Zakaj kupiti Sony TV sprejemnik?

Ponudba LED, Mini LED in OLED TV sprejemnikov

Podajte se v svet pristne slike in zvoka in se predajte vznemirljivim izkušnjam, ki s pomočjo naprednih tehnologij posnemajo izkušnje iz resničnega sveta. Odkrijte najnovejše pametne TV sprejemnike opremljene z najsodobnejšimi tehnologijami in uživajte v gledalski izkušnji. V naši ponudbi lahko izbirate med LED, Mini Led in OLED TV sprejemniki različnih modelov, oblik in velikosti. Izberite takega, ki bo najbolj ustrezal vašim potrebam pri tem pa bodite pozorni na velikost ekrana, ločljivost slike, svetlost, kontrast in druge številne funkcije, ki vplivajo na vašo izkušnjo gledanja. Izberite svoj Sony TV sprejemnik in se predajte filmski izkušnji, kot je še niste doživeli!

Filtriraj izdelke Showing all 5 results
Vrsta TV
Velikost diagonale
Letnik
Price Range
 • 4K HDR Full LED TV sprejemnik SONY KD-55X75WL 139cm

  929,00
  ali od 23,70 € / mesec
  Dodaj v košarico
 • 4K HDR Full LED TV sprejemnik SONY KD-65X85L 164cm

  1.599,00
  ali od 38,34 € / mesec
  Dodaj v košarico
 • 4K HDR Full LED TV sprejemnik SONY KD-75X75WL 179cm

  1.699,00
  ali od 40,89 € / mesec
  Beri dalje
 • OLED 4K HDR TV sprejemnik SONY XR-55A80L 139cm

  Akcija! 1.999,00
  ali od 48,54 € / mesec
  Dodaj v košarico
 • OLED 4K HDR TV sprejemnik SONY XR-65A80L 164cm

  Akcija! 2.699,00
  ali od 65,18 € / mesec
  Dodaj v košarico

Pogosta vprašanja in odgovori

Kako se LED TV sprejemniki razlikujejo od navadnih LCD televizorjev?

LED TV sprejemniki so pravzaprav LCD televizorji, ki namesto fluorescenčnih sijalk uporabljajo bele LED diode. Od klasičnih se LED TV sprejemniki razlikujejo po sami kakovosti slike ter porabi električne energije. S pomočjo LED diod lahko dosegajo višje kontraste, ter bolj zasičene črnine. Ker so diode bolj varčne od fluorescenčnih sijalk LED TV sprejemniki porabijo tudi občutno manj električne energije.

Kakšne so prednosti LED TV sprejemnikov BRAVIA XR?

LED TV sprejemniki Bravia lahko s pomočjo procesorja Cognitive Processor XR vsebino analizirajo in jo prikažejo na način, kot bi jo ljudje videli in slišali v resničnem svetu. Procesor navzkrižno analizira več sto tisoč elementov hkrati in za osrednjo točko izbere tistega, na katerega se ljudje najbolj pogosto osredotočimo. Bravia XR televizorji tako zagotavljajo res vrhunsko gledalsko izkušnjo.

Kaj omogoča funkcija Triluminos PRO?

S pomočjo funkcije Triluminos PRO lahko LEC TV sprejemniki s široko barvno lestvico in edinstvenim algoritmom zaznajo nasičenost, odtenek in svetlost barve in čim bolj natančno reproducirajo vse podrobnosti naravnega odtenka. Na ta način lahko na svojem ekranu doživite pristne barve, ki so izjemno podobne tistim, ki jih zaznavamo v resničnem svetu.