Brezžične slušalke

Bose SoundSport™

VEČ

Prve popolnoma brezžične BOSE ušesne slušalke

Privoščite si jasen in poln zvok iz naših prvih resnično brezžičnih ušesnih slušalk. Izdelane so tako, da so čvrsto in udobno nameščene v uho. Opremljene so z vrhunsko  tehnologijo, zato lahko vaše aktivnosti prestavite na višji nivo.

VEČ

Slušalke, ki izstopajo, a ostajajo na mestu

Slušalke odlikuje edinstvena kombinacija udobja in stabilnosti. To smo dosegli z ergonomskim oblikovanjem oboda StayHear+Sport vložkov, tako da imajo enakomeren kontakt z notranjostjo ušesa, medtem ko se repek vložka čvrsto prilega v zgornji rob uhlja.

Edinstveno udobje in stabilnost

Glavna prednost StayHear®+ Pulse in Sport linije je, da ostanejo na mestu. Edinstvena oblika nežno sede v uho, kar ti omogoča boljšo zvočno izkušnjo.

Trening brez zadržkov

SoundSport® brezžične slušalke bodo tvoj nepogrešljivi športni rekvizit. Izdelane, da trajajo, ti nudijo udobje in stabilnost tudi na nazahtevnejših treningih. Posebna tehnologija s hidrofobno prevleko, ki ščiti pred vlago, te ne bo pustila na cedilu po napornih podvigih.

Bose SoundSport™ brezžične slušalke

149,95€ | Barve: . . .

Bose SoundSport™

SoundSport® Pulse wireless headphones

Motiviraj svojo vadbo z najboljšim zvokom! Udobje in odpornost na vlago – te slušalke bodo kos tvojim napornim treningom in polnemu življenju!

Bose SoundSport™ brezžične slušalke

149,95€ | Barve: . . .

Bose SoundSport™

Dodatki za športne slušalke

Vsi dodatki za športne slušalke