Brezžične slušalke

Bose SoundSport™

VEČ

Prve popolnoma brezžične BOSE ušesne slušalke

Privoščite si jasen in poln zvok iz naših prvih resnično brezžičnih ušesnih slušalk. Izdelane so tako, da so čvrsto in udobno nameščene v uho. Opremljene so z vrhunsko  tehnologijo, zato lahko vaše aktivnosti prestavite na višji nivo.

VEČ

Slušalke, ki izstopajo, a ostajajo na mestu

Slušalke odlikuje edinstvena kombinacija udobja in stabilnosti. To smo dosegli z ergonomskim oblikovanjem oboda StayHear+Sport vložkov, tako da imajo enakomeren kontakt z notranjostjo ušesa, medtem ko se repek vložka čvrsto prilega v zgornji rob uhlja.

Edinstveno udobje in stabilnost

Glavna prednost StayHear®+ Pulse in Sport linije je, da ostanejo na mestu. Edinstvena oblika nežno sede v uho, kar ti omogoča boljšo zvočno izkušnjo.

Trening brez zadržkov

SoundSport® brezžične slušalke bodo tvoj nepogrešljivi športni rekvizit. Izdelane, da trajajo, ti nudijo udobje in stabilnost tudi na nazahtevnejših treningih. Posebna tehnologija s hidrofobno prevleko, ki ščiti pred vlago, te ne bo pustila na cedilu po napornih podvigih.

Nadgradnja treninga

SoundSport® Pulse

SoundSport® Pulse slušalke so tehnološki napredek, ki ti pomaga pri športnih aktivnostih! Vgrajen senzor za srčni utrip v ušesu ti da potrebne informacije o poteku vadbe. StayHear®+ Pulse ušesni del je udoben in stabilen. Ko povečuješ intenzivnost vadbe, ni treba skrbeti za slušalke, saj so tudi te odporne na pot in vlago. Bluetooth in NFC sinhronizacija za užitek brez kablov. Naj te nič ne upočasni!

Bose SoundSport™ Pulse

229,95€ | Barve: . .

Bose SoundSport™ Pulse

Bose SoundSport™ brezžične slušalke

149,95€ | Barve: . . .

Bose SoundSport™

SoundSport® Pulse wireless headphones

Motiviraj svojo vadbo z najboljšim zvokom! Udobje in odpornost na vlago – te slušalke bodo kos tvojim napornim treningom in polnemu življenju!

Bose SoundSport™ brezžične slušalke

149,95€ | Barve: . . .

Bose SoundSport™

Dodatki za športne slušalke

Vsi dodatki za športne slušalke