povežite dva pametna telefona z dvema povezavam Bluetooth®

Za polni dostop do navigacije, predvajanja glasbe in komunikacijskih funkcij povežite prvi telefon prek povezave Bluetooth®. Drugi telefon lahko hkrati povežete za prostoročno opravljanje in sprejemanje klicev.

S seboj na pot vzemite Siri
Z aplikacijo Siri Eyes Free povežite svojo napravo s sistemom iOS, da boste lahko upravljali glasbo, navigacijo, sporočanje in še mnogo drugega.

S seboj na pot vzemite Siri
Z aplikacijo Siri Eyes Free povežite svojo napravo s sistemom iOS, da boste lahko upravljali glasbo, navigacijo, sporočanje in še mnogo drugega.

Upravljanje z govorom

Uživajte v priročnih funkcijah pametnega telefona, pri čemer vam ni treba nikoli umakniti pogleda s ceste. Z glasovnim upravljanjem lahko upravljate glasbo, pridobite sprotna navodila za vožnjo in komunicirate s stiki – vse to poteka prek enostavnih govornih ukazov.

Uživajte v odličnem zvoku na vsaki vožnji

Uživajte v čistem in naravnem zvoku, ki ga zagotavljajo zmogljiv ojačevalnik in prilagodljive nastavitve zvoka, ne glede na to, kam potujete.

EXTRA BASS™ okrepi ritem

Izvabite dinamiko iz glasbe z izboljšanimi nizkimi frekvencami, ki jih zagotavlja EXTRABASS.

10-pasovni digitalni izenačevalnik prilagodi zvok po vaši meri

Z 10 nastavljivimi drsniki izenačevalnika lahko zvok nastavite natančno tako, kot vam ustreza. Ko si zaželite, da bi se s petjem pridružili skladbi tudi sami, lahko z novim načinom za karaoke utišate vokalno glasbo.

Predvajajte datoteke FLAC

Združljivost z obliko zapisa FLAC pa omogoča predvajanje zvočnih datotek brez izgub za uživanje v vseh glasbenih podrobnostih.

Vhod USB omogoča predvajanje glasbe iz naprav iPhone in iPod

Glasbo lahko preprosto predvajate iz naprave s sistemom iOS. Priključite kabel USB in upravljajte osnovne funkcije predvajanja, medtem ko si na zaslonu ogledujete informacije o skladbi.

AOA 2.0 omogoča predvajanje glasbe iz aplikacij v pametnem telefonu

Uživajte ob poslušanju prenesene glasbe ali glasbe s pretakanjem iz pametnega telefona, ki podpira Android Open Accessory 2.0. Preprosto ga priključite na vrata USB in predvajajte priljubljene glasbene aplikacije.

Funkcije avtoradia

, , ,